... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:neee, ja sa nezivim dizajnom, len sa robim ze ano, inak predavam drogy, a drogovi dileri ako vsetci vieme, maju ine chute![]()
za mna zlate pravidlo, kazdy bavorak v mpakete vyzera lepsie jak bez neho, nevymysleli taky u ktoreho to neplatipri X1 to plati tiez.. a navyse ja som ju videl prave v estoril blue v salone a vyzerala popicidobre..
blesk tomu ani sam neverisalebo jazdis s X1 mimo spevnenu cestu? :-O to budes potom jeden zo 100 000
![]()
chodim na lyzovacky do Alp kde z vecera do rana tam kde chodim vie spadnut aj meter snehu. Plus mam chalupu na samote kde je prijazd cca 500m po nespevnenej ceste. No s s ciernym oplastovanim sa to da, bez neho hrozi jeho odretie alebo minimalne otlcenie od kamienkov
yesss
Peto24 napísal:s tymto sa da veru suhlasit.. kamos ma presne taku, bez paketu tak som ti to osahaval a okukaval posledne dva mesiace a je to fakt na tom aute vidiet ze je take agresivne a proste pekne. aj ta X1 je pekna co ma kristusat kupenu, nemam s tym vobec problemsamozrejme, m packet dodá autu krásne línie, ale už od E90 LCI pre mňa osobne m packet nie je nutnosť. Proste, to auto vyzerá fakt dobre aj bez neho.
Ale zaujimavá téma, vieš interpretovať svoj názor. Na druhú stranu, toľko pičungu do výbavy, veď neskladáš reprezentatívne auto členov BMW klubu, ale auto pre seba.