... všetko o BMW ...
xener napísal:sa nehanbis porovnavat audi s tym tvojim multivanom ci ako sa ta krabica , co je vyssia ako sirsia, co si mal vola ?
pokial viem ludovky maju radar v znaku vpredu a kedze maju len jeden znak, tak nemaju rovnaky radar ako A6
bruno75 napísal:no toto je fakt cisto pre Nemecko, lebo vacsinou inde bud stojis alebo ides, ale take ze 30km ides 50tkou sa u ans teda fakt casto nestane, kym tu som cez niektore useky ani inou rychlostou este v zivote nesiel, hlavne tam kde sa robi lievik z 3 pruhov na 2 a kamionisti mfp a kludne obiehaju dalejpodla toho, co je v navode a v katalogu k F10, aj non-social traffic jam assist funguje len pri jazde vo "volnom useku", pricom "volnym usekom su dialnice alebo cesty podobne dialnici."
pokial to nevie pilotovat auto pri jazde v meste od semafora k semaforu, tak to mozem okaslat.... na dialnici az tak casto totalne zapchy nestretavam....
xener napísal:lenze ono to tak nefunguje a bodka, otvor si mudru knizku co si dostal k olympiade a bude to tam aj napisane.neskumal som firmware, viem ze ked som sa blizil ku semaforu kde uz auta stali tak mi to dobrzdilo. co je za tym neskumam, keby mi to nefungovalo, tak by som skumal firmware a verzie, ale v tomto nemusim. funguje to tak ako som napisal a bodka.
xener napísal:a este ti pridam info ze ACC aj v A aj B spolupracuje s navigaciou , v A mi znizuje automaticky rychlost pri prechadzani zatackou , v B pri EffDyn ti vyhodi doporucenie aby si spomalil v pripade blizenia sa krizovatky alebo obce napriklad.