PristineShip napísal:fuxo ty si pripad fakt :)
sak ked chces kombik, kup si kombik, ale znizene SUV to je asi ako mat 30cm lofas a vstupit do celibatu... no cisto kokot nakokot.

ty mas co hovorit. kupit si SUVcko bez 4kolky je este vacsia picovina

a prave o tom to je, ze co ti jebe znizovat suv? tym padom to ma instant street cred, and big cojones ked to jebnes o zem o 20+ cm
inak kolko mas otacok na volnobehu? lebo ja mam na 6ke mega silny drive ked to mam na lpg zapnute, alebo este neni zohriaty motor a ide na volnobehu na 700 otacok.. potom ked to klesne na 500 jak ma byt, tak musim pridavat plyn aby som sa pohol..
co furt mas s tymi modrymi svetlami?

ja neviem, podla mna to vobec neni take modre, hlavne ked to porovnam s medvedom, minule isla predo mnou nova S-klada s ledkami, a ja som si pripadal ze moje 5000K cool blue xenony svietia uplne na zlto.. ale ani ten mercedes nesvietil na modro, ale bola to uplne studena cista biela..
inak tie ledky v cuvackach su biele tiez? lebo ja nemam rad zlte svetla, a maju v mode niektore automobilky davat ledky ale v zltej farbe..

a to by som musel vymenit..
dopici a naco potrebujes pozerat na nohy za jazdy? hladas spojku ci co?
blesk: no ja mam tiez rovnake nervy ale tak ja mam archaicky zf 6HP :-/ ten 8kvalt mi bude velmi vyhovovat, ale dct je mega masaker ty vole, to by som mal nonstop v manuale uz len preto, aby som s tym cvakal vkuse

paradna zabava