... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Re: [F48 X1 sDrive 20i]

Utorok, 25. Októbra 2016, 18:45

nejak to tu viazne, nahod foto jak si sa naskladal do auta :)
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 25. Októbra 2016, 19:28

xener napísal:
nejak to tu viazne, nahod foto jak si sa naskladal do auta :)

On podľa mňa už niekoľký deň sedí v garáži so zapnutým mobilom a čaká kedy to zase buchne.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip
Autor témy

Utorok, 25. Októbra 2016, 22:18

som na sluzobke, cez vikend budem mat snad konecne cas auto nafotit a aj vykydat interier ,lebo ma len 2 tyzdne ale zajebane je slusne kedze furt prsalo a vozil som aj ludi, co nezvyknem az tak casto, aj ked asi vyhra lenivost, lebo aj tak buduci tyzden idem na tyzden do Nemecka a auto bude ako hnoj po tej ceste.
Potreboval by som aspon jeden taky den, kedy sa mozem ist len tak bezcielne povozit, trochu si to uzit, snad teraz cez predlzeny vikend.

ano fuxxo sedak je aj s vysunutou prednou kokotinkou kratsi asi o 3 alebo 4cm ako som mal v Sportsvane, a aj tam by som privital o nieco dlhsi, ale ja mam rad sedadlo proste ked mam na komplet celu dlzku stehna az po koleno. to ze je sedadlo kokotsky uzke mi nevadi, ako som sa spociatku obaval, ze ma to obmedzi pri dlhsej trase.

strasidelne klepotania su len jednoducho chladnutie kovovych casti aj v motore aj od vyfuku, a ano, hned druhy den som tam v garazi stal jak curak v teplej polievke, dva telefony so zapnutym nahravnim a este som si zavolal aj suseda na druhy nazor :).
Z VAG aut som zvyknuty, ze si to vzdy pusti ventilator nachvilu po vypnuti motora, X1 nic take nerobi, takze nechat chvilu motor ukludnit je dolezite, po dlhsej jazde, hlavne ked z dialnice kde som tomu nakladal dve hodiny zajdem rovno do garaze tak to necham minutku na neutrale nech ten olej trosku stecie, ale zas zalezi aj v ktorej garazi parkujem - ked parkujem v garazi kde mam automaticku branu tak do tej garaze vchadzam predkom a ak sa neponahlam, necham auto aj v garazi este chvilu bezat, kedze vyfuk ide von,
ale do garaze, kde otvaram branu rucne musim cuvat, takze tam moc motor bezat nechcem lebo sa to nevyvetra ani za celu noc.
No a zrovna v tejto garazi nemam izolaciu pod strechou, tam sa kazdy zvyk ozyva trojnasobne, v druhej garazi je izolacia a aj kopec haraburd po stranach a este aj pod autom je jama, takze tam sa ten zvuk tak neozve. Sledoval som to aj ked som parkoval napriklad pred kancelariou vonku, nejavi sa tam nic mimo normalne zvukove prejavy roztaznosti materialov pri zmenach teplot.

Ale uplne popici je batozinovy priestor, chcel som povodne ten horny dekel dat uplne prec, ale tym ze sa da sklada na tretiny je to ovela lepsie ako zvycajne, kde sa vyklapa hore cela doska, robil som velky nakup, a naspodok som pekne nalezato zmestil baliky mineralok a hore som vylozil prenosnu chladnicku, tri velke nakupne tasky a este pol kufra volneho, lebo tie baliky mineralok co vzdy zaseru vsetko miesto boli schovane.

Uz som sa poucil, ze litrove vyjadrenie velkosti kufra je cista kokotina, lebo nie je 500 litrov ako 500 litrov, a v X1 je ten ulozny priestor vzadu ovela viac vyuzitelny ako sa mi na prvy pohlad zdalo.

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 25. Októbra 2016, 22:38

Uz si prisiel na to v com sa lisi tvoja navi profi od tych vo vyssich modeloch?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PristineShip
Autor témy

Streda, 26. Októbra 2016, 08:38

no rozdiely tam su nejake, zosumarizujem neskor, nie je to len tym, ze je to mensi displej ako v 3er a vyssie, nemam to tiez este uplne prejdene

PristineShip
Autor témy

Piatok, 28. Októbra 2016, 17:49

zabudol som, ze som Fuxovi odfotil v pondelok v garazi nakupneho centra fotku, kde pekne vidno ze tie svetla maju modry nadych ako keby reflektor svietil z utrob smolkovej prdele
este som mal aj druhu fotku ked parkujem pozdlz bielej steny v noci kde to pekne vidno ako to osvetluje na modro, ale druhy telefon som zabudol v robote.
Clovek si rychlo zvykne, len dopravne znacky sa tazsie citaju hlavne ak je na nich zajebane sklo tak niekedy fakt fakt ani neviem co je to za znacku, pokial ju auto nezobrazi v headupe.
Ale samotna kvalita svietenia je fakt dobra, som s tym happy

(obrazok dufam nezmizne behom dneska, lebo ako som to uploadoval som cital ze ten hsoting ma odvcera problemy s ISP a uz sa mi to nechcelo uploadovat inde ked ten obrazok je aktualny tak pre 3 ludi v jeden den a potom ho uz nik neklikne)

Obrázok

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 30. Októbra 2016, 13:22

no nadych do modra vidim len na hrane vrchnej, a podobny nadych mam aj ja na xenonoch.. akurat ze nemam to odfocene.. ale ked ti to tak vadi mal si si priplatit za halogeny :-D :-D krasne zlte by boli :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

xener

Nedeľa, 30. Októbra 2016, 20:15

tu modru okrem garaze aj tak nikde neuvidis, radsej sa pochval ako ti vyrezavaju tie ledky ked mas zapnute dialkove :)

PristineShip
Autor témy

Nedeľa, 30. Októbra 2016, 21:21

chujspro :), kedy som ja hovoril, ze MINI vyrezava.
ale asistent dialkovych + prisvetlovanie do zakrut fungiruje fakt super. Je to rozdiel oproti blbym prisvetlovanim hmlovkami, tie velke reflektory fakt svietia pod docela ostrym uhlom v zakrute, tam hmlovka v zivote nezasvieti.

