... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 330cd] bendži :)

Utorok, 30. Októbra 2012, 20:30

Seriozny crash, môžeš byt naozaj rad, že si z toho vystúpil. Je mi ľúto auta, ale treba byt rad, že to ešte skončilo tak ako to skončilo. Veľa šťastia do budúcna a dúfam, že čoskoro budeme vidieť príbeh nového BMW.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

xdrive_11
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 30. Októbra 2012, 21:13

lebo ta bola fotena neskorsie a kamos sa poflakoval tam a stuchal do toho a tu dieru urobil on, ta flaka nevyletela z auta,ale mali ste vidiet vyzra policajtov ked ju ta zbadali... ano auto sa kupi druhe, ale zamrzi, ale SOM TU!!! aj vdaka BMW, zachranilo mi zivot, plechy nepustili to audi uz hlbsie a auto sa aj na tom lade este dalo aspom s predkom malicko natacat. ja nezanevrem nikdy na bmw, uz som mu uplne prepadol a limujem ho... CHLAPCI BUDE MI POTESENIM AK MOJE AUTICKO ESTE ZACHRANI TIE OSTATNE A PRETO IDE NA ORGANY, KTO NIECO CHCE STACI NAPISAT.. zacnem to rozoberat ked sa ako tak dam dohromady.
Lipo69 napísal:
No chvalabohu sa vam nic nestalo.

Ale z jedneho som blazon asi mi nieco unika :) na prvej foto je diera v skle od tej flase a na posledne ziadna diera nie je :-s

xdrive_11
Autor témy

Utorok, 6. Novembra 2012, 12:03

Takze pani ak daco budete potrebovat z auta tak napiste, bude sa predavat na dielce a uz su aj niektore predane. Co sa tyka BMW, tak tu asi na dost dlho aktivne koncim-pribeh, (teda len ledky, pokec, a veci okolo toho) ,kedze nove auto tak skoro nebude, a neviem ci vobec bmw( celkovo to bola draha zabavka, dost stala) nehovorim ze ine auta su podstatne lacnejsie, ale tak keby som mal oktavku 1,9 tak nemenim na nej nic, kym by isla, lebo by som to mal v riti, dalsia vec ze ze bmw zo zadkom, neviem ci este dakedy ak v zime. Proste tie zadky su na hovno u nas. Povedal mi to aj ten chlapik ze by si koli tomu nekupil bavoraka, co ma aj velmi mrzi ze som mu znicil jeho peknu A5 lebo to audi sa aj mne velmi paci a vidno ze je labuznik ze sa s autom tiez vyhral a rozumie tomu a ze aj na kave by sme mali ocom rozpravat. Mozem smelo potvrdit ze je to ten najlepsi pohon s akym som sa v zivote stretol na suchej ceste aj na vyblaznenie a bol som velmi spokojny, no tam to koncilo, na druhu stranu, neustale bojovanie na co i len trosku prasnej ceste s pretacajucimi sa kolesami a vrtenim zadku ako nas pes chvostom ked pridu nasi domov, a pri burke alebo mokru som nesiel viac ako 100 dokonca na dialnici, lebo som sa bal kde to zapichnem nosom( kedze tie krasne vyjazdene kolajnice od aut s vodou vnich ma posielali kazdu chvilu mimo cestu), klepotanie mojich zubov dokonca aj pri jazde na dialnici a to som tam mal len 17ky #-o mi uz zralo nervy. NO NAPRIEK TOMU VSETKEMU, ma to auto ajtak nachytalo a skoncilo to tak ako to skoncilo ](*,) 2 auta doslova v piči, mohol som si zabit perfektneho kamarata, alebo chlapa co sa vracal zene domov ( mozno dokonca otca rodiny) alebo seba a znicit zivot mojim rodicom a sebe, no aspom mozem povedat ze to dobre skoncilo, aj napriek tomu ze mam samozrejme trvale nasledky a pamiatky na cely zivot, a este ako bonus som skoro prisiel o oblicku, pekne som si vymeskal zo skoly a narobil stresu, roboty a problemov, a urcite aj ten pan ma iste lepsie veci na praci ako riesit postovnu, a veci okolo toho... Chcem len Vam ostatnym povedat, davajte si na ten zadok pozor, lebo kombinacia s nasimi cestami = nebezpecie striehne na kazdom kroku :-k aj pre toho najlepsieho sofera, keby to takto mne niekto povedal, mozno by som s tym autom v takomto pocasi ani nechodil a nestalo sa mi to.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 7. Novembra 2012, 01:53

