Tak dnes som nasiel trochu casu na nahodenie pedalou (dikec Crumar :) ) .
Moja naivna predstava ze pridem prehodim a tesim sa, stroskotala hned po tom ako som spravil toto foto

Dal som dole tie gumenne navleky ktore som tam doteraz mal a co moje oci nevydia

.... NIC ... po dierach ani stopy
Nastalo to coho som sa bal a teda cesta pre vrtacku a nutnost zapojit moje skusenosti zo zakladnej skoly, presnejsie hodin technickej nauky, alebo ako sa to volalo, proste a jednoducho musel som nieco mojimi rukami upravit

... a ze ma z toho celkom obchadzala hroza
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
... no nic takze natiahnut predlzovak a pripravit vrtacku

Ja viem ze asi mnohych z Vas teraz pobavim, ale ked som uz dovalil a zapojil svagrovu vrtacku otvoril som plny nadeje pixlu s vrtakmi .. a asi som si myslel ze tam bude iba jeden ... Ale kedze ich tam bolo celkom dost ... asi tak plna pixla

tak bezradne som sa musel vratit zystit ktory vrtak mam pouzit do plechu
Ked mi s potrhavajucim kutikom vysvetlil rozdiel medzi vrtakom do dreva/kovu a vrtakom do betonu mohol som sa pustit do prace

... ale tu nastal druhy problem .. akosi naznacit kam tie diery vyvrtat

Po neuspesnom pokuse naznacit si to klincom som proste prilozil novy pedal, pichol vrtak priamo do diery a vrtal ... moja sikovnost sa na povodne pekne uhladenych otvoroch trochu podpisala, ale nastastie po nahodeni srobou ktore to schovaly to nebolo az take zle :)

Ked uz som prvy tak utesene zvladol tak som sa s verbou pustil do druheho ... vyvrtal som dve diery a pustam sa do tretej ... ked tu z nicoho nic bez varovania moj vrtak (teda nie tak uplne moj ale svagrou :) ale sak ich ma este plnu pixlu

) sa rozdelil na dva

Hold vymenil som a skumam kde nastala chyba ... tu si vsimam isteho zadrhla (poprosim vsetkych co by nahodou stali nech si sadnu toto bude zahul

) ... sice som horne diery velmi zrucne vyhotovil .. na tie dolne uz neostalo miesto
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
... hold uz som vrtal do uplneho konca pedalu a tam sa vrtak zlomil ... neostelo mi len zacat z dola a teda hore vyvrtat dalsie dve diery ... v praxi to vyzeralo asi takto

Ale tak nakoniec sa dielo podarilo dokonat a po kratkom rozhodovani ci ponechat original Mkovu opierku nohy, alebo tam supnut tu co som si zaplatil spolu s pedalmi ... sakra sak som za nu raz zaplatil dam ju tam :)

Urcite ste si vsimli ze mi na plynovom pedali chyba horny srobik, aj ked sa to zda byt neuveritelne, nestratil som ho, ale mam ho bokom a musim pozhanat nejaky kratsi tak o pol centi, pretoze ked som ich tam nahodil zystil som ze koli hornym dvom srobkom nemozem plyn dorazit az nadoraz :) no povedzte ake by to boli sprinty :)
Hold ak nezozeniem ine skusim tie co mam zrezat ... to bude teprf parodia :)))