... všetko o BMW ...
nadro napísal:Tak určite budem vyberať auto rozumom 7700e nie je veľa ,ale investície poruchy motor prevodovka nie je to sranda 4 tisíc sa ľahko stratí v e60 ak nastanú komplikácie ktoré neočakávame .len aby to nebola za tie peniaze šopa.
Abyssko napísal:Určite áno ešte aké peniaze pýtajú ,včera zas sklamanie na cene 7700e servis na motore nula bodov ,samotný motor bieda .diag . plná závad ,motor sa ani neohrial na 85C ,stropnica ovisnuta ,stlpiky hnoj interierové A ,čelné prasknuté ,svetla pôvodné veľká bieda , vymenené brzdy podvozok bol v pohode ale nie až tak v pohode to dnes zvládne hoc jaký Jožko doma v garáži , automat v polohe R cukol , kufor striekaný ešte aj hrdzaví , kolesa obité neoriginálne .... a veľa veľa nedostatkov ako môže niekto takéto auto kúpiť za 7700e ? Korekcie vstrekov na dvoch valcov hodnota cez 1.8 v piči ,turbá utečené ,stará autobatéria , Normálne ma prechádza chuť kúpiť BMW , a zrejme aj končím z danou značkou pretože viac a viac si uvedomujem že u nás na Slovensku kolujú stále tie isté auta a stoja za veľké hovno ....Kazda e60 je šopa, 35duplom
e38flight napísal:Žiaĺ drvivá väčšina jazdenych áut su šopy...čim su tie auta staršie, tým horšie... ĺudia kašlu na servis z rôznych dôvodov a potom to tak vizerá....ja keď chodim pozerať po jazdenkach tak niekedy nechapem....a na druhu stranu, keď sa nájde cukrikovy stav, vyservissovaný kus málo ĺudí je ochotných zaplatit vysšiu cenu....a tak sa to točí dookola.....Určite áno ešte aké peniaze pýtajú ,včera zas sklamanie na cene 7700e servis na motore nula bodov ,samotný motor bieda .diag . plná závad ,motor sa ani neohrial na 85C ,stropnica ovisnuta ,stlpiky hnoj interierové A ,čelné prasknuté ,svetla pôvodné veľká bieda , vymenené brzdy podvozok bol v pohode ale nie až tak v pohode to dnes zvládne hoc jaký Jožko doma v garáži , automat v polohe R cukol , kufor striekaný ešte aj hrdzaví , kolesa obité neoriginálne .... a veľa veľa nedostatkov ako môže niekto takéto auto kúpiť za 7700e ? Korekcie vstrekov na dvoch valcov hodnota cez 1.8 v piči ,turbá utečené ,stará autobatéria , Normálne ma prechádza chuť kúpiť BMW , a zrejme aj končím z danou značkou pretože viac a viac si uvedomujem že u nás na Slovensku kolujú stále tie isté auta a stoja za veľké hovno ....
sandrito napísal:Žiaĺ drvivá väčšina jazdenych áut su šopy...čim su tie auta staršie, tým horšie... ĺudia kašlu na servis z rôznych dôvodov a potom to tak vizerá....ja keď chodim pozerať po jazdenkach tak niekedy nechapem....a na druhu stranu, keď sa nájde cukrikovy stav, vyservissovaný kus málo ĺudí je ochotných zaplatit vysšiu cenu....a tak sa to točí dookola.....
pistacik11 napísal:E65 e66 nepotrebujem k môjmu životu ,,,chcem 535d od majiteľa ktorý dál danému autu aspoň trochu lásky ,, proste ten motor má výbornú dynamiku v e60 akurát hľadám auto ktoré bude stať za to ,,, Podvozku a brzdám a viem povenovať aj sám doma potrebujem kus kde už boli robené turba , kde už boli trisky vonku prípadne sú už dva vstreky nové napríklad ,motor nanovo pretesnený a pár drobnosti k tomu aby motor pracoval v poriadku ,a auto musí mať tak trochu výbavu ... Nechcem benzín chcem trochu niečo náročnejšie pretože nie som ľama viem si čo to urobiť aj sám , 4 válec už vôbec nie ...zas som tu víkendovku tak doslovne nemyslel ,,,proste na aute jazdím vždy ked niekam potrebujem ísť a je jedno či to bude 200m do obchodu ja to neriešim mne auto slúži tak ako ja chcem ... Hlavú som vyvetral po včerajšku sklamanie bolo čo už a ja tomu verím že nájdem kus podľa mojich predstav a to že e60 je aká je to neriešim v konečnom dôsledku všetko závaží kto koľko do auta investoval ... M57 je výborný motor má slušnú životnosťHľadáš zle auto :) už z princípu ako vikendovku niečo malé zábavne alebo veľkú loď typu 7 s veľkým motorom alebo výbavou.
S tvojimi 183cm by ti určite ani ta Ibiza/leon cupra, clio/meganeRS, miata, e36/46 či e82/92 malé neboli![]()
Ak chceš niečo väčšie tak určite by som šiel pozrieť toto
https://auto.bazos.sk/inzerat/148367477/bmw-e66-730ld.php
PeqpeK napísal::thumbup: Dikna e60 si uz kamo hold zaspal dobu, najst peknu je tak tazke ako najst peknu e39 so zaujimavym motorom…a treba si priplatit, alebo mat trochu viac stastia
voMacK napísal:Ale chalani, ved on najlepsie vie, co chce. A hlavne sa bavite s clovekom, kt 135kw v E53 povazoval za zaujimave dynamicke vozenie, takze e60 535d, ktora bude tesne pred smrtou bude hotovy jak z mimozemskej rakety. :)
TT-SIMIK napísal:400% nie je priamo myslené k sume 25k ide úplne o niečo iné ... Pravdu povediac som ochotný po kúpe kľudne dať vymeniť rozvody nie je to taká strašná suma , mám aj na väčší servis chcem len dobrí základ ,investície beriem ako samozrejmosť bez toho to nepôjde . Lenže problém je ten že už ide o staré auto a tie inzerované sú len na oko pekne ale technický veľmi veľmi zaostávajú .... Dakujem za koment4500 x400% nieje 25K….Ale bez srandy….zo 135kw na 210kw tak musis mat stastie najst peknu E60….Biturbu by som sa vyhol…malokto ti preda cukrikovu E60 a ak preda tak nie za 7500….Pozor na rozvody,hydromenic atd….Ono z kazdej triedy a typu auta v urcitom rocniku kupis dobry kus vzdy vyrazne nad trhovu cenu…musel by to predavat samaritan…..ver tomu mam za sebou velmi vela kontrol aut ako aj peqpek….