Tak sme sa boli povozit trosicka spolu, a dojazd bol 17km, tak uz som musel naplnit

ale to auto ojebava som zistil, na spotrebe

lebo palubak ukazoval 15.3, kym som prisiel do NR tak 15.5, a nadrzka bola 560km, a natankoval som tam 64.5litra carrery 100 oktanovej :-O cize to vychadza na priemerku okolo 11.5 ked dobre pocitam

co je uplne ujebane cislo na to jak som tu nadrz vyjazdil..
zaujimave ale je, ze pod 10 som sa s tym nedostal skoro nijak nikdy na spotrebu ked som isiel, podla tankovania, nie palubaku.. :-O takze asi je tam to rozmedzie medzi 10-12 na sto, a je jedno jakym tempom
no ale stala sa taka vec,uz v nitre som pocuval, ze huci ventilator na plne gule, tak to som si hovoril dobre, skoro 120 stupnov mal olej, som mu troska nalozil, v meste premavka atd... no ale prisiel som domov a hucalo to stale, aj ked olej bol pod 100 stupnov, takze neviem ci nejake cidlo alebo nieco sa tam posralo, na co sa mam kuknut najprv?
inak asi coskoro zacnem riesit tie klapky do vyfuku lebo by som troska viac chcel terorizovat okolie ked uz raz za cas to vytiahnem, susedovci maju Rkove golfy, striela to do vyfuku, a ja idem na hentom a skoro nist

aspon vnutri no..