... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Prešovský

Re: [E46]Assaskou Ceveny Diablik - 320D M-Packet

Štvrtok, 17. Septembra 2009, 23:45

Pekne pekne! =D> Tak si ho teraz uzivaj a snad uz bez nehody!
BMW E46 - 320d - červená

Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Streda, 23. Septembra 2009, 07:42

caves Assas:) pisal si že nemožeš stiahnut fotky a ja mam všetky, je ich dost a su velke tak som ti vybral take 2 najkrajšie a tu ich maš :) su fakt pekne.

dufam že to aspon trošku poteší.
Prílohy
assas2.jpg
assas.JPG
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

Assas
Autor témy
Auto: BMW 320d M-Packet
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 24. Septembra 2009, 05:22

Super Stefo toto mas u mna :) Kamos mi slubil zemi to cucne a da ale toto ma fakt potesilo :)

Cucol by som si to aj sam ale som uplne mimo net :( v praci sa preraba server takze som off .... citim sa ako bez ruky :)

Vcera som nahadzoval Hidky a bol som u toho az do tmy ... sikovnostou som dva srobky pustil niekam dole na plasty ... nenasiel som ich takze predpokladam ze ich dnes vytrasiem niekam na cestu :( no sikovnost sa nezapre. Najhorsie je ze balast co som zohnal (ten com som mal origo so sadou sa mi odpalil) tak mi rusi radio /... uz sa to na forku riesilo, az buedem mat v praci net najdem si to dovtedy poficim len na CD :) Az bude trochu casu supnem nejake foto :)

Assas
Autor témy

Nedeľa, 4. Októbra 2009, 22:49

Tak dnes som nasiel trochu casu na nahodenie pedalou (dikec Crumar :) ) .

Moja naivna predstava ze pridem prehodim a tesim sa, stroskotala hned po tom ako som spravil toto foto

Obrázok

Dal som dole tie gumenne navleky ktore som tam doteraz mal a co moje oci nevydia :-k .... NIC ... po dierach ani stopy [-o<
Nastalo to coho som sa bal a teda cesta pre vrtacku a nutnost zapojit moje skusenosti zo zakladnej skoly, presnejsie hodin technickej nauky, alebo ako sa to volalo, proste a jednoducho musel som nieco mojimi rukami upravit :shock: ... a ze ma z toho celkom obchadzala hroza ](*,) ... no nic takze natiahnut predlzovak a pripravit vrtacku

Obrázok

Ja viem ze asi mnohych z Vas teraz pobavim, ale ked som uz dovalil a zapojil svagrovu vrtacku otvoril som plny nadeje pixlu s vrtakmi .. a asi som si myslel ze tam bude iba jeden ... Ale kedze ich tam bolo celkom dost ... asi tak plna pixla 8-[ tak bezradne som sa musel vratit zystit ktory vrtak mam pouzit do plechu :-k
Ked mi s potrhavajucim kutikom vysvetlil rozdiel medzi vrtakom do dreva/kovu a vrtakom do betonu mohol som sa pustit do prace :wink: ... ale tu nastal druhy problem .. akosi naznacit kam tie diery vyvrtat #-o Po neuspesnom pokuse naznacit si to klincom som proste prilozil novy pedal, pichol vrtak priamo do diery a vrtal ... moja sikovnost sa na povodne pekne uhladenych otvoroch trochu podpisala, ale nastastie po nahodeni srobou ktore to schovaly to nebolo az take zle :)

Obrázok

Ked uz som prvy tak utesene zvladol tak som sa s verbou pustil do druheho ... vyvrtal som dve diery a pustam sa do tretej ... ked tu z nicoho nic bez varovania moj vrtak (teda nie tak uplne moj ale svagrou :) ale sak ich ma este plnu pixlu :D ) sa rozdelil na dva 8-[

Obrázok

Hold vymenil som a skumam kde nastala chyba ... tu si vsimam isteho zadrhla (poprosim vsetkych co by nahodou stali nech si sadnu toto bude zahul :mrgreen: ) ... sice som horne diery velmi zrucne vyhotovil .. na tie dolne uz neostalo miesto ](*,) ... hold uz som vrtal do uplneho konca pedalu a tam sa vrtak zlomil ... neostelo mi len zacat z dola a teda hore vyvrtat dalsie dve diery ... v praxi to vyzeralo asi takto

Obrázok

Ale tak nakoniec sa dielo podarilo dokonat a po kratkom rozhodovani ci ponechat original Mkovu opierku nohy, alebo tam supnut tu co som si zaplatil spolu s pedalmi ... sakra sak som za nu raz zaplatil dam ju tam :)

Obrázok

Urcite ste si vsimli ze mi na plynovom pedali chyba horny srobik, aj ked sa to zda byt neuveritelne, nestratil som ho, ale mam ho bokom a musim pozhanat nejaky kratsi tak o pol centi, pretoze ked som ich tam nahodil zystil som ze koli hornym dvom srobkom nemozem plyn dorazit az nadoraz :) no povedzte ake by to boli sprinty :)

