... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Wow, auto za 25k.....tak to by nas tu vsetkych uplne odrovnalo!
e38flight napísal:fantazia, aj ja by som chcel M3 E46 alebo E92 vyservisovanu pretesnenu za 12000€, ale pici vsetci to predavaju za 30+.. to su strasni hajzli ti ludiaE65 e66 nepotrebujem k môjmu životu ,,,chcem 535d od majiteľa ktorý dál danému autu aspoň trochu lásky ,, proste ten motor má výbornú dynamiku v e60 akurát hľadám auto ktoré bude stať za to ,,, Podvozku a brzdám a viem povenovať aj sám doma potrebujem kus kde už boli robené turba , kde už boli trisky vonku prípadne sú už dva vstreky nové napríklad ,motor nanovo pretesnený a pár drobnosti k tomu aby motor pracoval v poriadku ,a auto musí mať tak trochu výbavu ... Nechcem benzín chcem trochu niečo náročnejšie pretože nie som ľama viem si čo to urobiť aj sám , 4 válec už vôbec nie ...zas som tu víkendovku tak doslovne nemyslel ,,,proste na aute jazdím vždy ked niekam potrebujem ísť a je jedno či to bude 200m do obchodu ja to neriešim mne auto slúži tak ako ja chcem ... Hlavú som vyvetral po včerajšku sklamanie bolo čo už a ja tomu verím že nájdem kus podľa mojich predstav a to že e60 je aká je to neriešim v konečnom dôsledku všetko závaží kto koľko do auta investoval ... M57 je výborný motor má slušnú životnosť
voMacK napísal:zlatý odznak z hviezdou si zaslúžia iný členovia ktorým nesiaham ani po pätyDPC!
Kupis E38 -> E38 je najlepsie auto na svete
Predas E38 a kupis E53 -> E53 je najlepsie auto na svete, E38 je uplna kktina!
Predas E53 a vratis sa k E38 -> E38 je najlepsie auto na svete, E53 je kktina!!!1!!!
Teba treba komplet dat do Zlateho fondu bmwklubu.
voMacK napísal:DPC!
Kupis E38 -> E38 je najlepsie auto na svete
Predas E38 a kupis E53 -> E53 je najlepsie auto na svete, E38 je uplna kktina!
Predas E53 a vratis sa k E38 -> E38 je najlepsie auto na svete, E53 je kktina!!!1!!!
Teba treba komplet dat do Zlateho fondu bmwklubu.