... všetko o BMW ...
Avenger napísal:Dogg pocuj ja som nepisal nic o krase mal som na mysli hodnotu penaznu....
Patqooo napísal:...
Dogg: sorry,ale čo si všímam,Ty máš strašne vyrývačné komenty, neplatí to len v tejto téme. Alebo si len gloryhunter,čo naháňa príspevky ?![]()
...
pyranes napísal:Dog najviac Zabil.viem ze je moj vyfuk hnusny ale pisal som ze ho budem menit!!??
Co napisal majitel 330i?? kupil len na sezonu a bude menit!! v tom pripade je na tom rovnako ako ty Dog takze tvoj komentar bol absolutne mimo aspon z mojho pohladu.. A pise sa minat a nie mynat vodu
Ubehlo už asi pol roka, tak som sa rozhodol, že aktualizujem príbeh/úpravy :-)
Ako prvé sa do auta montoval bezpečnostný systém a vymenili sa kladky
a remene. Kedže trochu tiekol aj olej, tak sa muselo aj jedno gufero a všetko
bolo potom OK. Neskôr som našiel dve menšie miesta, kde začínala vystupovať
hrdza a tak išlo auto na striekanie. Bál som sa po pravde ako to dopadne, ale
dopadlo to nad moje očakávania, lak vyzerá teraz perfektne. Nie je vôbec vidno rozdiel
nového a starého laku, iba po veľmi detailnej prehliadke. Časom buď druhú polovicu auta
dám prebrúsiť lak, alebo rovno prestriekať, ale zatiaľ je to tak ako to je. Ďalším krokom bola
prerábka na plyn tu vo Velmateche v Bystričke, s ktorou to nebolo isto ľahké ale spravili to perfektne,
nemusel som ísť vôbec dolaďovať splynovač. Potom ale prišiel ďalší menší problém, odišla hardy spojka
a aj stabilzačné tyčky dosluhovali. Po tejto poslednej výmene auto jazdí ako zmyslov zbavené. Diagnostika
vyhadzuje iba dve chyby, jedna je snímač na prevodovke, ale to bude len kontaktom alebo káblom a druhá
chyba je lambda sonda a svieti občas kontrolka kontroly spalín. Preto šlo aj na kontrolu a namerané hodnoty
preukázali vynikajúce hodnoty zmesi aj na plyne aj na benzíne, preto neviem prečo svieti, možno preto, že tam
je plyn. Časom pridám aj foto