... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: [E46 330ci] - splnený sen :-)

Štvrtok, 8. Marca 2012, 20:33

zabudol som ze na tomto fore sa vsetko len chvali :lol:

dufam ze aj tankujete na Tescu vsetci, nahradne diely kupujete vyhradne cinske (sak na pohlad su uplne rovnake), auto umyjete len ked nan naprsi (skoda mynat vodu predsa) atd...

Potom je to naozaj tak ako bolo par krat spomenute - kupim drahe Bawo so silnym motorom a potom mam holu rit a nemam pomaly ani na benzin #-o

Dalej sa tu tlapkajte po pleciach a hned skocte do kazdeho kto ma iny nazor ako vy :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

johnny808
Autor témy
Auto: E46 330ci
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:11

nechcem ti brať názor, naopak, súhlasím s tebou.
k tím kolesám: auto som nekupoval na fínske rally, tím nechcem obhájiť kúpu lacných pneu, do budúcna sa budú samozrejme riešiť lepšie ... pneu sú nízkoprofilové obuté na 18" diskoch a sú kupované len za účelom prežiť túto zimu a cca max 1000-2000 km pri normálnej jazde tak preto tie najlacnejšie (ale s dobrými hodnoteniami testov).
No a k tím ostatným veciam sa nejdem ani vyjadrovať. Poviem len toľko, že pokiaľ je človek aspoň trochu inteligentný a váži si to auto (nie na váhe) tak také veci nerobí :D
E46 BR(MT)-330CI dark/red

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:11

Dogg88 napísal:
zabudol som ze na tomto fore sa vsetko len chvali :lol:

dufam ze aj tankujete na Tescu vsetci, nahradne diely kupujete vyhradne cinske (sak na pohlad su uplne rovnake), auto umyjete len ked nan naprsi (skoda mynat vodu predsa) atd...

Potom je to naozaj tak ako bolo par krat spomenute - kupim drahe Bawo so silnym motorom a potom mam holu rit a nemam pomaly ani na benzin #-o

Dalej sa tu tlapkajte po pleciach a hned skocte do kazdeho kto ma iny nazor ako vy :lol:

Ako nechapem ci si tym brusis ego alebo co???? proste chalanisko sa snazi.....kuipuje nove veci, nie z buracky alebo jazdene kozky pneu....

Nechvali sa tu vsetko ale je jedna slusnost ktoru by si si mal zobrat k srdcu kritizuj len do vysky svojho platu....v tomto pripade auta....

Dogg88

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:16

johnny808 napísal:
nechcem ti brať názor, naopak, súhlasím s tebou.
k tím kolesám: auto som nekupoval na fínske rally, tím nechcem obhájiť kúpu lacných pneu, do budúcna sa budú samozrejme riešiť lepšie ... pneu sú nízkoprofilové obuté na 18" diskoch a sú kupované len za účelom prežiť túto zimu a cca max 1000-2000 km pri normálnej jazde tak preto tie najlacnejšie (ale s dobrými hodnoteniami testov).
No a k tím ostatným veciam sa nejdem ani vyjadrovať. Poviem len toľko, že pokiaľ je človek aspoň trochu inteligentný a váži si to auto (nie na váhe) tak také veci nerobí :D

Jasne pohoda. Ja som len naznacil ze potencial aky ma 330i treba "ustrazit" dobrymi pneu, ale je jasne ze vsetko naraz sa kupit neda :wink:
Na druhu stranu mas u mna pochvalu za 18" zimaky :D to je super ze auto vyzera dobre aj v zime :D nie ako Avengerove ktore nevyzera dobre ani v lete a teda podla vlastneho meritka (kritizovat do vysky krasy svojho auta) by nemal pisat nic :lol:

Avenger

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:26

Dogg88 napísal:
Jasne pohoda. Ja som len naznacil ze potencial aky ma 330i treba "ustrazit" dobrymi pneu, ale je jasne ze vsetko naraz sa kupit neda :wink:
Na druhu stranu mas u mna pochvalu za 18" zimaky :D to je super ze auto vyzera dobre aj v zime :D nie ako Avengerove ktore nevyzera dobre ani v lete a teda podla vlastneho meritka (kritizovat do vysky krasy svojho auta) by nemal pisat nic :lol:

Vidim ,ze si fakt nechapavy chlapec posledny koment a necham ta tak hlavne ,ze tu pises kazdemu aky tuzing a pod... videl si uz napr. svoj vyfuk?????

za 1: myslene to bolo hodnota a nie krasa auta... tvoj ,,individual vergel ma strasnu hodnotu"

za 2: ja nikoho nekritizujem ...kazdy ma vodicak a tym padom za seba moze rozhodovat a ja jeho rozhodnutie respektujem ked sa mu to paci tak je to len jeho vec ....

za 3: kup si novy koncovy tlmic :wink: tuzer [-(

Dogg88

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:35

Nechapavy?
Sak ty si napisal tu blbost o tom ze iba ten co ma pekne aauto moze vyjadrit svoj nazor a ty mas nehnevaj sa na mna pojebanu seriu a ked tam das ten SB na kapotu tak to bude kolotoc ako vysity...

