... všetko o BMW ...
Lipo69 napísal:No chvalabohu sa vam nic nestalo.
Ale z jedneho som blazon asi mi nieco unika :) na prvej foto je diera v skle od tej flase a na posledne ziadna diera nie je
heroe napísal:Jáj tak to si mal rovno napísať že myslíš jazdu na štýl: Jazdím ako kokot. alebo bmw-pokec/cestny-pirati-octavie-a-pod-t63987.html . A klobúk dole ak tak jazdíš aj za zníženej priľnavosti na vozovke. Potom sa nediv keď sa niekde oprieš. Pokiaľ si dobre pamätám tak máš jazdu prispôsobiť svojim schopnostiam a situácií na vozovke........ Neboj sa ak by si mal dobré gumy a v poriadku podvozok tak by si ešte len videl čo to auto dokáže, len tu má každý cukríkové autíčko však? Chlapci nenechajte sa vysmiať a vstúpte si radšej do svedomia.
Trochu som sa rozohnil neberte si to nikto k srdcu prosím Vás. Ide o to že áno zadný náhon je náchylnejší k smyku. Ale keď neviem ako ho zvládnuť tak sa mu snažím vyhnúť. Chce to kus umu (teda chcelo keď si nemal DSC, s funkčným DSC som ešte nejazdil tak neviem). Nie je to predokolka iba otočiť volant a pridať plyn a dúfať že zaberie a vytiahne ma. V tomto vidím jednoznačnú výhodu 4x4 ktoré je kráľom na cestách v takýchto prípadoch, ale tiež nie vždy. Fyziku neojebe nikto z nás.