... všetko o BMW ...
xdrive_11 napísal:No takze dneska som si vymenil sam cidlo opotrebovania platniciek, jednoducha robota, dal som spinac do prvej polohy a za 15-20sekund mi to zhaslo,(zadny bol OK) netrebalo menit, len po tom ako mi dosla nafta, mi svieti kontrolka, ktoru bude treba zase zmazat, takze som na tom 1:1
Avenger napísal:
predny je pohoda ale mne prisiel polsky maxgear a to si mal vydiet ako som tam rval ten konektor a navyse vzadu je tam aj malo miesta....btw neriad sa dojazdom ako nahle zasvieti tak tankuj lebo aj cerpadlo palivove ci podavacie alebo ake to je v nadrzi vraj moze ist kakat potom....a stastie ,ze si to moc nezavzdusnil
xdrive_11 napísal:Ja mam poliakov v pici co sa tyka takmer vsetkeho, vyrábači![]()
Avenger napísal:
predny je pohoda ale mne prisiel polsky maxgear a to si mal vydiet ako som tam rval ten konektor a navyse vzadu je tam aj malo miesta....btw neriad sa dojazdom ako nahle zasvieti tak tankuj lebo aj cerpadlo palivove ci podavacie alebo ake to je v nadrzi vraj moze ist kakat potom....a stastie ,ze si to moc nezavzdusnil