... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Re: [F48 X1 sDrive 20i]

Pondelok, 31. Októbra 2016, 21:54

no ja ti to popisem, obrazne.
lebo ta poza musela byt fakt ako z top fail youtube 4000 videi,
mal som slabo zatiahnuty opasok a padali mi gate, v jednej ruke wapka, v druhej kluc od auta,snazim sa tam kracat na siroko aby som tam pred 10 ludmi nekracal ako Donald Duck (obleceny len od pasa vyssie), kufor sa otvara, ja ho dam zavret, kokot sa zas otvori, zas ho dam zavriet, teraz ta pica wapka jebe vodu vsade naokolo, ja si lavou rukou drzim gate, snazim sa zavriet kufor a este tu picu wapku drzat tak aby som napachal co najmenej skody a cele sa to snazim ustat so stoickym vyrazom v tvari ze ano, presne toto chcem - otvorit kufoir ked nan jebe prud vody a tie gate tiez maju vyzerat, ze som do nich nalozil segedin.
Akonahle som ako tak odjebal sampon z auta som sadol do auta a jebal na nejake vysusenie zrkadiel a skiel aspon aby neostali cmuhy a utekal som prec hanbit sa do tmy.
Lebo mi to bolo tri pice platne, ked cestou domov na minutu zacal padat dazd, dost na to aby som si cele auto zas zadrbal.
A neviem co za vesmirne kokoty okridelene este lietaju pri 3 stupnoch celzia, ale zas mam tristo krvavych bodiek vpredu ako keby niekto tampon cez sito pretlacil.

uspesny den.
idem sa na to vys..pat.

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 31. Októbra 2016, 22:03

mas pravdu, neni treba video :P
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Utorok, 1. Novembra 2016, 09:40

veru veru blesk ma pravdu, pred par rokmi sme boli radi ze mozme mat vobec xenony :-) a teraz bez adaptivnych led s vyrezavanim ani na krok z domu lebo bez toho sa neda jazdit

no vidis to, oplatila sa ta vybava naklikat teda, comfort access funguje aj pre vodu :-D jedine vychodisko je, neumyvaj to tak casto :-D aj tak zbytocne zoderes lak z toho auta :-)
velmi vividne popisane teda, dakujeme :-D inak tiez neviem jaki terminatori teraz lietaju este, tiez mam zajebane okno permanentne, ved uz by malo byt vsetko KO..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 1. Novembra 2016, 19:32

Xener, inak ty Pristinov pribeh stalkujes, jak keby tu kazdy den postoval leaknute nude selfies bab z Victioria's Secret... :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Utorok, 1. Novembra 2016, 20:11

Oni sú len BFF. Hlavne nezáviď.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip
Autor témy

Utorok, 1. Novembra 2016, 21:21

pomoc
pomooooooc
mexican, ten gif ma zabil

no poslusne hlasim, ze po 950 kilometroch som z auta vypadol relativne nevyflusany, a to poslednych 200km bol taky dazd ako popisoval Forest Gump vo Vietname. a polske kamiony, ale slovenske im sekundovali v tesnom zavese, jeb ho bez smeroviek obiehat.
mam napicu vyvazene pneu, nad 170 to zacalo trosku vibrovat, ale od ceskych hranic som to 500km tlacil 150 kde sa dalo a neviem ci ten kokoutik okamzitej spotreby ojebuje, ale uz som si predtym vsimopl, ze to pri 150 ukazuje nizsiu aktualnu spotrebu ako pri 130 :)
celkom slusne sa to na dvojliter ale rozbieha zo 100 na 150.

a xener nemal si pravdu zasa raz ;), ten traffic jam assist fungoval aj v noci, pri Lipsku bola asi 10km taka upchanejsie dialnica, islo sa tak 60, ale kontinualne, tak som to pustil - bola uz cista tma a ten chobot si veselo krutil volantom a pekne zareagoval aj na zuzene pruhy a oranzove znacenie.
je ale dobre, ze je to asi obmedzene len na dialnice (minule som to skusal zapnut aj na tkej kratkej dvojprudovke kde je dobre znacena aj krajnica, ale zjavne si najprv skontroluje z navi ci je na dialnici)
a obavam sa, ze som v hotelovej garazi jebol pravy predny disk, ja neviem kto ich to dopice uci robit tie obrubniky tak siroke a vysoke, ale snad to bola len guma, pozeral som to len tak prisvetlenim blesku z telefonu ale chuja vidno v tej tme.

mexican
Auto: modré géčko

Utorok, 1. Novembra 2016, 22:30

PristineShip napísal:
pomoc
pomooooooc
mexican, ten gif ma zabil
V pondelok som prezul OOOO na zimné AEZ-y, takže nedalo sa inak.
Keď dám na jar letné, tak to zase prehodím späť

