Takze napisem priebeh dna. Auto vyzdvihnute zo servisu v PK, troška to zo spodu klepoce, cesta na Paddock prebehla ok, len auto akosi netahalo ako malo tak som siel velmi jemne.
Na Paddocku otvorim kapotku, vidim ze podtlak na reg. tlaku paliva nebol zapojeny. Zhodil som veko filtra a filter, tam som videl ze je voda este stale docela fajne zmiesana s olejom, tak reku pojdem kupit do autokelly novy, olejove filtre som mal este dva v kufri. Podtlak som zapojil, siel do ba, kupil olej, (a vdaka bohu aj ) hadicku + 300ml striekačku. Prideme na Paddock, idem vypustit olej...zavit v piči, srob toči na prazdno. Tak som vybral mierku oleja a pumpovali sme 6,5l oleja von cez hadicku 300ml striekačkou, trvalo to asi hodinu. Bol aj pouzity Engine flush. Potom vyrazime z paddocku, rozbieham sa 1ka 30kmh, trojka 50kmh stvorka petka..chvilu auto ide a potom len zrazu stratim vykon, tak som vyradil a chciplo to. No a toto spravilo celkovo 4 krat za cestu z paddocku do BA

-----------------
Zhrnutie:
- Klepe spodok, loziska ojnic alebo kluky alebo aj aj. Inak povedane bol mi predany docela dosraty motor, alebo som ho tie loziska usmazil ja pri prvom starte.
- Raz za cas si to zdochne, vzdy to je zapalovanie a postupne prestane zapalovat 1 valec druhy treti stvrty a dakedy to chcipne
- Diag na paddocku od chlapcov drifterov ukazala snimac kluky. Preco ako nechapem. Ked motor blbne tak blbne aj pri opdojenom snimaci kluky.
- Prevodovka je ok, aspn ze to, tam v dvojke nieco z kulisy drbka o hardynu alebo o kardan, to uz Susi rozpise, on na to dosiel ked na nom jazdil.
Cize...co vam poviem, zas xy prachov v piči a vysledok nulovy. Vdaka za helfnutie patri bratrancovi Skyder3, Susimu ( ako vzdy

aspon som ti konecne dal ten vanos:D ) a drifterom ci s bmwckami alebo nissanmi, pozicali naradicko pomohli pokecali, je to uplne o inom ako v rakusku :)
No a plan...Volat jarkovy nech to napichne na diag, mozno sa nieco nove dozvieme. Potom tak ci tak auto do servisu, vyriešit vanu, pritom skontrolovat blok motora, loziska atd.
Susi ak som na nieco zabudol kludne dopln :)