... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
mmracing.sk

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Re: [F48 X1 sDrive 20i] fujva komplett maszsliczketi

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 10:53

X3 aj X5 vo verzii sDrive sú zadohraby. A taká bola aj pôvodná X1 sDrive.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 11:23

minule som v nejakej relacii videl ako sa niekto stazoval ze dacia duster je inac dobre auto, ale v meste je problem zaparkovat, lebo je velmi velke.
no ma 4,30 na dlzku, nejakych 1,3 tony. pre niektorych je velke aj punto :D
ale X1 je jednoznacne zazracne auto, kazdemu sa zda obrovske, niekto dokonca tvrdi ze netreba ani X3/5, ze staci aj 1 ked sa uspokojis s mensim motorom, inac je to rovnake. vsak kazdemu ako sa paci, ne ? :)
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Milosss

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 11:32

Pristine: nedalo by sa niekedy stretnúť a pomerať, kto má väčšieho pipíka, ehm vlastne chcel som napísať lepšie svetlá? :D
Ale teraz vážne, chcel by som porovnať tie "sociálne" LEDky, voči normálnym bixenónom, a nechcem sa stať v očiach predajcov BMW tým "očumovačom" čo si to auto vlastne aj tak nekúpi :D Neviem či si priamo z TN alebo okolia, keď tak SS aby sme si porovnávali pipišov súkromne.
Nur Original ist Legal.

PristineShip
Autor témy

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 11:48

xener ty velmi rad citas medzi riadkami, ale na zlej strane.

ja som napisal, ze auto je sirsie ako sa zda - kto cita s porozumenim tak chape, ze auto nepovazujem za velke. Jednoducho na to v akej je to auto triede a kolko priestoru na sirku je vnutri je az prilis siroke (bez zrkadiel 1,82 X1, 1,88 X3), pocitovo o 10cm uzsi Golf Sportsvan mal na sirku priestoru viac vovnutri. A pri cuvani do garaze je sirka so zrkadlami velmi natesno, preto = sirsie ako sa zda. Zvnutra sa ti proste siroke nezda.

Parkuje sa s tym velmi dobre, ako s hociakym hatchbackom.

Milosss mozno ten dalsi vikend, skor niie. ak budes chciet tak mi napis buduci tyzden ss. nie som z TN ale som tam 3-4x do tyzdna, su tyzdne ked aj denne.

xener

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 11:52

vsak ja len v dobrom :)
uz ti ide zatvarat kufor vnutornym gombikom ?

xener

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 12:28

no posunieme sa dalej, pozeram ze u X1 si napln do klimy treba objednat ako priplatkovu vybavu ? :D
8R9 REFRIGERANT

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 12:38

Pridem si osahat X1 aj ja niekedy... :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 12:46

voMacK napísal:
Pridem si osahat X1 aj ja niekedy... :)

Je ti kokotno ísť ju ošahať do TOB-u?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

PristineShip
Autor témy

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 13:37

xener uz si si pozrel vypis vlastnej vybavy? Nemas tam polozky, ktore si si extra neobjednaval, napr. protection package?
Na to ze ty si si extra objednaval priskrtenie motora aby si setril peniazky za naftu si nejaky moc ciperny :mrgreen:

otvarat aj zatvarat kufor islo default zvnutra, podla vsetkeho len v australli a/alebo US to treba dokodovat a musia pouzivat kluc ak chcu zvnutra bez dodatocneho kodovania.

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 14:37

mexican napísal:
Je ti kokotno ísť ju ošahať do TOB-u?
kedy jemu neni kokotno?
Cafte

mexican

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 14:41

xener napísal:
no posunieme sa dalej, pozeram ze u X1 si napln do klimy treba objednat ako priplatkovu vybavu ? :D
8R9 REFRIGERANT
To je asi rovnaká kokotina ako keď v nejakých konfiguráciách áut vidím položku "Rozpojenie uzamykania a alarmu". Som sa raz pýtal predajcu, čo to ako presne znamená. Vyslovil zopár natrénovaných blábolov, ale zmysluplného vysvetlenia som sa nedočkal.
Obrázok

xener

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 15:13

ja len ze som napln do klimy doteraz nevidel nikde inde vo vypise vybavy.
uplnou nahodou dnes na krizovatke predo mnou stala bledohneda X1 , mne svietli aj xenony, lebo senzor neuznal vonkajsie svetlo za dostatocne, cavo v mini samozrejme nepriehladne slnecne bryle, aby sa citil ako v BMW, ked uz si ho nekupil :D
dalsi rozdiel medzi BMW a ostatnymi autami je , ze BMW ma samostatne otvaracie okno na kufrovych dverach. (sedan nema kufrove dvere, pre pripad ze by toto tvrdenie niekto chcel napadnut :D)

