... všetko o BMW ...
nori330ci napísal:davam tomu likeinak mne sa zdalo niekedy ze auto nechodi ako ma ale to len obcas a cez leto hlavne,ale neriesil som to.pribinacikovu e36 328inu som dal dole na sprintoch par krat aj presne tu istu 330ci ako som mal cize tvoju som po sebe 3 krat nalozil o 10 metrou takze potom som nemal pocit ze to auto nejde,ale raz si pamatam ako sme boli na starej ceste s boubouom na jeho 320i e36 a v 80tke ako si pisal sme zakvaltovali 4ku vedla seba a plny az ked som radil 5ku som ho zacal obiehat
ale prirovnali sme to vahe takze tak :) lambdy za katmy ukazovali dobre hodnoty pred tym ako som ti ho predaval takze neviem ci to budu katy ale sak aj keby nie tak nic s tym nepokazis ze ich das prec
palivak som menil.
a od zvodou budu len trubky?http://www.youtube.com/watch?v=kQPzFY1Fihk
Avenger napísal:Ale ale pekne konecne sa nebudes cervenat na sprintochsuper
//MPower napísal:Jedine co ti mozem poradit je daj si pretesnit vanos repsacnou sadou, stavim sa stebou o co chces ze ho mas z minimalne 50% KO a to je hlavny dovod pokles vykonu a tociveho momentu hlavne dole teda pri rozjazde , 330ci ta musi kopat do sedacky a tlacit az po obmedozvac ..
vreco napísal:Dúfam,že sa tým tvoj problém vyrieši a auto pofičí tak ako má :) potom ma už len napadlo,že sa vysypal niektorý tlmič ale to by aj na zvuku muselo mať nejaký efekt. Uvidíš stále len tomu pridáš :)
//MPower napísal:Jedine co ti mozem poradit je daj si pretesnit vanos repsacnou sadou, stavim sa stebou o co chces ze ho mas z minimalne 50% KO a to je hlavny dovod pokles vykonu a tociveho momentu hlavne dole teda pri rozjazde , 330ci ta musi kopat do sedacky a tlacit az po obmedozvac ..
depressman napísal:Ahoj, No cital som tvoj problem lebo aj mne sa zda ze mi auto nejde ako ma, sice mam E39 530i co je zhruba tazsie o 100-160kg. Tak som skusil aj ja a casy na 95tku s priatelkou v aute boli celkom fajn. Spravil som 5Merani a vyšlo mi to cca 7.0-7.1-7.7-7.1-7.0.
Tak asi len ja mam ten pocit ze mi nejde autoMyslim ze ak by som tam mal 100oktanov tak by to bolo este kus lepsie.
Brano13 napísal::D sranda ty si prestipil z 316i na 330ci ja z 316ti na 330i. Ty si mal pri kupe SPZ TN330DD ja TN330DE
nekupovali sme od toho isteho manika?![]()
![]()
inak krasne auto
Avenger napísal:
Pocuj on bol u Luckyho dat napichnut auto a ver mi ,ze urcite pozrel ako sa vanos sprava ci na volnobehu alebo za jazdy....
michaltt napísal:nastav si nabuduce WB aby si vykryl ten zlty nadych
vreco napísal:Aký bol expozičný čas a clonové číslo ? :)
Borisss napísal:Netreba, otvor Ps, daj otvorit subor ako .raw, a mas tam vsetko podstatne
vreco napísal:neviem nad čím som rozmýšľal keď som sa to pýtal ale nad EXIF-om určite nie