... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 328i]"Kebab mit Scharf"- objav dna: tesnenie hlavy....

Utorok, 16. Augusta 2016, 09:09

upir156 napísal:
Pici, obdivujem tvoje nervy. Ja by som to zapálil, jebol do Váhu, vytiahol a zase podpálil. Daj to preč, to auto má dojebanú karmu! Skôr ako v ňom utopíš ďalších 3k.

preco do vahu? dunaj ma blizsie, tam to bude vediet aj sam potlacit :mrgreen:
ps: karma, ty to necitaj lebo mi zas daco dojebes

TheCarista
Autor témy
Auto: 540i G31

Re: [E36 328i]"Kebab mit Scharf"- mrtveeeee, nestartujeme

Utorok, 16. Augusta 2016, 10:18

pistacik11 napísal:
Dalo by sa povedať že hej, úplne celkom náhodou som na nich natrafil, a dosť ma to chytilo :) tak predtým som nemal toľko času na net, ale odkedy robím nočné odpadol prach s ps3 a gt5, na jutube fachci žán pier kremer :lol: atď.
Dúfam že po dovolenke už budem čas zase zabíjať s m3, keď nie kúpim si compact 1,6 nech sa mám s čím hrať :P
Pištacik hlavne ma musis povozit ked pojdes z de na sk na m3ke!! :D
Ked sa nemas s cim hrat..ved vymenme si auta na pol roka a garantujem ti ze sa nudit nebudes :D

rapidwinner napísal:
Vsak hlavu hore mozes mat aj s dojebanym motorom, teda dvoma :D
ty zapalkar jeden, pockaj ked sa ti zadrie tdsko a aj 6ka, sa dosmejes kamarade!! :D Ale nie, ved my sa mame radi :D

dzuri napísal:
Kuurna,toto auto ti asi nie je sudene...
No aspon to budes mat teraz tip top. Vsetko zle je na nieco dobre...otazka je ci nebolo vyhodnejsie repasovat stary motor, no po vojne je kazdy general...
Vies čo, ten moj odpaleny motor č.1 bol tak v prdeli ze generalkovat ho by vyslo urcite nad litrik. Takto som tento kupil za 350e s tym ze mu nic nebolo, s predavajucim mam dobre vztahy a nechape jak to je mozne, mrzi ho to takisto ako mna, nejak sa dohodneme. Len dufam ze to neni upecene jak starynovy vravel, lebo to uz bude horsie ako GO hlavy.

upir156 napísal:
Pici, obdivujem tvoje nervy. Ja by som to zapálil, jebol do Váhu, vytiahol a zase podpálil. Daj to preč, to auto má dojebanú karmu! Skôr ako v ňom utopíš ďalších 3k.

Predavat to nebudem. Auto mi je vlastne vcelku na nič, kedze mam vzdy minimalne jedno k dispozicii. Bolo kupovane pre "radost z jazdy", čo dufam ze este jedneho dna s tym autom zazijem.. Zatial som menej jazdil a viac opravoval.

Auto ma stalo vela nervov, penazi a hlavne casu. Kasna je ako tak dobra, podvozok, brzdy a vela inych malych somarin okolo motora nove, interier na 90% porieseny. Problem s motorom vyrieši dufam Slevinko a potom mam po velkych problemoch ( aspon tomu naivne verim :D ) Dalsie sračky uz neviem ci by som stravil.

SurrendeR napísal:
preco do vahu? dunaj ma blizsie, tam to bude vediet aj sam potlacit :mrgreen:
ps: karma, ty to necitaj lebo mi zas daco dojebes
Susi teraz si mi az tak nenalozil, karma by ti mala odpustit :D :D

Inak mam aj jednu pozitivnu spravu. Neličoval mi naraznik s maskou/blatnikom na 100%.. Ked som predok skladal koli odtahovke, mal som na to pol hodinu, vobec som na to nedaval pozor...a teraz to ličuje uplne perfektne haha :D No nič, dalsi update hodi uz bud slevin alebo ja, hotove by to malo byt za 2-3 tyzdne, ak neni agregat nejak viac poskodeny.

