... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:zabudol som ze na tomto fore sa vsetko len chvali![]()
dufam ze aj tankujete na Tescu vsetci, nahradne diely kupujete vyhradne cinske (sak na pohlad su uplne rovnake), auto umyjete len ked nan naprsi (skoda mynat vodu predsa) atd...
Potom je to naozaj tak ako bolo par krat spomenute - kupim drahe Bawo so silnym motorom a potom mam holu rit a nemam pomaly ani na benzin![]()
Dalej sa tu tlapkajte po pleciach a hned skocte do kazdeho kto ma iny nazor ako vy
johnny808 napísal:nechcem ti brať názor, naopak, súhlasím s tebou.
k tím kolesám: auto som nekupoval na fínske rally, tím nechcem obhájiť kúpu lacných pneu, do budúcna sa budú samozrejme riešiť lepšie ... pneu sú nízkoprofilové obuté na 18" diskoch a sú kupované len za účelom prežiť túto zimu a cca max 1000-2000 km pri normálnej jazde tak preto tie najlacnejšie (ale s dobrými hodnoteniami testov).
No a k tím ostatným veciam sa nejdem ani vyjadrovať. Poviem len toľko, že pokiaľ je človek aspoň trochu inteligentný a váži si to auto (nie na váhe) tak také veci nerobí
Dogg88 napísal:Jasne pohoda. Ja som len naznacil ze potencial aky ma 330i treba "ustrazit" dobrymi pneu, ale je jasne ze vsetko naraz sa kupit neda![]()
Na druhu stranu mas u mna pochvalu za 18" zimakyto je super ze auto vyzera dobre aj v zime
nie ako Avengerove ktore nevyzera dobre ani v lete a teda podla vlastneho meritka (kritizovat do vysky krasy svojho auta) by nemal pisat nic
Demkowicz napísal:prepare to fight
Dogg88 napísal:330i + "najlacnejsie pneu na nete" = FAIL