... všetko o BMW ...
kkt1 napísal:Hej, hej, si ma odhadolNevadi aj tak bude na predaj za 2 mesiace. Trosku podriftujes, streknes dvere sprejom z drogerky, namontujes agelias z aliexpresu a pojde dalej.
kkt1 napísal:Nevadi aj tak bude na predaj za 2 mesiace. Trosku podriftujes, streknes dvere sprejom z drogerky, namontujes agelias z aliexpresu a pojde dalej.
starynovy napísal:Tak..to by skor na mna sedeloNesud ked nevies. On do toho najebe zo 5-6k, z coho 4k budu serepety s 15-timi automatmi na palete a potom to nie preda ale VYMENI.. za daku totalnu kokotinu 1er 116d, renolt scenic, ford mustang.. uplne random.
e38flight napísal:Dakujem. Jo, ja uz si tiez znova zacinam uzivat to, ze na mna len tak niekto na ceste s podobnou diagnozou blikne alebo parkne pri mne...uz som uplne zabudol ze taketo veci funguju. Je to fajnAuto pekné gratulujem ,naposledy ked som bol v PD na kebab tak na parkovisku stála krásna e38 PD značky tak si teda vravím že sa od parkujem vedľa nej .Objednal som si kebab prišiel som k autu a začal som tlačiť do gebule a zrazu prišiel majiteľ tiež si bol dať kebab . Tak som ho hned pochválil že aká pekná e38 on mi vraví že aj ta moja je pekná reku tak dik . Opýtal som sa ho že aký má motor on že 730D sadol do auta naštartoval a hned odišiel na ten moment nezabudnem pretože neviem či mál motor po GO ale ja som nepočul motor naštartovaný a to som stál vonku o pretý o ten môj vergel hrdzavýkrásne po tichu odišiel to sa mi moc rátalo .
e38flight napísal:To kedy byva taky zraz fanusikov LSNS v prievidzi?Auto pekné gratulujem ,naposledy ked som bol v PD na kebab
starynovy napísal::D nie je tomu tak dávno pár mesiacov dozadu , Amerika zmenila prezidenta a Koktavy kotleba zrejme aj končí ,včera aké novinky dávali v správach ,debila opúšťajú prívrženci ,tak mu treba lebo prezlieka kabáty ako úplný cvok . Ja už nepôjdem v živote nikoho voliť tu na Slovenku bude aj bol vždy cirkus humberto .To kedy byva taky zraz fanusikov LSNS v prievidzi?
starynovy napísal:To kedy byva taky zraz fanusikov LSNS v prievidzi?
mathesss napísal:Vobec neslo o to setrit s olejom, ani pneu. Pneu ma zaujali kategoriou voda/sneh/lad, nie cenou, viem ze za par drobnych sa da kupit kadeco. Btw ked som hladal realne testy, dohladal som sa testov z roku 2012, kde pohoreli ako znacka. Co mi v dnesnej dobe, kedy sa aj dobra automobilka vie skurvit behom par mesiacov, pride irelevantne. A s olejom som takisto nesetril, keby setrim, jebem tam nejaky starline. Na odporucanie predosleho majitela, ktory je zhodou okolnosti mechanik v BMW a daval tam 10w40, som sa rozhodol pre tento olej, zase raz nie kvoli cene. Ale zabudol som, ze na svk kazdy od klavesnice odbornikGratulujem k autu. Vždy sa rád pozriem na E38 a obdivujem ľudí (ako je napr. Korado), ktorý takému autu venujú energiu, doprajú mu fakt kvalitný servis, a zachránia ho. Žiaľ... nič v zlom, ale tvoj prípad to asi nebude... bodaj by som sa mýlil.
Súhlasím s tým, čo si sa už dočítal:
Pneu mi prídu jak na Ladu Nivu s ktorou plánuješ chodiť na ryby (pritom 16ky nie sú cenovo až taká strašná morda. Kebyže pridáš +- 10EUR na jednu pneu, tak určite kúpiš Barum, Matador...)
Olej nevhodný - uvažoval by som nad 5W-30 resp. 5w-40.
Šetríš na nesprávnych miestach. Cenu si zrazil o minimálny rozdiel v porovnaní so „schopnými“ dielmi. Keď budeš takto postupovať pri plánoch s keramickou ochranou, tak sa obávam, že v marci alebo v apríli sem zavesíš foto TEMPO pasty.
Držim palce!
ViktorDDD napísal:Tie pristreky nema na svedomi on. Ja som rad, ze po mechanickej stranke to hraje;)ked je to pan mechanik z bmw tak mohol dat namiesat aspon farbu podla kodu na tie pristreky . . .
Hugino napísal:Hen ho šmelinára, ďalšiu hajtru kúpilsale nie, držím palce, nech z toho je naspäť auto ako má byť