BTW: ja viem ze moj vyfuk je hnusny, ale keby si aspon TROSKU sledoval moju temu tak hned na zaciatku som pisal ze som to take kupil a budem ho menit, ale prednejsie mi bolo spravit servis, kupit zimaky, dat ho nizsie nech trochu vyzera ako riesit prioritne vyfuk...musis mi odpustit ze nemam tolko penazi aby som spravil vsetko naraz
Tak prosim ta nebud podrazdeny a hlavne nepis hluposti lebo sa zbytocne zahadzujes :wink:
Naposledy upravil/-a Dogg88 v Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:37, upravené celkom 1 krát.

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:36

prepare to fight
Obrázok

Avenger

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:48

Dogg pocuj ja som nepisal nic o krase mal som na mysli hodnotu penaznu....

stickerbombing to som sa len hral vo photoshope nic take davat nebudem neboj sa ....sorry necital som ho od zaciatku ale nic to nemeni na tom ,ze mas tuzersky vyfuk...

Nezarobis tolko??? Co ked tolko nezarobi ani Johny a predsa si si neodpustil debilnu poznamku na jeho pneu...

Proste sem tam si daj servitku na klavesnicu lebo koli tvojim prispevkom tu uz jeden chalan zrusil svoj pribeh pamatas??? a neurazaj sa....

Co je zle na serii mi vysvetli???? Sme na BMWklube nie???? alebo som sa omylom registroval na BMWtuning.com????

Proste chalan sa stara a bodka....uz sa nevyjadrujem ....

Avenger

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:51

Demkowicz napísal:
prepare to fight
Obrázok

to zas nieeee :twisted:
Naposledy upravil/-a Avenger v Štvrtok, 8. Marca 2012, 23:05, upravené celkom 1 krát.

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4

Štvrtok, 8. Marca 2012, 22:57

Dogg88 napísal:
330i + "najlacnejsie pneu na nete" = FAIL

nankang mam aj ja a co??? jazdim na tom v rakusku a su za tu cenu super nemal som s nimi ziaden problem!!!!!!!!!
chcel som najprv matador ze podporim sk trh,a mal som aj na e36 coupe matador, a nejazdim ako kokot v zime ze budu stacit ahlavne musia byt nove pneu!!! ked som sa rozhodoval cena bola za matador okolo 140e a za nankang 80e ano kupil som si tie naj lacnejsie a su myslim porovnatelne aj z inymi pneu omnoho drahsimi pokym jazdis normalne a nie ako ....a poznam este jedneho kto ma tie pneu na 330ci a tiez nepovie nic zle na ne!!!! myslim ze na zimu lepsi novy nankang co ma 8mm ako na polzodraty michelin co ma 4mm ci ze guma uz nie velmi na zimu!!!! podla mna s tym chalan nic nepokazil pokym jazdi s rozumom...
12218

Patqooo

Piatok, 9. Marca 2012, 01:10

Jaaaj,

chalan tu dá svoj príbeh, aby sa pochválil,že si splnil sen a bolo by slušné,keď už sa ti nepáči niečo,aspoň sa nevyjadrovať .

Dogg: sorry,ale čo si všímam,Ty máš strašne vyrývačné komenty, neplatí to len v tejto téme. Alebo si len gloryhunter,čo naháňa príspevky ? :wink:

Aby som nebol OT, pekné autíčko, perfektná motorizácia a správna farba :wink: :mrgreen:

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Marca 2012, 01:33

riesite somariny podla mna.. lepsie nejake najlacnejsie pneu ako hole disky ](*,) hlavne, ze to jazdi.. na zaciatok, ked to ma len ako proviizorne riesenie tak nieje o com.. ja som mal na zimnych ani neviem ake pneu, len viem, ze toto bola posledna sezona ich, a nemal som ziaden problem nikde, pritom z vnutornej casti ziadny dezen :D ani raz ma nezkrutilo neocakavane aj ked som tomu dupal na pilu v zakrutach.. take som dostal k autu, a na zimu v BA sa mi neoplatilo kupovat nove, kedze tu je sneh mozno tak tyzden dokopy.. pokial clovek si vie ustrazit auto, tak neni problem.. a podla mna hlavne je to jeho auto, jeho vec.. :))
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 9. Marca 2012, 07:27

Dog najviac Zabil.viem ze je moj vyfuk hnusny ale pisal som ze ho budem menit!!??
Co napisal majitel 330i?? kupil len na sezonu a bude menit!! v tom pripade je na tom rovnako ako ty Dog takze tvoj komentar bol absolutne mimo aspon z mojho pohladu.. A pise sa minat a nie mynat vodu

Miro Kovačik
Auto: červené

Piatok, 9. Marca 2012, 07:59

Máš pekne coupe :thumbup: a super motor, dobrá kombinácia, nech slúži :wink:

andhell
Auto: E46 330d Touring M
Kraj: Prešovský

Piatok, 9. Marca 2012, 08:16

super auticko, nech robi vela radosti :)
Obrázok
e46 323CiA
e36 318is coupe // AlpinWeiss II
EX e46 330d Touring
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných