Utorok, 25. Októbra 2016, 22:18
som na sluzobke, cez vikend budem mat snad konecne cas auto nafotit a aj vykydat interier ,lebo ma len 2 tyzdne ale zajebane je slusne kedze furt prsalo a vozil som aj ludi, co nezvyknem az tak casto, aj ked asi vyhra lenivost, lebo aj tak buduci tyzden idem na tyzden do Nemecka a auto bude ako hnoj po tej ceste.
Potreboval by som aspon jeden taky den, kedy sa mozem ist len tak bezcielne povozit, trochu si to uzit, snad teraz cez predlzeny vikend.
ano fuxxo sedak je aj s vysunutou prednou kokotinkou kratsi asi o 3 alebo 4cm ako som mal v Sportsvane, a aj tam by som privital o nieco dlhsi, ale ja mam rad sedadlo proste ked mam na komplet celu dlzku stehna az po koleno. to ze je sedadlo kokotsky uzke mi nevadi, ako som sa spociatku obaval, ze ma to obmedzi pri dlhsej trase.
strasidelne klepotania su len jednoducho chladnutie kovovych casti aj v motore aj od vyfuku, a ano, hned druhy den som tam v garazi stal jak curak v teplej polievke, dva telefony so zapnutym nahravnim a este som si zavolal aj suseda na druhy nazor :).
Z VAG aut som zvyknuty, ze si to vzdy pusti ventilator nachvilu po vypnuti motora, X1 nic take nerobi, takze nechat chvilu motor ukludnit je dolezite, po dlhsej jazde, hlavne ked z dialnice kde som tomu nakladal dve hodiny zajdem rovno do garaze tak to necham minutku na neutrale nech ten olej trosku stecie, ale zas zalezi aj v ktorej garazi parkujem - ked parkujem v garazi kde mam automaticku branu tak do tej garaze vchadzam predkom a ak sa neponahlam, necham auto aj v garazi este chvilu bezat, kedze vyfuk ide von,
ale do garaze, kde otvaram branu rucne musim cuvat, takze tam moc motor bezat nechcem lebo sa to nevyvetra ani za celu noc.
No a zrovna v tejto garazi nemam izolaciu pod strechou, tam sa kazdy zvyk ozyva trojnasobne, v druhej garazi je izolacia a aj kopec haraburd po stranach a este aj pod autom je jama, takze tam sa ten zvuk tak neozve. Sledoval som to aj ked som parkoval napriklad pred kancelariou vonku, nejavi sa tam nic mimo normalne zvukove prejavy roztaznosti materialov pri zmenach teplot.
Ale uplne popici je batozinovy priestor, chcel som povodne ten horny dekel dat uplne prec, ale tym ze sa da sklada na tretiny je to ovela lepsie ako zvycajne, kde sa vyklapa hore cela doska, robil som velky nakup, a naspodok som pekne nalezato zmestil baliky mineralok a hore som vylozil prenosnu chladnicku, tri velke nakupne tasky a este pol kufra volneho, lebo tie baliky mineralok co vzdy zaseru vsetko miesto boli schovane.
Uz som sa poucil, ze litrove vyjadrenie velkosti kufra je cista kokotina, lebo nie je 500 litrov ako 500 litrov, a v X1 je ten ulozny priestor vzadu ovela viac vyuzitelny ako sa mi na prvy pohlad zdalo.