... všetko o BMW ...
upir156 napísal:Pici, obdivujem tvoje nervy. Ja by som to zapálil, jebol do Váhu, vytiahol a zase podpálil. Daj to preč, to auto má dojebanú karmu! Skôr ako v ňom utopíš ďalších 3k.
pistacik11 napísal:Pištacik hlavne ma musis povozit ked pojdes z de na sk na m3ke!!Dalo by sa povedať že hej, úplne celkom náhodou som na nich natrafil, a dosť ma to chytilo :) tak predtým som nemal toľko času na net, ale odkedy robím nočné odpadol prach s ps3 a gt5, na jutube fachci žán pier kremeratď.
Dúfam že po dovolenke už budem čas zase zabíjať s m3, keď nie kúpim si compact 1,6 nech sa mám s čím hrať
rapidwinner napísal:ty zapalkar jeden, pockaj ked sa ti zadrie tdsko a aj 6ka, sa dosmejes kamarade!!Vsak hlavu hore mozes mat aj s dojebanym motorom, teda dvoma
dzuri napísal:Vies čo, ten moj odpaleny motor č.1 bol tak v prdeli ze generalkovat ho by vyslo urcite nad litrik. Takto som tento kupil za 350e s tym ze mu nic nebolo, s predavajucim mam dobre vztahy a nechape jak to je mozne, mrzi ho to takisto ako mna, nejak sa dohodneme. Len dufam ze to neni upecene jak starynovy vravel, lebo to uz bude horsie ako GO hlavy.Kuurna,toto auto ti asi nie je sudene...
No aspon to budes mat teraz tip top. Vsetko zle je na nieco dobre...otazka je ci nebolo vyhodnejsie repasovat stary motor, no po vojne je kazdy general...
upir156 napísal:Pici, obdivujem tvoje nervy. Ja by som to zapálil, jebol do Váhu, vytiahol a zase podpálil. Daj to preč, to auto má dojebanú karmu! Skôr ako v ňom utopíš ďalších 3k.
SurrendeR napísal:Susi teraz si mi az tak nenalozil, karma by ti mala odpustitpreco do vahu? dunaj ma blizsie, tam to bude vediet aj sam potlacit
ps: karma, ty to necitaj lebo mi zas daco dojebes
ROKI49 napísal:Mozno je nacase zacat rozmyslat nad tym, ze by si daval peniaze do niecoho zmysluplnejsieho, napriklad do kuriev, chlastu a podobne.....o chvilu zistis, ze by si za to mohol mat slusne Fko :)
pistacik11 napísal:Potom sprav pribehHeh, neboj nič sa nemám s čím hrať, lebo m3 stojí na svk kvôli diffudnes ho oco odniesol do PP k nanomi-mu nech sa na neho pozrie ako veľmi je kaputt. Ak to bude veľmi zle už mám vybratý compact na nete, a m3 na tento rok dojazdila :)
voMacK napísal:Ale hošiiii, ved to ja len vsetko pre vas, aby bolo zaujimave citanieFuha, tak toto je fakt divoky pribeh. Sa divim, ze si mal tolko trpezlivosti s tym. Palec hore :)