... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 27
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Re: [E46 330Ci] BLACK BOX...... str.9

Nedeľa, 13. Mája 2012, 22:25

EXIF- Exchangable image format = informácie pridávané každým digitálnym foťákom do súborov čo odfotíš.
Značka foťáku,ISO,čas a dátum,clonu,rýchlosť uzávierky atď..
Obrázok

durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Streda, 16. Mája 2012, 13:52

no ako citam tak skus pozriet veru tu skrtiacu klapku ci mas v poriadku :)

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 16. Mája 2012, 15:20

franzkiller napísal:

nemala by ale klapka aj ine priznaky???

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01

Piatok, 18. Mája 2012, 09:49

Takže další zbožíčko na víkendové fušovanie.....
Prílohy
DSC_0193.JPG
DSC_0192.JPG

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Re: [E46 330Ci] Príprava...... str.10

Piatok, 18. Mája 2012, 09:51

Toto som kupil aj ja, nadrel som sa ako pes pri tom, ale nemal som lesticku, takze len rucne.
Je to fajne, len treba na to lesticku.

Inak krasne auticko.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 21. Mája 2012, 15:18

Avenger napísal:

nemala by ale klapka aj ine priznaky???

tak "hlavny priznak" ten isty, motor netaha ako ma a na diagnostike nic nevypisuje... inak mi len vynechavalo LPG pri plnom (niekedy aj polovicnom) plyne, po vymene je to o dost lepsie. vybrat ju a pozriet je par minut...

Avenger

Pondelok, 21. Mája 2012, 15:21

franzkiller asi mas pravdu .....

Inak Heroe ten isty chladic mam aj ja .... :thumbup: spokojnost

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Pondelok, 21. Mája 2012, 17:03

Ako tak vidim tak chladice idu na dracku :lol: :D dneska sme menili s Vrecom chladic na jeho kombajne ..... INac co si dal za chladic a kde si ho kupoval ak to nie je tajnee
LSD hrkalka

Avenger

Pondelok, 21. Mája 2012, 17:14

Je to nissens a v mt eurosaturn ....sorry za ot....Heroe ma ten isty kde kupoval nech povie :mrgreen:

vreco
Auto: Potuzený Touring

Pondelok, 21. Mája 2012, 19:41

V eurosaturne asi všetci kupujú :D no u mňa bol mor to odvzdušniť,auto sa prehrievalo niekde bol uviaznutý vzduch ale došiel som do BA v pohode a auto prežilo aj nakladačku. Je to určite lepšie ako ten upchatý chladič čo tam bol a vyliezali z neho riasy ...
Obrázok

Avenger

Pondelok, 21. Mája 2012, 19:51

vreco napísal:
V eurosaturne asi všetci kupujú :D no u mňa bol mor to odvzdušniť,auto sa prehrievalo niekde bol uviaznutý vzduch ale došiel som do BA v pohode a auto prežilo aj nakladačku. Je to určite lepšie ako ten upchatý chladič čo tam bol a vyliezali z neho riasy ...

Maju dobre ceny co ti poviem....mal si problem??? Ked to menil kamos mne ja som bol v praci tak pohoda nestazoval sa ale crumar mal problem vraj bol daky blby zavit na odvzdusnovaku ci co...inak kamarat bere teto chladice do vsetkeho a pochvaluje si ...

Mato sorry za OT :mrgreen:

heroe
Autor témy

Utorok, 22. Mája 2012, 16:42

franzkiller napísal:

Pozriem, pozriem....

herri13 napísal:
Toto som kupil aj ja, nadrel som sa ako pes pri tom, ale nemal som lesticku, takze len rucne.
Je to fajne, len treba na to lesticku.

Inak krasne auticko.

Práveže s týmto sa ani moc nenadrieš lebo je tam ten detailer, tak to ide lepšie ako šúchať suchý vosk.

Lil_Ego napísal:
Ako tak vidim tak chladice idu na dracku :lol: :D dneska sme menili s Vrecom chladic na jeho kombajne ..... INac co si dal za chladic a kde si ho kupoval ak to nie je tajnee

Treba meniť ako o život lebo mi z pod kapoty para išla po nakladačke :wink: , kupoval som od jara DSAUTO

Avenger napísal:
Je to nissens a v mt eurosaturn ....sorry za ot....Heroe ma ten isty kde kupoval nech povie :mrgreen:

Áno nissens, ale za lepšiu cenu ako v eurosaturne :wink: , inak spokojnosť sadol ako riť na šerbeľ a netečie nikde.

heroe
Autor témy

Pondelok, 28. Mája 2012, 16:40

No tak sa trochu rozpíšem.