No ja ti neviem mam ten isty motor len v kombiku ale nikdy sa mi nestalo nic tebou popisovane, a to mam odjazdene na tom cez 40 tisic km a jeden a pol zimy, prvu zimu od februara na letnych 18" (tak bolo obute) dokonca z nemecka a bez veskerych systemov lebo boli vypnute kvoli natoceniu volantu automaticky..
Je fakt ze ten zadny nahon sa tazko diskutuje hlavne v kurhoch VAG ale tuto klubaci ti urcite povedia opak ;-) ale je to tvoja volba no..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

BMW328i
Auto: 530d E39
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Novembra 2012, 09:10

ja mam tiez troliter v E39 a nikdy sa mi nic take nestalo a to som odjazdil jednu zimu v rakusku v alpach...domov som jazdieval 700 km a nikdy sa nic zle nestalo...a to nejazdim predpisovo sa musim priznat...ja osobne sa citim istejsie zo zadnym nahonom niekedy ako s predkom.... :wink:
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

BavoracikE46
Auto: e39

Streda, 7. Novembra 2012, 12:29

Je mi luto co sa ti stalo,...no mne sa stalo tiez nieco podobne tiez na coupe 3.0i ale ja som sa zrazil s stlpom..co sa tyka bmw tak mas v jednej veci pravdu ze tie zadnokolky su vazne nebezpecne a vela bmweckarou ktory nemali nehodu budu tvrdit ze je to najlepsie vozenie..ja som sa cez nehodu preniesol a kupil som dalsie bmw e39 530d pretoze bmw uz 3tie je to pre mna najlepsie vozenie ale zaroven nebezpecne od kedy sa mi stala nehoda sa bojim chodit ci po dialnici alebo po cestach presne kvoli opisovanemu problemu a to je od kamionov jamy v cestach kde sa drzi voda a vzdy ked prejdem cez taku kaluz tak mi trhne auto alebo zacne pracovat protismyk,..pred nehodou som to nikdy neregitroval a jazdil si uplne v klude v zime som zdolal kazdu prekazku aj take co prednokolky nezdolali ale teraz uz viem ze ten zadok je omnoho nachylnejsi ako predok kedze jazdievam aj na prednokolke tak to viem ako tak posudit..a prajem kazdemu bmweckarovi zimu bez nehod..:)

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Streda, 7. Novembra 2012, 20:29

V prvom rade je mi veľmi ľúto čo sa stalo a som veľmi rád že ste nakoniec v poriadku, fotku mám v mobile a používam ju ako odstrašujúci príklad nesprávneho obutia auta (nenahnevaj sa na mňa preto).

D druhej rade, chlapi prestaňte s rečami o nebezpečnosti áut značky BMW, ja som nehodu mal ešte na e36 - v zime a iba kvôli vlastnej blbosti, áno tak isto som cítil ako auto pri vjazde do jamy alebo kaluže pláva, hádajte čo bolo problémom? Stačilo dať na auto poriadne, kvalitné gumy a pomeniť spotrebný materiál na podvozku a plávenie bolo preč a tak isto neistota. Teraz mám e46 na ktorej nefunguje DSC ani ABS a je to 330i. Jazdím na nej stále sneh, voda, sucho. Nalietal som na nej skoro 40 000 km od 22.8.2011 a nemal som nehodu, necítim neistotu pri rôznych poveternostných podmienkach, hambím sa za to ale poriadne gumy na nej ešte obuté neboli odkedy ju mám........ DSC je pre mňa až nepochopiteľný systém, ešte keď som mal e36 bez akýchkoľvek systémov, kamarát mal e46 s DSC, boli sme to vyskúšať na parkovisku, rovnaké situácie, ja už auto v poriadku a nové gumy, jeho auto proste nepustil ten systém z trate, stále ho držal na hranici ovládateľnosti, zostal som veľmi prekvapený keďže som voči nemu bol dosť skeptický, aj keď aj on mal obuté kvalitné gumy.

Mimo to priemerne má Nemecko skoro 2x väčší počet daždivých dní v roku ako Slovensko, takže predpokladám vtedy nikto kto má BMW do práce chodiť nemusí, lebo je to nebezpečné.

Editol som dátum predtým bolo (22.8.2012)
Naposledy upravil/-a heroe v Streda, 7. Novembra 2012, 21:18, upravené celkom 1 krát.

BavoracikE46

Streda, 7. Novembra 2012, 21:18

neviem ako ty ale tak celkovo ked som pisal ten clanok tak som nemyslel na rychlo 9é mimo mesta a 50 v meste koniec koncou 200konove bmw asi nie je len nato alebo teda vacsina z nas si 200konov auto nekupi nato aby chodila 50...myslel som vo vysokych rychlostiach ze je bmw jedno s najnebezpecnejsich co sa tyka toho zadku..pretoze ked pojdem 30 do zakruty tak smyk nedostanem to je pochopitelne ale ked do nej pojdem 60-70 a po rovine napr 150 tak si myslim ze za dazda je lepsia prednokolka ale to je jedno ja nejdem vyvraciat bmw pre mna su to najlepsie auta ale som toho nazoru ze su nebezpecne a od kedy som mal nehodu v dazdi tak teraz chodim opatrne a uz citim kazdy smyk lebo si nato davam pozor..mozno ked odvalis polovicu auta a skoncis v nemocnici to pochopis :)

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Streda, 7. Novembra 2012, 21:35

Jáj tak to si mal rovno napísať že myslíš jazdu na štýl: Jazdím ako kokot. alebo bmw-pokec/cestny-pirati-octavie-a-pod-t63987.html . A klobúk dole ak tak jazdíš aj za zníženej priľnavosti na vozovke. Potom sa nediv keď sa niekde oprieš. Pokiaľ si dobre pamätám tak máš jazdu prispôsobiť svojim schopnostiam a situácií na vozovke........ Neboj sa ak by si mal dobré gumy a v poriadku podvozok tak by si ešte len videl čo to auto dokáže, len tu má každý cukríkové autíčko však? Chlapci nenechajte sa vysmiať a vstúpte si radšej do svedomia.

Trochu som sa rozohnil neberte si to nikto k srdcu prosím Vás. Ide o to že áno zadný náhon je náchylnejší k smyku. Ale keď neviem ako ho zvládnuť tak sa mu snažím vyhnúť. Chce to kus umu (teda chcelo keď si nemal DSC, s funkčným DSC som ešte nejazdil tak neviem). Nie je to predokolka iba otočiť volant a pridať plyn a dúfať že zaberie a vytiahne ma. V tomto vidím jednoznačnú výhodu 4x4 ktoré je kráľom na cestách v takýchto prípadoch, ale tiež nie vždy. Fyziku neojebe nikto z nás.

BavoracikE46

Streda, 7. Novembra 2012, 21:59

...

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 7. Novembra 2012, 23:09

heroe napísal:
Jáj tak to si mal rovno napísať že myslíš jazdu na štýl: Jazdím ako kokot. alebo bmw-pokec/cestny-pirati-octavie-a-pod-t63987.html . A klobúk dole ak tak jazdíš aj za zníženej priľnavosti na vozovke. Potom sa nediv keď sa niekde oprieš. Pokiaľ si dobre pamätám tak máš jazdu prispôsobiť svojim schopnostiam a situácií na vozovke........ Neboj sa ak by si mal dobré gumy a v poriadku podvozok tak by si ešte len videl čo to auto dokáže, len tu má každý cukríkové autíčko však? Chlapci nenechajte sa vysmiať a vstúpte si radšej do svedomia.

Trochu som sa rozohnil neberte si to nikto k srdcu prosím Vás. Ide o to že áno zadný náhon je náchylnejší k smyku. Ale keď neviem ako ho zvládnuť tak sa mu snažím vyhnúť. Chce to kus umu (teda chcelo keď si nemal DSC, s funkčným DSC som ešte nejazdil tak neviem). Nie je to predokolka iba otočiť volant a pridať plyn a dúfať že zaberie a vytiahne ma. V tomto vidím jednoznačnú výhodu 4x4 ktoré je kráľom na cestách v takýchto prípadoch, ale tiež nie vždy. Fyziku neojebe nikto z nás.

Asi tak treba si pozriet ,ze aj vo Formuli 1 si davaju inu zmes na mokru vozovku ako na suchu a idu jak priposrati....ked uz sa hrame na pilotov f1
Neviem podla mna bmw neni vobec nebezpecne ba naopak pokial nieje clovek lama vodic tak je velmi predvidave co sa o predohraboch neda povedat raz som tak v zime rubal jednu zakrutu na predokolke a zrazu som siel rovno ani neviem ako som to vyrovnal ale odvtedy tadial chodim 50 a je tam 90tka proste dozivotna trauma....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 7. Novembra 2012, 23:16

Heroe: s funkcnym dsc na e46 2004 este nepodarilo odtrhnut zadok na ziadnom povrchu nikdy..

Na druhej strane bavoracik46 je pravda ze mne sa v dazdi jazdi velmi nakokot ale to bude tym ze nemam fugy medzi gumou a blatnikom a voda nema kam ist takze mi to obcas trhne volant z ruky.. Ale ako heroe pise nemozes jazdit 150 na vode.. Mozno na takej sedmicke co ma na to kila ano.. Ale 46ka je este relativne lahka takze ta mlaka spravi hodne vela..
A samozrejme najviac spravia gumy..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

dedo1
Auto: Holup na masle

Streda, 7. Novembra 2012, 23:26

na vode Ti "odrthne" hnanu napravu na akomkolvek aute, ci je to predok alebo zadok, ak jazdis bez rozmyslu a bez elementarnych zrucnosti... Na vode je adhezia vyrazne nizsia a treba tomu prisposobit rychlost, prekalibrovat ruky, nohy a da sa v pohode jazdit bezpecne. RWD nie je pre nohy ktore poznaju polohu ON/OFF a nic medzi tym. Poznam par ludi, ktorym dala mokra cesta po pysku nie len v BMW, ale aj v oooo R8, a to je stvorkolka. Jasne nie vzdy je na vine sofer, ale to percento je dost vysoke. Ja tiez niesom Schumacher krizeny s Loebom, ale ked je mokro, prisposobim sa. Dobre gumy su samozrejmost....
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

BavoracikE46

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 00:54

dopustil som sa hriechu ako vidim na bmw klube som urazil zadny nahon,..mozno len neviem vystihnut co chem povedat nakolko som si zadovazil dalsie bmw som ich fanusik, a co sa tyka toho urazania na moju adresu ze som neskuseni sofer a moj styl jazdy, tak len tolko ze som mal 325i vyse roka s ktorou som nabehal 50000km,..a s vklude som ju predal v zime som na nej niekolkokrat do tatier tam kde iny potrebovali retaze ja som vysiel v klude..ale otom potom jednu vec si priznam bolo naprsane a mal som zly dezen bola to chyba pneu a auto so mal kratko cize som neprisposobil schopnosti k vlastnostiam auta kedze som ho nepoznal vobec to auto..ale teraz mam 530d a pred nedavnom som isiel po dialnici 110 v dazdi na kazdom useku kde sa drzala voda od kamionu som registroval jemni smyk ktory si mnohy z vas ani neuvedomuju ako som si to neuvedomoval ja na prvom bmw 325i..ale teraz kedze mam strach tak citim kazdu vybraciu pohnutie na volante ako na podale..myslim si ze je to otom ze ci to clovek zazil alebo nie mozno az potom pochopi co chcem povedat..

fox1k
Auto: BMW

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 07:32

chalani, toto sem už nepatrí :wink:
radšej keby ste podržali a podporili xdrive-a
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9