... všetko o BMW ...
e38flight napísal:Lebo tak dymi, alebo huci?Perfektný ten motor 135kw ide ako lokomotíva
Chosse napísal:Pekny rozdiel veru
nadro napísal:rýchlo si to s ňou zabalil. a tak dobré auto to bolo....
pistacik11 napísal:Zaujímavé auto na víkendy a 5ka BMW? Hmm každý máme ine predstavy o vikendovke
pistacik11 napísal:Toz, niektori ludia travia cele vikendy kostole, a niekomu pripada zaujimava vikendovka aj Renault 5TL, takze odymena 535d - preco nie.Zaujímavé auto na víkendy a 5ka BMW? Hmm každý máme ine predstavy o vikendovke
rapidwinner napísal:Ja som aj tak trochu rád že som sa vyučil za automechanika ,dosť som sa naučil na vlastných chybách ,dosť si viem urobiť aj sám ,a na servis 535d mám financie toho sa nebojím a novšie nepotrebujem aj tak opicu budem parkovať zas len vonku ...Toz, niektori ludia travia cele vikendy kostole, a niekomu pripada zaujimava vikendovka aj Renault 5TL, takze odymena 535d - preco nie.
pistacik11 napísal:Nemám až takého závodného ducha pre dane modely ktoré si vypísal ,a sú to male auta mám 184cm ,,e60 veľkostné mám odskúšané v pohode ,pohodlné auto ,idem pozrieť auto originál 3X M packet .určitý športový duch tam bude ,som zvedavý na podvozok a hlavne samozrejme motor a prevodovka ,, Som už príliš nakazený značkou BMW a mám ju rád a nemenil by som , šoferský mrtvé BMW 2005 nemyslím si viem moc dobre čo idem pozerať , auto má zaujímavú výbavu ,+ farebnú kombináciu tmavé auto ,športové sedačky ,head up premietanie ako v kinea co tak nejaku e46 330i, mx5, gt86, e36 1,8is, ibiza cupra, clio/meganRS... to su podla mna idealne, nie drahe auta na vikend, ale e60?? to auto je sofersky mrtve