PristineShip
Autor témy

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 15:23

no pri 3er a 5er je to aj uzitocne, ale neviem co by som tam len cez to okno daval do hociakeho X modelu,
a ma to naozaj aj X3? neviem, nevidel som to nikdy, ale tak vacsina ludi co poznam a touringami to takmer nikd nepouziva, a naozaj ma to ani nezaujimalo na X1 ani to nepotrebujem, je to prilis vysoko na nejake pohodlne rychle vlozenie veci dovnutra pokial ich nechces drbnut z polmetrovej vysky
a v X1 je pevne plato, nie roleta (roleta je asi drahsia)

mexican na rozpojenie alarmu a uzamykania som sa minuly rok pytal v Araveri v Opatovej predajcu ked som preberal auto, ukazal mi ze je to ten maly gombik uplne dole na B stlpiku pri vodicovom sedadle (neviem ci ho mas v A6 ale v A3 bol rovnaky ako v Golfe), ked chces zamknut auto a deaktivovat vnutorne senzory alarmu, keby si tam napr. chcel zabudnut dieta na par hodin alebo zamknut psa. ale ci je to naozaj presne to, to neviem - pisem len odpoved co mi dal predajca na tuto polozku vybavy, mna to ani nenjak netankovalo, nikdy som ten gombik ani nestlacil

xener

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 15:29

X3 je BMW, takze to otvaranie ma :P
vyuzivam to ked vkladam alebo vyberam notebook, hodi sa to pri plnom kufre, aby si mohol este nieco prilozit na vrch aby to bolo po ruke. alee to nebimmeri nechapu, nemam ti to za zle :)

mexican

Štvrtok, 13. Októbra 2016, 15:37

PristineShip napísal:
no pri 3er a 5er je to aj uzitocne, ale neviem co by som tam len cez to okno daval do hociakeho X modelu,
a ma to naozaj aj X3? neviem, nevidel som to nikdy, ale tak vacsina ludi co poznam a touringami to takmer nikd nepouziva, a naozaj ma to ani nezaujimalo na X1 ani to nepotrebujem, je to prilis vysoko na nejake pohodlne rychle vlozenie veci dovnutra pokial ich nechces drbnut z polmetrovej vysky
a v X1 je pevne plato, nie roleta (roleta je asi drahsia)

mexican na rozpojenie alarmu a uzamykania som sa minuly rok pytal v Araveri v Opatovej predajcu ked som preberal auto, ukazal mi ze je to ten maly gombik uplne dole na B stlpiku pri vodicovom sedadle (neviem ci ho mas v A6 ale v A3 bol rovnaky ako v Golfe), ked chces zamknut auto a deaktivovat vnutorne senzory alarmu, keby si tam napr. chcel zabudnut dieta na par hodin alebo zamknut psa. ale ci je to naozaj presne to, to neviem - pisem len odpoved co mi dal predajca na tuto polozku vybavy, mna to ani nenjak netankovalo, nikdy som ten gombik ani nestlacil
O tom gombíku v OOOO viem, len zatiaľ som ho nepoužíval.
Mňa skôr zaujímalo, čo sa tým myslí vo výpise výbavy u BMW, lebo nejako si nevybavujem, že by mi bol býval predajca niečo hovoril o nejakom tlačítku.

Samostatne otvárateľné okno na kufrových dverách považujem za veľmi užitočnú vec, ktorú som často používal na E46 aj F11 a teraz mi trochu na A6 aj chýba.
Bežne som to používal pri ukladaní drobností (aktovka a pod.) do kufra. Pripadalo mi to byť jednoduchšie než otvárať celé dvere.
Okrem toho je to celkom užitočné, keď treba napratať kufor do plna. Vtedy som najprv naložil spodnú vrstvu batožiny, zavrel kufrové dvere a cez okno som pokračoval vo vyplňovaní priestoru medzi dverami a naloženou batožinou. Pri otvorených celých dverách by mi tie veci najskôr povypadávali von.

X3 to myslím delené nemá, a X5 to má robené takým spôsobom, že spodná časť kufrových dverí sa vyklápa nadol a vrchná (s oknom) nahor.
Naposledy upravil/-a mexican v Štvrtok, 13. Októbra 2016, 15:55, upravené celkom 1 krát.
Obrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných