No dalej som vyhodil z auta stary zosilnovac, ktory tam bol, no hralo to zle, nebol som spokojny a chcel som to mat ako to vyslo z linky, cize Harman/Kardon subwoofery isli nazad (modlil som sa, aby tie kable tam v aute boli co idu do subwooferov

, ale nakoniec som ich nasiel

)), z Rakuska som zohnal, to bolo umenie najst, po kope aj so zosilnovacom co je na subwooferi, taktiez som zohnal malicky repracik , vysokotonovy ten nefungoval od kupy v prednych vodicovych dverach, cize mam plnohodnotne H/K , tesim sa, hra to velmi dobre a staci mi to

, samozrejme rozne uchytky,skrutky, matice pri montazi tapacirov atd islo nove (origo BMW). Dalej som opravil slnecnu roletu, kedze plastove dorazy tam uz neboli, tak som len spravil dorazy z transparentneho lepidla, aby mi ramena nevyslocili, nevidno to... cize uvidim do kedy to vydrzi, ale funguje to

, a tiez som kupil opravnu sadu na to , tie plasty tam boli rozsypane..., skoda , ze tie dorazy sa kupit nedaju... iba na e39 sa daju co som pozeral... skoda. Oboje zadne dvere som opravil, obidve izolacie som zalepil nech nejde dnu voda aj nove uchyty s gumickami, skrutky co chybali atd (origo BMW). Po pri tom sa opravili aj kable v husom krku

, asi 7 ich bolo dolamanych a niektore uz boli robene cize sa to porobilo znova + nove zadne vzpery kufra (Stabilus) v obale febi

+ pruzinky, niekedy sa to otvori samo

. Ale dost to unavuje tie tlmice, tie pruzinky... dlho to nevydrzi

. Taktiez som pomenil vsetky interierove LED ziarovky za este viac belsie a aj maju lepsiu svietivost, lebo to dost ziari

. Celkovo som dost zabudal fotit tak nebite ma