skurvena macka uz cakala rovno na mieste kde parkujem ked som teraz vecer dosiel, ani sa nepohla ked som jej naraznikom zaparkoval 10cm od tych fuzov.
ale suka mala taka je to nejaka krpata mala pizda, trasla sa od zimy jak drahy pes tak mi u bolo luto zahanat, ak nech sa ide vyhriat pod motor no. do motora nevleze, v MINI je to tak napratane, ze nema sancu zaliezt dnu

. len nech sa mi neskrabe po plechoch. ved ked rano nenastartujem lebo prehryze kable tak pojdem dat majitelke penzionu preplatit, ma tu pri dverach misku,takze zjavne je to nejaka erarna pussy
bol som vecer rychlo oplachnut auto, lebo som mal na skle od obeda take mastne flaky od hmyzu, ze to zvnutra vyzeralo ako keby na celnom skle Rosenberg natacal gangbang video, a ovela lepsie sa to na wapke umyva ako Golf, tam mi ostaval sampon v tisic strbinach a kokotinach a bolo to treba zo vsetkych uhlov potom vytlacat prudom vody, tuto bielu haraburdu som umyl za polovicu casu.
prvykrat so vyskusal asistent dialkovych svetiel a funguje to paradne. staci mu trochu svetla z auta, ktore ide oproti ale este je za zakrutou a uz vypina dialkove, no z mozno 50+ aut nestiahol dialkove len raz, ale to bola Skodovecka 120, a svetla mu len tak sliepnali, ked mi ale blikol tak sa hned prepli svetla dole.
Ta kamera je fakt dobra, aj ACC funguje potme uplne spolahlivo, aj citanie dopravnych znaciek.
Este som neskusal ACC v dazdi, sak ono na to bude prilezitost o par dni, nejazdim ani len s klasickym tempomatom ak nie je sucha cesta, ale vyskusat to chcem.
Trochu sa mi neopaci ze stmavovanie zrkadiel nefunguje tak ako by som si predstavoval - z Golfu som bol zvyknuty, ze vnutorne spatne stmavlo viac. Lavy spatak stmavuje OK, ale pravy ovela slabsie - ten ma samozrejme neoslepuje, hadam je to tak naschval, a ten ma ani tak nesere, ale vnutorne zrkadlo by som si vedel predstavit aj tmavsie ked je za mnou nalepeny polsky jebo na starej dodavke co svieti do vesmiru.
Takisto som dnes nechtiac vyskusal, ze auto sa hned odomkne ak zamknem kluce vovnutri - zabudol som kluc v batohu, ktory som dal do kufra, zavrel som kufor a hned sa otvoril
a takisto som az dnes zistil, ze auto sa same zamyka :), v idrive menu som myslel, ze automaticke zamykanie je ¨po rozjazde¨, dnes som vystupil z auta na odpocivadle na dialnici, odisiel som asi na 2 metre len si trochu popretahovat hnaty a isiel som si zobrat bundu na zadne sedadla a auto zamknute. az potom som si v idrive vsimol, ze su tam dve poloozky - automaticke zamykanie a zamykanie po rozjazde.
este musim vyskusat, ci by sa auto zamklo aj keby ostal nieko sediet v aute.