TheCarista
Autor témy

Utorok, 16. Augusta 2016, 11:12

Inak smutne je ze tento rok je v aute zase 2300e, a to neratam tuto opravu u slevina, 2x odtahovku, a naradie, prejazdeny benzin koli dielom, zhananiu atd...No, fajna studna to je :D

ROKI49
Auto: G20 330i

Utorok, 16. Augusta 2016, 11:49

Mozno je nacase zacat rozmyslat nad tym, ze by si daval peniaze do niecoho zmysluplnejsieho, napriklad do kuriev, chlastu a podobne.....o chvilu zistis, ze by si za to mohol mat slusne Fko :)
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

TheCarista
Autor témy

Utorok, 16. Augusta 2016, 12:55

ROKI49 napísal:
Mozno je nacase zacat rozmyslat nad tym, ze by si daval peniaze do niecoho zmysluplnejsieho, napriklad do kuriev, chlastu a podobne.....o chvilu zistis, ze by si za to mohol mat slusne Fko :)

Zmysluplnejsie :D ..Radsej napcham prachy do mojich zalub, co su auta a inlinehokej, ako do chlastu, kuriev a neviem kam. Kazdy nech robi to co ho robi stastnym. Ked vyhras nejaku ligu, mas ci uz timove alebo osobne uspechy, je to uzastny pocit :)
Ajked momentalny co sa tyka aut stastny nie som :DD ...E36ku som kupoval aj s tym, ze sa naucim co to robit okolo aut, no ze bude tolko prace okole nej som si nemyslel, troška som to podcenil :D...

E36ke vsak urcite vdacim za to, ze som poznal neskutocne vela uzasnych ludi. Vazim si vas hoši.
( piči taka romantika, az mi slzička skoro vysla :D)

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Utorok, 16. Augusta 2016, 14:12

Heh, neboj nič sa nemám s čím hrať, lebo m3 stojí na svk kvôli diffu :lol: dnes ho oco odniesol do PP k nanomi-mu nech sa na neho pozrie ako veľmi je kaputt. Ak to bude veľmi zle už mám vybratý compact na nete, a m3 na tento rok dojazdila :)
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

TheCarista
Autor témy

Utorok, 16. Augusta 2016, 14:46

pistacik11 napísal:
Heh, neboj nič sa nemám s čím hrať, lebo m3 stojí na svk kvôli diffu :lol: dnes ho oco odniesol do PP k nanomi-mu nech sa na neho pozrie ako veľmi je kaputt. Ak to bude veľmi zle už mám vybratý compact na nete, a m3 na tento rok dojazdila :)
Potom sprav pribeh :D :D Aj ja som uz nad takym compactom za par supov uvazoval, auto na rozjebanie proste :D Ale na co by mi bolo mat 3 auta uz fakt neviem :D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 17. Augusta 2016, 21:47

Fuha, tak toto je fakt divoky pribeh. Sa divim, ze si mal tolko trpezlivosti s tym. Palec hore :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TheCarista
Autor témy

Streda, 17. Augusta 2016, 21:54

voMacK napísal:
Fuha, tak toto je fakt divoky pribeh. Sa divim, ze si mal tolko trpezlivosti s tym. Palec hore :)
Ale hošiiii, ved to ja len vsetko pre vas, aby bolo zaujimave citanie :D ...Diks :) ..Dnes som sa zastavil u Slevina, dal mu este par blbosti, do dvoch tyzdnov to musi stihat lebo potom vali do DE. Tak hadam bude uz dalsi update fotky z oprav a pojazdne auto :)

Gorgi

Štvrtok, 18. Augusta 2016, 15:54

Tak to dopada ked sa kupi lacna vydojenka z komarom :D

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 18. Augusta 2016, 17:10

ale to je uplne jedno ci to bola lacna vydojenka z komarna, alebo by to bola draha ulozenka..
proste sa stalo nestastie a odniesol si to motor..

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 18. Augusta 2016, 20:10

chlapi, ja som tu novy, nuze mi vysvetlite prosim, co je to ta ulozenka (vydojenka snad chapem spravne).
inak znie to ako na modrom konovi, kde maju tiez krasTne terminus technicus ako snazilka a tehulka (a vlastne aj vydojenka by tam pasovala)

Hugino
Auto: E61&E70

Štvrtok, 18. Augusta 2016, 20:16

uloženka sa dá opísať ako víkendové auto s málo najazdenými km a vo veľmi dobrom stave, poprípade niektoré diely majú vymenené viac krát skrz nebetičnú kvalitu dielov :lol:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

TheCarista
Autor témy

Piatok, 19. Augusta 2016, 18:01

ulozenka je presny opak mojho auta, ja mam stocenku skombinovanu s vydojenkou :D

Ked uz tu pisem tento nezmyselny prispevok, chcem sa podelit o NON-BMW zazitok..vozenie na Supre Mk4 so 700k :) auto bolo uz aj odmerane na 895k a 1100nm+ pri 1.8bar, teraz sa jazdilo na 1-1.1 :)

Vid.:
https://www.youtube.com/watch?v=Zcpjj1Atb_E
Prílohy
IMG_8253.PNG

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: [E36 328i]"Kebab mit Scharf"- Bolo treba zlepsit naladu..700ps supra here you go :)

Piatok, 19. Augusta 2016, 20:43

To je co? Stvorvalec?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: SpiKee a 21 neregistrovaných