Hold ak nezozeniem ine skusim tie co mam zrezat ... to bude teprf parodia :)))

Šubo
Auto: BMW Power

Re: [E46 320D M-Packet] Assaskou Ceveny Diablik

Nedeľa, 4. Októbra 2009, 23:12

paraaada,vela stastnych km.
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

Stefo1248

Pondelok, 5. Októbra 2009, 06:42

pekne,hned to oživilo interier:)
a ja som to vyriešil tak že ,nedaval som šrovby navrch ale mal som velmi kvalitne sekundové tak drží už više pol roka :)
Audi TT Quattro 260ps

Hector
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Októbra 2009, 10:33

hehe pekne citanie... docela som sa pobavil ale hlavne ze vysledok je fajn... aspon kobercek si si mohol dat von ked si tam vratal :mrgreen: ... inak vyzera to pekne =D>
EX - E36 328i "fialka"
EX - E46 330xd
EX - E91 325d LCI
NOW - F31 330d LCI
Art Direction & Design
http://www.studiogoat.com

mareko258
Auto: BMW E61

Pondelok, 5. Októbra 2009, 14:51

serva ako si tam upevnil tu opierku lavej nohy dal si tam samorezky elebo ako???? toto este caka na mna, crumar mi uz poslal opierku tak reku ako to tam vyriesit?????
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

Assas
Autor témy

Pondelok, 5. Októbra 2009, 21:10

mareko258 napísal:
serva ako si tam upevnil tu opierku lavej nohy dal si tam samorezky elebo ako???? toto este caka na mna, crumar mi uz poslal opierku tak reku ako to tam vyriesit?????

Jo k tomu Ti pridu samorezky, jedina skoda je ze vsetko su imbusy ale samorezky su krizove ... hold to je ale uz fuk, navrtal som si tam 4 male dierky a samozrezky uz spravili zbytok :)

Inscene
Auto: beamer

Utorok, 6. Októbra 2009, 15:02

to si vrtal na tu povodnu mkovu opierku na nohy ?? ci ten plech sa da dat prec?? hm
e46 330i
e28 544i

Assas
Autor témy

Utorok, 6. Októbra 2009, 16:30

:) da sa dat prec ... ono to asi 8krat hodne silno pukne :) (vzdy vo chvyli ked sa zlomi jedna z 8smich umelohmotnych povodnych uchytiek, ktore su tam napevno zaliate) a a potom tam ostane uz iba plast a do toho netreba ani vrtat, ale koli pohodlhosti odporucam :)

Nechcel som to vrtat do povodnej, uz len preto ze by to nevyzeralo dobre plus bola by moc vysoko a zavadzala kobercu :)

Povodna opierka ostala pouzitelna, diery po uchytkach sa daju pouzit na opetovne uchytenie. (uz som ju slubil grizlimu).

Assas
Autor témy

Re: [E46 320D M-Packet] Assaskou Cerveny Diablik

Streda, 14. Októbra 2009, 19:38

Tak prichadza zima a kedze dnes na mna po ceste do prace snezilo padlo rozhodnutie obut prvykrat moje zimne boticky. Kupoval som ich uz minuly rok ale kedze zimne gumy mi prisli az na jar tak som ich zatial nepouzil. Bal som sa trochu ci nebudu krive, ale mechanici v pneuservise mi ich pochvalovali ze su vo velmi dobrom stave, takze som si oddychol.

Jedine co ma teraz trochu plasi su zimne retaze ... chcel som 17" disky, kedze letne mam 18-tky a omoc mensie by som uz na aute nezniesol 8-[ . Z podobneho dovodu som si kupil aj pneu 225/45, ale tu som sa asi unahlil pretoze som sa docital ze NESMIEM nasadit retaze na tieto pneu :

225/50 R16
225/45 R17
245/40 R17
255/35 R18

Ak mi to viete niekto potvrdit/vyvratit ... Predpokladam, ze je to preto ze na tak siroku gumu ak nasadim retaze, tieto uz budu priamo zasahovat do blatniku :( asi som mal radsej supnut 205-tky ...

A par foteciek noveho obutia :

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Stefo1248

Streda, 14. Októbra 2009, 20:07

=D> pekné zimné obutie :) len sa chcem spitat,nemáš ten predok o dost vižšie ako zadok ??? laebo sa mi to zda? :)
Audi TT Quattro 260ps

Assas
Autor témy

Streda, 14. Októbra 2009, 20:32

mno neviem ... nejak som sa na to este nekukal .. skusim zajtra po svetle omrknut :)

Inscene
Auto: beamer

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 22:53

kazde bmw ma predok vyssie ako zadok ;)) preto ked znizujes tak znizujes viac v predu ako vzadu

tie svetla su akej znacky?
inak krasne auto len ta koncovka vyfuku mi tam vobec nesedi
e46 330i
e28 544i
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných