mpower: no vidis to, ja som kupil 4 ziarovky (2+2) za cca 20€ z ciny a v 4ke svietia aj smerovky aj brzdy tak ze mi to vypalilo oci..
maco: a kolko si mal tych nankangov ze na ne tak picujes? a potom tu vyzdvihujes budget cost matador, co je uplne ale uplne na rovnakom leveli, presne rovnaka kategoria. ja som nankang par sad mal a nemal som s nimi problemy. narozdiel od drahsich "sportovych" federalov. a hankook zacina na 160€ za kus a za to uz mam pomaly pirelli, vredensteiny su este drahsie. tak isto aj kamos na viacerych autach mal vsetko mozne a kupuje nankangy, aj na X5, aj na F30, aj na 300 konovu E46.. na ktoru som ho tiez nahaluzil na federaly, akurat zobral semi slicky a tie gumy sa proste roztrhli na bocnici. absolutna sracka.
nankangy su uplne vpohode, a su 16/2017, takze cerstve vonave makke fajnove, auto bude jazdit v lete hlavne, par km. nemam absolutne ziadny problem s tym. neviem preco by som sa mal vyburat dopici

jazdil som na 8 rocnych cinach, zimaky na 6ke mam na predku tiez nejak 6-7rokov stare (tie by som samozrejme vyhodil do kosa uz, ale kedze to jazdit nebude v snehu a zime, tak som to neriesil), na ktorych som to kupil a tiez som sa nevyjebal

nerobte z toho kovbojku. aspon ich mozem zgumovat a nebude mi to luto
plus, potrebujem rychlo dve gumy, a tak troska dost penazi je to naraz, ked si priratam brzdy za pomaly 600€ k tomu.