Nové kolesá, konečne sa mi podarilo zohnať po 3 mesačnom hľadaní nejakých pekných 17 palcových kolies ktoré by niesli letné gumy tieto....... Jedná sa o BBS RK011 8,5 R18 ET38 , gumy aj v predu aj vzadu 225/40, túto sezónu minimálne vydžia, kúpil som ich tu na klube inzerát bol asi 5 minút starý, boli za fakt dobrú cenu, teraz mi len treba krytky na ne lebo mám len tri BBS a priateľka povedala že chce BMW krytky, takže ak niekto viete kde ich zohnať dajte vedieť...
Kolesá bolo treba dať vyvážiť lebo nad 80km hádzalo s volantom, pri prezúvaní som prišiel na to že predné kolesá majú vôľu takže sme zároveň v servise pozreli aj čo to na podvozku - treba vymeniť tyčky riadenia

a to je na predok všetko, vzadu som si myslel že mi buchoce uloženie tlmičov, ale bol to ten plech nad výfukom čo odtieňuje teplo

, takže toto si prichytím.
Ďalej za zraze pri šprintoch som dostal nakladačku od Lil_Ego-vej e36 323i s dakar výfukom

. O to by ani nešlo. Ale keď sme odštartovali, tak som sa držal s ním a ani som ho nedobiehal ani som nestrácal, takže buď tam má on M25B28, alebo mne nejde auto tak ako by malo, alebo som lajbavý najviac na svete.

Tipujem to ale na snímač vačky výfukovej (alebo sacej?

). Ten som dostal ešte od Nori330 keď som kupoval auto, len neviem kde som ho dal.

V poslednej dobe sa mi aj tak zdá že auto raz ide ako sviňa a raz nie..... Takže tento týždeň diagnostika a potom výmena toho čo bude treba a nakoniec chcem ísť na brzdu - toto hlavne kvôli tomu aby som mal papier predtým ako budem dávať komplet výfuk aj so zvodmi, šišku a remap riadiacej.
Na kolesách už je pár kilometrov nabehaných tak dám nejaký súmár pre tých čo sa rozhodujú (pôvodne som bral 18 len na skúšku s tým že ich po sezóne asi predám a ďalšiu vezmem 17):
Diaľnica 18 > 17
Okreska 18 > 17
Dojebaná okreska 18 < 17
Mesto 18 < 17
Look 18 > 17
Komfort 18 =< 17
Náklady 18 > 17
Pre mňa 18 môže byť, pravdepodobne si ich nechám.
A teraz fotky, požičiam si nejaké čo fotil kačo na poslednom martinskom stretko-zraze.