... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Pridem si osahat X1 aj ja niekedy... :)
mexican napísal:kedy jemu neni kokotno?Je ti kokotno ísť ju ošahať do TOB-u?
xener napísal:To je asi rovnaká kokotina ako keď v nejakých konfiguráciách áut vidím položku "Rozpojenie uzamykania a alarmu". Som sa raz pýtal predajcu, čo to ako presne znamená. Vyslovil zopár natrénovaných blábolov, ale zmysluplného vysvetlenia som sa nedočkal.no posunieme sa dalej, pozeram ze u X1 si napln do klimy treba objednat ako priplatkovu vybavu ?
8R9 REFRIGERANT
PristineShip napísal:O tom gombíku v OOOO viem, len zatiaľ som ho nepoužíval.no pri 3er a 5er je to aj uzitocne, ale neviem co by som tam len cez to okno daval do hociakeho X modelu,
a ma to naozaj aj X3? neviem, nevidel som to nikdy, ale tak vacsina ludi co poznam a touringami to takmer nikd nepouziva, a naozaj ma to ani nezaujimalo na X1 ani to nepotrebujem, je to prilis vysoko na nejake pohodlne rychle vlozenie veci dovnutra pokial ich nechces drbnut z polmetrovej vysky
a v X1 je pevne plato, nie roleta (roleta je asi drahsia)
mexican na rozpojenie alarmu a uzamykania som sa minuly rok pytal v Araveri v Opatovej predajcu ked som preberal auto, ukazal mi ze je to ten maly gombik uplne dole na B stlpiku pri vodicovom sedadle (neviem ci ho mas v A6 ale v A3 bol rovnaky ako v Golfe), ked chces zamknut auto a deaktivovat vnutorne senzory alarmu, keby si tam napr. chcel zabudnut dieta na par hodin alebo zamknut psa. ale ci je to naozaj presne to, to neviem - pisem len odpoved co mi dal predajca na tuto polozku vybavy, mna to ani nenjak netankovalo, nikdy som ten gombik ani nestlacil