... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Re: [F48 X1 sDrive 20i] fujva komplett maszsliczketi

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 15:44

ved dobre, na F31 by som to sem tam vyuzival aj ja, ale aj na fujva X1 je to podla mna zbytocne nepoholdne vysoko a nevidis dovnutra (ak nie je plny kufor)

kazdopadne, zo zvedavosti to teraz guglim (teraz seriozne nepodjebujem, ale zaujima ma to) a neviem najst X3ku len so sklom zdvihnutym, nech hladam hociako nachadzam len touringy, rad by som to videl aky priestor vznikne ked sa sklo vykoti hore. ja hladam "tailgate glass open" "tailgate window" a podobne, neviem tomu lepsie meno najst, ak to vies najst plz daj link

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 16:00

Mne sa to s tou X3 tiež nejako nezdá. E46 aj F11 mali na zadnom stieračitaké tlačítko na otvorenie toho okna a keď vidím obrázky kufra X25 tak na tom stierači nevidím nič čo by sa tomu aspoň trochu podobalo.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 16:05

to s X3 som len strelil, nema otvaracie, len robim permanentne pristine radost :)
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

PristineShip
Autor témy

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 16:13

uz to neuhras do autu :), tvoje znalostne renome ma trhliny ako hlava valcov tvojho effidyn motora :)

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 16:13

PristineShip napísal:
ved dobre, na F31 by som to sem tam vyuzival aj ja, ale aj na fujva X1 je to podla mna zbytocne nepoholdne vysoko a nevidis dovnutra (ak nie je plny kufor)
tak jasne, ze ti to pride nepohodlne ked podla toho co citam budes mat meterpatdesiat aj s opatkom na topanke, inac neuvazoval si o podsedaku, aby ta vysoko nastaveny pas pri brzdeni nepriskrtil??
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

PristineShip
Autor témy

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 18:30

pistacik a podla coho to citas?
potreboval by si lekciu podjebavania, lebo ti to nejako nejde, to nefunguje tak ze si vymyslis kokotinu a poto mna tom postavis ten ¨odpis¨. a myslim, ze keby si ma videl nazivo tak by si nemal gule byt taky zabavny, ale to klavesnicovym svalovcom tazko vysvetlovat

pistacik11

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 18:46

ja len tak, ze ako "vysoky" musi byt clovek aby mu va vadilo to uchytenie pasu, ci moze byt nepohodlne nakladat auto cez okno na kufri :-k
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 18:50

pristine, vsak to neber tak vaznee.
ale ked chces mozem ti podarovat take 3-stupnove prenosne minischodiky, niekde sa mi valaju bez vyuzitia :D
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

PristineShip
Autor témy

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 19:12

mam 185cm, normalna vyska, dakujem pekne za opytanie
sedim posunuty vzadu a nizko, cize aj pas si rad ukotvujem nizko a nemam rad ked mi to planda pod papulou a poriadne ma to ani neobopina okolo ramena.

nakladat nieco do touringu, kde mas tu hranu okna na urovni varlat je nieco ine ako nakladat to cez hranu okna, ktore mas o dobrych 30cm vyssie a vdaka bachratemu zadnemu narazniku pokial sa teda nechces zadrbat od spinaveho veka kufra sa tam potrebujes aj trochu naklonit - ja aspon teda nemam vo zvyku si tasku s notebookm hadzat z vysky naslepo.
neviem ci mi je prijemnejsie kopnut pod naraznik a normalne si dat veci do kufra a zas kopnut a odist alebo veci dvihat do vysky aby som ich prekotil cez okno

PristineShip
Autor témy

Piatok, 14. Októbra 2016, 19:22

dotankoval som dnes 22 litrov po prejazdeni 320km od posledneho tankovania, necelych 7 litrov na 100. Neuveritelna spotreba, fakt som necakal nic pod 8,5. A ja mam tazku nohu, na Golfe som jazdil za 6,3, tatko jazdi za 5.3-5.5, predpokladam, ze na X1 by jazdil za 6,5 ;).
Neverim tomu, ze ten trojvalec v 18i by vedel jazdit za menej.

dnes v kolone aut smerujucich na vychod som sa zavesil do vlacika asi na 30km useku D1, sli sme tachometrovych 140 az 150kmh, a bazmek aktualenj spotreby sa drzal pri 150kmh na tej istej urovni ako pri 120kmh, comu sa mi nechce verit.
Ked 7.0 ukazoval BC tak som mu neveril ani trochu, ale aj ked som druhykrat skusal dotlacit co to da na cerpacke tak proste nepustil viac ako deci, nadrz bola plna.

Prvykrat som jazdil aj v uplnej tme. Tie svetla svietia fakt dobre, som z nich nadseny. A prisvetlovanie do zakrut je fasa, nerobia to hmlovky ako som si myslel (na zaklade nejakeho kokotneho videa na youtube kde pan redaktor nemal pravdu) ale do stran to staticky prisvetluju hlavne svetla, ale svietia fest do strany, pomaly az pod dvere predne.
trochu som tomu podkuril v Sport mode,
neviem ci som si ti len nahovaral, ale v momente ako som zapol sport mod tak sa mi zdalo ze zrazu strasne pocut hluk od kolies - je to mozne? ze by tvrdsie pruzenie viac prenasalo razy od kolies?
Kazdopadne sa to stale moc hojda, ale osobne sa mi zdalo, ze pri prudkych prejazdoch zakrut to v comforte to auto vie riesit lepsie ako v Sport, aspon teda pocit za volantom v tej zakrute bo istejsi, neviem. vyzera to, ze sport mode nebude velmi pouzivany.

Dnes som mal taku prvu sancu sa trochu povozit aj len tak, bezcielne, bez toho ze sa niekam ponahlam, bol som aj na taky prvy mensi nakup s autom,
zacinam to auto fakt lubit :)

pistacik11

Piatok, 14. Októbra 2016, 19:54

tak ono, ked si das sport mod, a stuhnu tlmice viac to prenasa hociake nerovnosti atd. napr. sestra ked sadne do mojej m3 do zakruty chodi pomalsie ako na jej pro ceede, lebo ze niejak cudne to trasie, ono je to len o zvyku, ja zase na ceede mam strach s tych naklonov co to auto predvadza v zakrutach, to iste aj ked som jazdil superb II.
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

PristineShip
Autor témy

Sobota, 15. Októbra 2016, 13:33

dufam, ze tu skurvenu chlpatu pizdu macaciu co sa prechadza po vsetkych autach na parkovisku a pazurmi skrabe co vidi (neviem co tam pica robi, ci chodi mrtvy hmyz z celneho skla olizovat) najde nejaky kocur kanec a tak ju pojebe do riti ze jej budu creva visiet pod chvostom ako traky.

dnes po dlhej dobe slnecny den, takze som mal rovnaky napad ako cela republika - ist umyt auto. Keby mi niekto povedal, ze tam niekde stoji plejada Kollarovych konkubin, ktore preblafnu kazdeho na pockanie tak im aj uverim, lebo pri kazdej rucnej umyvarke kolony ako keby fakt bola akcia fuck one - get HPV for free.

sak aj tak ma prsat zas :)

ale ten HUD neprestava prekvapovat, rano ked bolo slnko este nizko a roentgenovalo mi to lebku spredu som ledva videl na cestu ale HUD svietil tak jasno, ze bol furt lahko citatelny. Asi najlepsia ficurka v aute, strasne lahko sa na to zvyka. Mal som slabe ocakavania, kedze naposledy ked som sedel s autom s HUD tam bol len slabozeleny miniaturny kokuotik, ktory bolo ledva vidno. Ale je pravda ze to bolo asi 8 rokov dozadu.

Ked som sa dnes potreboval pripojit z vedlajsej cesty na hlavnu, kde bolo mrte aut tak som tomu trochu dupol, zabudol som, ze mam mineralky v kufri, a jedna bola asi povolena, lebo ako som prudko vystartoval dolava tak ich v kufri drblo o stenu kufr aa uz som len pocul pspfpfpffp PSSSSSSSST... moje ¨KURVADOPICE¨ bolo zjavne pocut az na nedaleku zastavku autobusov lebo babky sa prezehnali, a samozrejme jedna flasa vyvratila svoj obsah po celo kufri :)

ako som to tam tak susil (nastastie vzdy nosim v aute jednu rolku kuchynskyuch utierok) tak som svoju oblubenu basnicku zo slunce seno upravil , volnym rymom

Jednoho dne v Tescu,
koupil jsem tam flasku,
lezela tam mnoho dni,
byla totiz Korunni.

pica zelena bublinkova, vzdy ked nahodou tuto cesku kokotinu kupim tak tie flasky otvaram ako pyrotechnik.

PristineShip
Autor témy

Sobota, 15. Októbra 2016, 20:10

skurvena macka uz cakala rovno na mieste kde parkujem ked som teraz vecer dosiel, ani sa nepohla ked som jej naraznikom zaparkoval 10cm od tych fuzov.
ale suka mala taka je to nejaka krpata mala pizda, trasla sa od zimy jak drahy pes tak mi u bolo luto zahanat, ak nech sa ide vyhriat pod motor no. do motora nevleze, v MINI je to tak napratane, ze nema sancu zaliezt dnu ;). len nech sa mi neskrabe po plechoch. ved ked rano nenastartujem lebo prehryze kable tak pojdem dat majitelke penzionu preplatit, ma tu pri dverach misku,takze zjavne je to nejaka erarna pussy

bol som vecer rychlo oplachnut auto, lebo som mal na skle od obeda take mastne flaky od hmyzu, ze to zvnutra vyzeralo ako keby na celnom skle Rosenberg natacal gangbang video, a ovela lepsie sa to na wapke umyva ako Golf, tam mi ostaval sampon v tisic strbinach a kokotinach a bolo to treba zo vsetkych uhlov potom vytlacat prudom vody, tuto bielu haraburdu som umyl za polovicu casu.

prvykrat so vyskusal asistent dialkovych svetiel a funguje to paradne. staci mu trochu svetla z auta, ktore ide oproti ale este je za zakrutou a uz vypina dialkove, no z mozno 50+ aut nestiahol dialkove len raz, ale to bola Skodovecka 120, a svetla mu len tak sliepnali, ked mi ale blikol tak sa hned prepli svetla dole.
Ta kamera je fakt dobra, aj ACC funguje potme uplne spolahlivo, aj citanie dopravnych znaciek.
Este som neskusal ACC v dazdi, sak ono na to bude prilezitost o par dni, nejazdim ani len s klasickym tempomatom ak nie je sucha cesta, ale vyskusat to chcem.

Trochu sa mi neopaci ze stmavovanie zrkadiel nefunguje tak ako by som si predstavoval - z Golfu som bol zvyknuty, ze vnutorne spatne stmavlo viac. Lavy spatak stmavuje OK, ale pravy ovela slabsie - ten ma samozrejme neoslepuje, hadam je to tak naschval, a ten ma ani tak nesere, ale vnutorne zrkadlo by som si vedel predstavit aj tmavsie ked je za mnou nalepeny polsky jebo na starej dodavke co svieti do vesmiru.

Takisto som dnes nechtiac vyskusal, ze auto sa hned odomkne ak zamknem kluce vovnutri - zabudol som kluc v batohu, ktory som dal do kufra, zavrel som kufor a hned sa otvoril

a takisto som az dnes zistil, ze auto sa same zamyka :), v idrive menu som myslel, ze automaticke zamykanie je ¨po rozjazde¨, dnes som vystupil z auta na odpocivadle na dialnici, odisiel som asi na 2 metre len si trochu popretahovat hnaty a isiel som si zobrat bundu na zadne sedadla a auto zamknute. az potom som si v idrive vsimol, ze su tam dve poloozky - automaticke zamykanie a zamykanie po rozjazde.

este musim vyskusat, ci by sa auto zamklo aj keby ostal nieko sediet v aute.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Sobota, 15. Októbra 2016, 20:18

no tak uz mas minicko doma teda, vela peknych a stastnych kilometrov bez nehody prajem :-D ale ma to jedno ALE, aspon pre mna, co som si neuvedomil, ani som sa nepytal lebo som myslel ze to je samozrejmost, mozno si to aj riesil niekde, na to ze si tam nalozil plnu picu zbytocnosti, nedal si tam mpaket? :-O neviem teda, zaujimavy vyber :-) a kukam na tu vybavu a nejak tam nevidim ani sportsitze.. to tam mas tie kresla co vyzeraju jak zachodova misa? :-D lebo vidim tam len x-line, a tie vypadaju takto, nie?
Obrázok
jak sa v tom sedi? :-D

na druhej strane to auto je fakt pekne, oproti predchadzajucej generacii sa im to fakt podarilo dopracovat na iny level.. aj spotreba je celkom fajn a myslim si ze pojde este dolu asi, ked sa ten motor zabehne, co je fakt parada.. ale uz by to chcelo fotky dopice alebo co :-D
a to otvaracie okno som pouzival na E46 a aj na E34 ho pouzivam :-P je to super vec.. ale to kopnutie pod naraznik to tromfne podla mna :-D na druhej strane, prave bavoraky mozu mat obidve veci, nemusia si vyberat. :-D :-D :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

PristineShip
Autor témy

Sobota, 15. Októbra 2016, 20:32

481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER

urcite aj na F32 skutocnom BMW budes otvarat zadne okno :))

m packet tam nie je lebo sa mi nepaci, vyzera to ako napucany hatchback s tym otrasnym zadkom, m paket som zvazoval koli alcantare, ktora sa inak neda dat, ale som rad, ze som si to rozmyslel a zobral x-line, potahy aj vyzeraju dobre aj sa na nich dobre sedi.

nemam pocit, ze by som si tam nalozil plnu picu zbytocnosti, je tam vsetko co som chcel a nic co som nechcel, cize ziadne sietky do kufra a stoliky na zadne sedadla a DAB tuner a zatmavene zadne skla a podobne. jedine co teda nesplnilo ocakavcanie ja harman kardon.

Uz ma ale nebavi tu dokola vysvetlovat preco som si naklikal vybavu ako som si naklikal, ja som s autom velmi spokojny.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných