serus
dlho som tu nebol

ale tak socka musi aj muklovat trocha, nech je na tie cinske gumy
brzdy vymenene, konecne, tie povodne boli krive jak svina, sme to merali a odchylky tam boli obrovske, oproti tomu co je v norme este, tak to bolo asi 300x tolko

neviem presne, lebo to su mikrony a mal som tam tusim uz milimeter.. cize zvlnili sa fajnovo. dosticky boli v poradku relativne, tie mali 70% masa este, ale dali sme nove.. takze kompletka. zadne boli ale zaujimavo horsie na tom, platnicky teda..
v ten den este pLeuservis, nech tam jebnem tie cinske smakovice, takto dopadli federaly vzadu po max 15000km..
akurat necakal som ze na novych bude taky stretch :-O
ale tesim sa, lebo oproti minulemu roku mam vpredu 1.5cm podlozky (boli 1cm), a vzadu mam 2.5cm (boli 1.5cm), a na federaloch to suchalo o podblatniky vzadu, ked som to prezul tak nic, cize fantasticke.. ked budu vyvalcovane lemy a vzduch tak mozu ist este sirsie podlozky

no a vo finale na druhy den mi mechanik zvoni ze dali mi aj toto ked som bol pre diely, tak som to tam namontoval.. ale nic sa nezmenilo.

akurat som rad, lebo vzduchovy stary bol zrely do kosa uz..
aj sa to troska umylo potom..
a natankovalo.. 100fka za uctyhodnych 92€
no a cela zostava pokope
cize cakom prask nejakych 850€ ale auto je teraz uplne v poriadku, takze som si ho dvakrat uz vychutnal trosicka s priemerkou 18/100
co je ale najviac zaujimave a nechapem jak je to vobec mozne, ze som este nazive :-O :-O dpc som sa nikde nevyjebau, ale asi to robim zle.
ale bavi ma to auto furt, strasne je jebave.. uz nech je to vyfucane :-O