... všetko o BMW ...
Hugino napísal::lol: vieš čo dnes som prezul a zatiaľ môžem hovoriť len o zlepšení, ale ešte nie sú zabehnuté, tak potom môžem dať referencie z prvej ruky.K tým gumám, snáď nedopadneš ako ja, keď som išiel za tebou![]()
maniaczv napísal:S koradom uz sme v uzkom kontaktecelkom fajn ja by som sice volil benzin :) ale tych par detailov co tam mas na opravu staci jeden telefonat Koradovi a vezies si domov vsetky diely a uz len namontovat ..
starynovy napísal:To by sa ti paciloStrata casu, kazdeho casu.Kolko tychto hnilych kokotin este budes mat, zvlast na daily.. Este je len januar a uz sklamanie roka z tvojej strany..poriadnu 740d na 20tkach so 4-mi laufami to chcelo.
RKa74 napísal:Dakujem, budem pravidelne informovat...Držím palce. Celkom som zvedavý ako s tým autom dopadnes. Ľudia tu na klube sú zvyknutí na "korado" štandard. Je lepšie keď to auto niekto vráti do dnešnej doby ako keď ho chytí nejaký kolotočar a definitívne vybyva.
ViktorDDD napísal:Bohuzial len z e39, ale to ma az tak netrapi, prinajhorsom sa da este nejaka 1cm podlozka a budu fajn...samozrejme + vymedzovacie kruzky. Tuzil som po nich uz nejaky ten piatok a pri nasom trhu a aktualnych podmienkach som aj rad, ze sa mi nieco podarilo zohnattazko z tych fotiek povedat, ale ked na limcoch neni ani lak, potom to pojde lahsie
a mas tie sirsie 9,5x18 zadne? moja sada bola tiez zo sedmy 8x18ET13 a 9,5x18ET25