#AezBrať #ibaAezJeCesta
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

xener

Streda, 2. Novembra 2016, 07:54

ja som nemyslel traffic jam, ale ACC v rychlosti tych 140-150

PristineShip
Autor témy

Streda, 2. Novembra 2016, 08:56

ACC na socialnych autach kde je len kamera a nie radar je obmedzene do 140, a funguje takisto v noci bez problemov, jedine zatial kde to nefunguje a radar vtedy funguje dalej je hmla - v hmle samozrejme kamera picu vidi tak sa acc vypne, kym radar ten problem nema

bruno75

Streda, 2. Novembra 2016, 12:15

Ak traffic jam assit funguje ozaj len na dialniciach, tak mi je hned menej luto, ze ho do xDrivov nemontuju...
aj radarovy ACC ma svoje obmedzenia... v tme, hmle a pod. sice vidi, ale ked fakt husto prsi / snezi (tzv. uplny Saigon), tak to aj radar vzda a necha to na vodica, aby sa tej sr*cky vymotal sam...
BTW ten low-cost ACC registruje stojace auta popri ceste alebo len pohybujuce sa ciele? moj obcas brzdi aj pri odstavenych autach popri ceste (najme ked kluckujem po ceste vyhybajuc sa kanalom, t.j. do zorneho pola radaru sa na moment dostane to stojace auto)... zaujimave, ze auto stojace na semafore ku ktoremu sa z vacsej vzdialenosti blizim vacsinou nevidi...

xener

Streda, 2. Novembra 2016, 12:55

olympiada brzdi aj na stojace auta na semafore, spatne si nakupil :)
a bycikle iduce po kraji su jej tiez ukradnute na rozdiel od bmw ktore mi brzdi aj ked je tam miesto na kamieon vedla bicykla

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 2. Novembra 2016, 13:00

Ja nechapem ako si clovek na taketo dlhe trasy kupi takuto hrkalku... na take trasy treba uplne ine auta

PristineShip
Autor témy

Streda, 2. Novembra 2016, 13:04

to nevidel ani radarovy co mam na Golfe, ked stoji auto na semafore alebo kruhaci a ja k nemu prichadzam ked uz ono stoji tak by don bezpecne nadrbal, teda ak by som siel do 40kmh tak by to sam ubrzdil vraj, ale acc ho neberie ani na radare s golfom ani na kamere v x1
a s tym ako berie auta stojace pri ceste asi zalezi ako moc trcia do pruhu, niektore auta odparkovane na krajnici zoberie, ine ignoruje.

ale jazdil som s acc na x1 zatial dost malo, na Golfe to bolo casto z frustracie ako nizko furt drzi otacky default mod, tak som mal ACC nastaveny na sport a zapinal som to furt, lebo ma nebavilo ako to chce trapit na 1200 otackach s tymi 200Nm. Na X1 je to ovela lepsie nastavene aj v comfort mode, a citit samozrejme aj trosku viac krutaku, napriek tomu ze preradenia niekedy citit, tak tento Aisin je mi uz viac sympaticky ako DSG.

a ci ten traffic jam assist funguje len na dialniciach u vsetkych aut alebo len social edition to neviem.
napr. VW co som jazdil na novom Passate to ma tak ze to pustis kdekolvek pokial zachyti ciary, ale ciara zrazu skonci a pokial nemas veci v merku tak sa lahko vyrubes, lebo je schopny "pustit" volant v zakrute ak tam napr., nedano polozili kus noveho asfaltu a nedomalovali ciary na 20 metroch.

xener - picovina, ked to auto bolo v pohybe ked ho tvoj radar zachytil a zastavilo tak ano, zachyti, ale ak ho radar zachytil uz ako stojace tak jedine co zacne brzdit je emergency brake assist, nie acc, a ten teda brzdi hodne neskoro, VW hovori ze za idealnych podmienok ubrzdi bez kontaktu do 40kmh, ale to musi byt fakt vsetko idealne, tlak v pneu, pocasie, stav vozovky...
a ten radar co ams v olympiade je uplne rovnaky aky mam ja v golfe.
a mexican tu tusim tiez pisal,z e uz ked auto stoji tak ho acc nechyti.
radar jednoducho nema ako vediet ci je to auto alebo stena.

moj social ma aj pedestrian warning, ktory ale funguje len cez den, zatial zapipal len raz ked to jeden chodec chcel dat na Lipsica, ale zahamoval sa, auto ale zacalo brzdit
toto s radarom tiez neurobis, preto je idealna kombinacia kamery a radaru, idealne radar, lidar a kamera. a Elon Musk ako riaditel :)

PristineShip
Autor témy

Streda, 2. Novembra 2016, 13:07

PetoK napísal:
Ja nechapem ako si clovek na taketo dlhe trasy kupi takuto hrkalku... na take trasy treba uplne ine auta

ked budem moc minut 120 litrov za 7er, 90 za 5er a 70 za 3er ako ty potom si budem vyberat aj ja ine auta na dlhe trasy,
ale kedze som social co predava fototechniku aby mal na akontaciu, ako to spravne pomenoval ohmatkavac,
tak sa musim vozit na hrkalke.
na tu cestu som siel naschval lebo som ju proste chcel vyskyusat na dlhej trase, a vobec, naco to vysvetlujem :)

xener

Streda, 2. Novembra 2016, 13:38

sa nehanbis porovnavat audi s tym tvojim multivanom ci ako sa ta krabica , co je vyssia ako sirsia, co si mal vola ?
pokial viem ludovky maju radar v znaku vpredu a kedze maju len jeden znak, tak nemaju rovnaky radar ako A6
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných