... všetko o BMW ...
rapidwinner napísal:Napravy a brzdy si urobil prikladne, skoda tej slabej vyvaracky podlahy, to mohlo byt vyrazne lepsie a krajsie.
Mozno to este raz prerobis :)
Fuxxo napísal:ty vole![]()
tak toto je brutalna robota fakt :-) vysledok super, toto caka aj mna
sandrito napísal:Fúha...pekne si zreštauroval....len aby karoséria vytrimala aj nejaku tu zimu....
starynovy napísal:Prikladne, az na to, ze tu asi kazdy vynechal chemiu zakladnej skoly a stale ma to neprestava udivovat. Das si tu pracu, vsetko vycistis a nakoniec... :)
https://sk.wikipedia.org/wiki/Elektrochemick%C3%BD_%C4%8Dl%C3%A1nok
starynovy napísal:Ano namazal som, ale nie medenkou, tym ate lubrikantom, co som mazal aj drahy platniciek :), to som kupil na brzdy kvoli tomu, naboje mam predne nove cize tam neslo nic... a zadne som tak ocistil, ze pekny kov bol, ziadna hrdza cize nic som nedalNa starsom aute kde uz je ten naboj povyzierany prirodzene je dobre dat. Hrdza zvacsuje svoj objem, cim posobi pnutie na unasac brzdoveho kotuca, ktory sa potom mozes zacat vlnit.. Cize po dokladnom ocisteni tam patri nejaka kvalitna vazelina, ktora obsahuje inhibitory korozie a ma vysoky bod kvapalnenia. Cize ziadna grafitovka co mi ostala z homokinetaku.
Este otazka, cim si namazal voditka strmenov?Pretoze aj to majstri mazu medenou pastou.. medena pasta co je vlastne nejaky medeny prach/puder suspendovany v ropnom oleji. A co robia ropne latky s gumou? Leptaju, rozkladaju.. cize zase uplne opacny efekt, miesto namazania sa to po tyzdni cele zlepi rozleptanou gumou. Nice.
starynovy napísal:No pockaj zase.. Plastilube je ako nazov hovori, plasticke mazivo. Na drahy platniciek, a zadne strany proti piskaniu. Ale proti korozii to podla mna nechrani.