Tak to som veľmi nerád po zlej skúsnosti z Ferrari.
Ja mám skôr opačnú skúsenosť. Ale s firmou
http://www.supersportpreteba.eu/ Bol som neskutočne spokojný. Zľavový kupón z jednej stránky za 59€ + 15€ poplatok na mieste za benzín. Asi 30km jazdy.
Prišli sme na miesto hodinku pred dohodnutým termínom. Chlapi veľmi milý češi už tam boli, na Porsche Cayenne mali vozík a na ňom krásne červené Ferrari 430 Spyder už naštartované, pomaly sa zohrievalo. Behom pol hodinky bolo dole z vozíku a išlo sa. Motor v prevádzkovej teplote už dávno, ešte výhoda vola, že jeden pán išiel pred nami, čiže za tých 30km už kompletne zohriate celé pohonné ústrojenstvo. Chlapi veľmi milý, kecali sme o rôznych autách, fakt nepovedali by ste, že majú Ferrari, doma R8, GT-R a pod. Sadol som si, pokyny pred jazdou a potom som sa pohol a "inštruktor" sa zmenil na spolujazdca užívajúci si spolu somnou jazdu. Od kamenného mlynu po okreske na diaľnicu. Výjazd z diaľnice 3jka plný po obmedzovač, 4ka po asi 7tis., oči vyočené z prvej akcelerácie, bolo to neskutočné, kabriolet tomu umocnil a mohla sa začať jazda.
Vždy som robil, že malo v 6stke pri 130km/h, plný plyn a F1 gear si hodilo do 4ky a točilo do obmedzovača, proste neskutočné. Toto som robil po celú cestu. Inštruktor mi iba ukazoval rukou, že spomal nad rýchlosťou 200km/h, ale nič nepovedal. Maximálne som išiel na tom 240km/h sa mi zdá, neviem v tej chvíli som nepozeral na tacho, naposledy som pozrel keď tam bolo 220 a potom už iba na cestu a potom som hneď brzdil. Pol hodinka stála zato, bol to neuveriteľný zážitok. Nebola to žiadna ako sa hovorí "robotnícka" 360 Modena, auto v super stave nabehané 25 000km, nič nevŕzga a nič.
Chlapi hovorili, že túto červenú majú teraz "novú" lebo mali predtým čiernu, ale ľudia si Ferrari spájajú z červenou, tak kúpili ďalšie. To je prístup k zákazníkovi. Samozrejme nepozerajte na to koľko km/h som išiel, nieje to ani o rýchlosti ako o užívaní si jazdy pod ako sa hovorí "holým nebom", rýchlosť je druhoradé a dovolil mi ísť tak, lebo som pôsobil takým dojmom a neviem či sa tak bežne chodí, ale vravel, že nie. Že môžem ísť, ale keď uvidím tmavomodrú S4ku čo chodí dosť často po D2, tak sa mi jazda predraží

Takže netreba hádzať všetkých do jedného vreca čo sa týka poskytovaní týchto služieb. Ja som bol max. spokojný z chlapcami z Čiech a idem aj na budúce. Plánujú kupóny aj na GT-R aj na R8 a chcú kúpiť lambo, 911 alebo
M3.
Čiže potencionálny záujemcovia
http://www.supersportpreteba.eu/