Začalo to tým, že pravdepodobne boli upchaté katalyzátory ktoré má M54 na zvodoch, takže som splašil ladené z eBay, presne na moje auto ako som si myslel.... V stredu 16.5. som sa dostavil k chembos-ovi do Bánoviec nad Bebravou, aby sme ich skúsili nahodiť, cestou do Bánoviec som trošku ponakladal a všimol som si paru z pod kapoty, vedel som že chladič je komplet odutý a že to bude určite ten. U chembos-a sme zistili že áno, ďalej sme zistili, že staré zvody sa nedajú odšróbovať od zvyšku výfuku, takže sme nič neurobili, akurát ešte zistili, že tečie olejová vaňa okolo tesnenia. Dohodli sme sa že to skúsime v sobotu u Roman804 v TN.

Splašil som nový chladič a tešil som sa ako decko, no nakoniec sme to prehodili na nedeľu. Po sobotňajšom vyhratom zápase v MS som sa u Roman804 ocitol sám s Romanom a išli sme rozoberať, potom sa stavili aj ostatný chalani a pomohli mi vymeniť chladič. Skončili sme s H@wky-m o 21:00 večer s výsledkom: prvá časť zvodov odšróbovaná stále na aute, ostatok výfuku stále primontovaný k zvodom, vymenený chladič (neodvzdušnený), odtrhnutý silentblok motora, auto neštartuje....

Cez týždeň skúškové v škole, dorábanie diplomovky (robí mi dobre keď sa jebe auto v dobe keď mám iné problémy.....), kúpa plátkov do priamočiarej píly a silentu motora.

V piatok 25.5. sme s H@wky-m znova poobede prišli k Romanovi okolo 14:30, natvrdo sme odrezali zvody od výfuku (asi na tri krát). S Romanovou pomocou vytiahli z auta, vyšróbovali sme lambdy (popri tomto sme z nich srtrhli závity). Natrepali sme tam nové ktoré na počudovanie na blok sadli pekne a prístup bol tiež fajn, ale tam sa to skončilo, trošku opierajú o kasňu, nemali sme šancu tam vopchať rameno uloženia motora, museli sme odšóbovať nápranicu, tak isto s ramenom sme tam nemohli napratať ten silent motora, keď sa nám to podarilo zložiť a dali sme motor nižšie, nevošli sa ani do jednej diery lambdy, pritom jedna dokonca opiera o kasňu, koniec zvodov nejde napasovať na zvyšok výfuku, nejako sme to tam napasovali ale je tam medzera aj tak. Skončili sme o 02:00 ráno a výsledok: auto štartuje, utrhli sme silent na ľavej strane, zvody nahodené (opierajú sem tam), lambdy nenahodené, medzery a diery vo výfuku (traktor ako sviňa), chladič neodvzdušnený. Napriek tomu sa mi zdá že keď som dal ruku k výfuku tak z neho fučalo niekoľko násobne viac ako keď tam boli staré zvody, aj keď sú v ňom diery, po krátkej jazde domov aj ťah sa mi zdá, že je lepší (napriek tomu že tam nie sú lambdy).

V pondelok 28.5. (dnes) som auto odniesol do servisu Havran v TN nech sa s ním pohrajú lebo ja na to nemám silu ani psychickú ani fyzickú. Pričom páni mechanici kukali a vymýšľali ale skončili sme pri tom že nič neurobia, lebo nevedia variť nerez a nechcú to pojebať...

Problém:
Zvody na aute nesedia, nedajú sa tam dať lambda sondy.

Riešenie:
Potrebujem firmu alebo človeka ktorý by mi prevaril miesta pre lambda sondy inde a trochu prihol zvody, najlepšie keby mal zdvihák aby som mu tam dal celé auto. Poprípade aspoň že by sme to nejako namerali, dal by som ich dole a potom jemu nech urobí čo bude potrebné.

Prosím pomôžte mi, som z toho nešťastný už.

Avenger

Re: [E46 330Ci] POMÓÓÓC, prosím pomôžte... str.10

Pondelok, 28. Mája 2012, 16:47

Mato skus zavolat Milanovi mozno ti bude vediet pomoct

heroe
Autor témy

Re: [E46 330Ci] POMÓÓÓC, prosím pomôžte... str.10

Utorok, 29. Mája 2012, 09:48

Ja ho nepoznám osobne a ani nie som v MT, to som zabudol napísať že som v TN takže niekoho najlepšie tu v okolí hľadám.

Pravdepodobne som zohnal firmu v Dunbnici Nad Váhom teraz som volal z jedným pánom odtiaľ a povedal že by mi vedeli pomôcť takže koncom týždňa tam pôjdem s autom a uvidíme.

Pikoška keď si dáte do google zvárenie nerezu TN tak prvé vám vyhodí zváračské práce pod vodou, :roll: ako keby sme boli v strede antlantického oceánu :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 27

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných