... všetko o BMW ...
jergy_zm napísal:Ja viem kamarade, aj ja som si leto predstavoval inak:/ ale uz to konecne ide spravnym smerom..no som zvedavyuz aj leto skonci....
TheCarista napísal:V8 skor ci neskor musi byt, je to uplne o inom ako R6, ale tak komu to rozpravam.. tešim sa az sa preveziem v 540ke :) Bratranca tiez budem musiet zobrat, ak to nebude vadit...ale teraz predavat 328čku urcite nebudem, je v nej cez 6 tisic a ani som si ju poriadne neuzil, viac casu som stravil v garazi ako jazdenim..Plus..zivit V8, uprimne povedane na to momentalne nemam prachy.
Dneska som nahadzoval sanie, vstreky a par blbosti naokolo.. A mame tu zas novy problem. Klimakompresor v e36 je iny ako v e39, cize nepasuje. ETK mi to bohuzial potvrdila. Teraz je otazka co robit...ci menit "prirubu" alebo zohnat klimakompresor z e39? Druha otazka..ak zozeniem e39 klimakompresor, bude mi vsetko z klimaveci z e36 pasovat? :/ Boha jeho..mam taky pocit ze to auto nezlozim ani do 2018. Stale sa nieco posere..
jergy_zm napísal:stary klimakompresor uz nemas? aj s prirubou...., to by malo ist plug and play.
starynovy napísal:Vyhod klimu a jazdi konecne