... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Jo, myslim ze to by slo. Urcite by som lakovane stredy zakryl paskou. Dakujem za postup, presne takto som to potreboval - este by potesila rada kde sa k takym kotucom dostanem, resp.ci mas nejaku znacku a pod..tak na lestenie ja mam overenu paradnu pastu unipol modru, k tomu set kotucov filcovych lestiacich, na vrtacku.. a pokial je na tych limcoch lak, tak bude treba aj smirgle, od 400 (mozno aj 200, ked bude silny), po cca 3000, to treba presmirglovat, a kym skoncis so smirglami tak uz to bude mat aky taky lesk, potom moze ist pasta, niekolko krat to prejst s nou.. da sa z toho spravit pekne zrkadlo, ale je otazka na aky level to chces. kazdopadne tieto jednodielne disky sa napicu robia, lebo velmi lahko sa dostanes ci smirglom alebo kotucom k striebornej farbe na stredoch.. najprv by som mozno skusil len tu pastu s kotucmi, a prelestit to, mozno bude vysledok pre teba dostatocny
Fajlo napísal:Neviem, ale viacero ludi tu ma kolesa v slusnom zlomku ceny celeho auta a auto srot. Takze to vypoveda presne, houvno.P.S.: pre tych co tu vravia o setreni...za kolko sa da kupit styling 37?
starynovy napísal:Nemyslím, že som ten prípadNeviem, ale viacero ludi tu ma kolesa v slusnom zlomku ceny celeho auta a auto srot. Takze to vypoveda presne, houvno.
Fajlo napísal:V kolaborácii s Koradom už som obdržal držiak nápojov, pretože môj nedrží zavretý...a k tomu ešte čakám na rj airbagov, pretože tá čo mám má zapísaný crash, kvôli odpojeniu dverového abg bez odpojenia baterky...
starynovy napísal:Vies opravit? Neviem o nikom kto by to vedel, vymazat sa neda. Bag mal odpojeny predosly majitel pri vymene stahovacky...a tak sa to stalo..."spravilo sa to samo"...To je co za kktina.. crash je crash, chyba odpojenia je chyba odpojenia. Ak sa neda zmazat je na picu bag, konektor alebo RJ, da sa opravit. Crash sa tiez da vymazat.
PetoK napísal:Ved ako som pisal, riesim cez Korada...Vo vlastnom zaujme si pozhanaj inu dobru jednotku, vsetky tieto resety su oj.b... Rozmyslaj trocha, ked bude treba, jednotka nemusi fungovat ako ma...