Viac ma ex-post sere ten ojeb na tej navigacii, fakt pokial clovek nechce HUD tak to moze osrat cele.
Vsetky auta pici maju 4g uz vyse roka len my, predohrabni sociali, furt len 3g, ktore sa do roka vypne takmer vsade, tak sa tesim ako budem aj vo vacsich mestach ficat na 2g.
Ziadne OTA updaty, jedine co teda ulahci zivot je ze fakt mal nejaky chuj z Bosny, co na bimmerposte pisal, ze to nebude chcet ten FSC ci kerty FUCK kod na update map, je teda asi naozaj nejak prednahraty alebo kieho chuja, lebo mi to zozralo update a nepytalo nic.

A zistil som, ze mam nejaky hybrid, lebo MY2017 vraj maju oproti MY2016 len tri zmeny - zakladna navi dostala novy idrive ovladac (neviem aky, mozno ten vacsi co mam aj ja v Plus), stmievacie vonkajsie spataky - na spolujazdcovej strane uz nestmieva a pod sedadlom spolujazdca nie je odkladaci box v pripade sport seats.

No, mne sa od zaciatku zdalo, ze ten spolujazdcov spatak nestmieva (to je inak popici, ze zaplatis za oba stmievacie a potom ti jeden vypnu, kokoti),
ale box pod sedadlom spolujazdca mam.

Nabuduce ale fakt ked budem preberat nove auto tak si zoberem kluce a idem do mindze, lebo tajtrlik v ciernych topankoch a hnedom opasku cloveka len nahoni bullshit informaciami a potom ked to clovek neskor zisti tak sa len zbytocne nasere, no na kieho kokota mi hovoril ze to ma OTA updaty a ze sa tam nelisi nic ine oproti Navi Profi len to ze je to mensi displej o 2 palce.
Jebliny jeble. Hlavne ze ma na vizitke napisane Genius.

xener

Nedeľa, 30. Októbra 2016, 22:01

ako teda funguje asistent dialkovych na BMW pre chudobnych ? lebo mne vypina dialkove len v obci a na malu chvilku ked predbieham a mam druhe auto v 45 stupnoch napravo.

PristineShip
Autor témy

Nedeľa, 30. Októbra 2016, 22:08

neviem co mas na mysli, zatial vo vsetkych autach (a vsetky predchadzajuce boli VAG) kde bol len cisto high beam assist, a nie vyrezavanie, to od nejakej rychlosti automaticky zapne dialkove a ked detekuje auto v protismere alebo pred sebou v tom istom smere tak ich vypne, simple as that. ziadna vesmirna veda sa nekona.
cestu z prace domov mam cez taky dost nebezpecny usek, uzka cesta, casto vela cyklistov, vela zakrut, a vypina to svetla uz ked registruje svetlo spoza zakruty ale auto este nevidno, rovnako ako by si vypinal sam, ked vies ze sa o chvili vynori auto.

xener

Nedeľa, 30. Októbra 2016, 22:18

osral by som take ledky co nevedia svietit samostatne. mna na xenonoch sere ze motorceky sa tam furt tocia ako na kolotoci spolu s clonou, vyhodu led vidim v tom ze rozlozenie svetla riesia okrem clony len zapinanim a vypinanim jednotlivych diod, myslim ze tam motorceky nie su, teda aspon v audi adaptive led mam dojem ze nie su, pretoze pri nastartovani sa nekalibruju doprava dolava ako xenony.

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Pondelok, 31. Októbra 2016, 01:23

co stale riesite s tymi svetlami. uz si asi nepamate tie sliepnave halogeny?, uz xenon je obrovsky pokrok. Na X1 E84 mam bixenon a som uplne spokojny aj ns dlhych cestach. N M3 F80 mam adaptivne LED a je to este kusok lepsie. Megane RS cup (facelift od 2014) bolo fantasticke auto ale svietilo priserne s halogenmi

PristineShip
Autor témy

Pondelok, 31. Októbra 2016, 20:19

zacina ma srat ten elektricky kufor, vzdy ked wapkou umyvam auto sa zacne chuj otvarat, ale dnes ze mega, myslel som si ze nejak stlacam kluc, ale chuja,
mal som ho vo vrecku kosele, potom som ho aj drzal v ruke..
mam pocit ze stekajuca voda alebo co aktivuje ten podkopoavaci senzor pod naraznikom alebo uz neviem co,
ale vyzeral som ako nefalsovany kokot dnes co nevie vlastne auto ovladat. asi si fakt musim kupit nejaku tu paranoidnu krabicku na kluc.

xener

Pondelok, 31. Októbra 2016, 21:16

spominal si volakedy ze mas nepouzivane gopro, tak uz mas vyuzitie. natacaj sa ked budes nieco s autom robit, vzdy ti prinesie nejaku radost a verim ze aj nam ked to budeme pozerat :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných