Pondelok, 24. Októbra 2016, 08:36
v Nemecku si to mozem nechat posielat do kancelarie, ale co pici mi chcu posielat za spam, ved majitelov X1 na akcie nevolaju :)
ja som spokojny s autom velmi, jedine co ma fakt sere je ze tie predne dvere mohli byt pici o 5cm sirsie na ukor zadnych, zadne su ako vrata do stodoly a vpredu budem do roka
menit tie gumene tesnenia okolo dveri lebo 2 z 3 nastupovani sa o to sucham ritou ked sa mi nepodari presne nastelovat svoje ctene pozadie tak aby som tam vhupol bezkontaktne, uz teraz to zacina byt vidno, ze sa o to furt sucham.
A jedna vec co ma vie niekedy postegrovat je - ale to asi vadi iba mne a naopak vacsine ludi sa to paci - ze tam nadrbali este dalsie dva vyduchy hore na palubku aby ventilacia bola viac distribuovana, a nie dva silne prudy vzducuh, ale ja prave to chcem aby na mna fucal uragan ked mi je teplo, aj ked mi je zima. Teply vanok nech si nechaju pre moderatorov telerana. Ani ked to secko pozatvaram a necham len jeden cicik fukat tak to akosi nefuka poriadne lebo tie horne ciciky sa nedaju zavriet samozrejme, tak to nema taky tlak. Ale zas ludia, co im furt taha a najradsej by mali uplne odstavenu ventilaciu a vozili sa jak v rakve tak sa zatial nestazovali, ze na nich fuka aj ked som mal ventilaciu celkom vypeckovanu.
Rano som sa potesil sluzbam slovenskej posty, vystojim si 10 minut rad koli spoluobcanom, co sa par tyzdnov neumyvali aby som odoslal naspat preberaci protokol do leasingovky, a postarka mi hovori, ze ma pre mna doporucenu zasielku, ze nech pockam. Tak cakam, cakam, cakam 10 minut, 15, tak uz nasraty chcem odist, ale ze uz to bude, ze sa pokazila tlaciaren a nemoze vytlacit sprievodku. Tak sa konecne dockam obalky, a tam z leasingovky maly technicak, a ze nech poslem papierovy velky naspat. Tak si chcem kupit na poste obalku, ze to rovno odoslem ked som tam..
Myslite, ze na poste mali dopice obalku? Ani malu, ani velku, ani kokot. Teda kokota tam mali, ale potom som z posty odisiel.