... všetko o BMW ...
Assas napísal:Mno letne 18vpredu a 18.5vzadu (alebo tak nejak :) vzadu su proste nejak vacsie :) ) na pneu 225x45vpredu a 255x35vzadu a Zimne mam 17 na pneu 225x45 (dufam ze som to nepoplietol) ale vraj tam mam podlozky :) ze by stacilo ich dat prec :) ale to zasek nescem![]()
A co je hlavne, ked sa pozrem na auto z prava tak je iny blatnik ako zlava a ja som hold puntickar takze to scem mat rovnake a symetricke
Assas napísal:Tak opat prebehly male zmeny.
Nahodenie chromu okolo budikou vysledok asi taketo nieco :)
Snazil som sa prist na to preco mi jedno ccfl prestava svietit, jedno uz jemne kmita/blika a druhe uz svieti len velmi slabo na fialovao : (foto je za dna nieje to dobre vydno neskor pridam vecerne foto, tam to bude jasne vydno )
Doma som si vsimol jednu velmi neprijemnu vecslzicka sa mi zatlacila do oka ked som to vydel.
Asi pred tyzdnom som bol s kamosmi sediet v jednej karcme a cestou odtial som velmi nepekne zachytil spodok, ten zvuk co zpod auta vysiel bol dost neprijemny ale uz som na to zabudol, doviezol som vtedy vsetkych domou a nasledok som si vsimol az teraz cez vyked ako som sa vratil z fusovania.
Popravde neviem ci mam plakat alebo sa tesit ze som este nedopadol mozno az tak zle ako by som mohol.
Trafil som ten zjazd tou gumennou vecickou ( :) velmi odborny vyraz) co je na zdvihak ked chcem zdvihnut auto
Tuto to zdeformovalo a vytrhlo z jej miesta a pretlacilo ju do ... podbehu ? asi sa to tak vola :)
vysledok :
Nemali ste uz niekto nieco podobne ? Poradit kde zohnat ten chybajuci srob (alebo co to je) a kde tu gumu ? Objednat to z BMW ? su aj alternativne lacnejsie riesenia ?
Dik za kazdu radu
Inscene napísal:mas bmw a nemas na plast za par euro ?![]()
smiesne hlavne pri cene 7.7e
Swandes 320D napísal:Cau Assas . . . mam podobny problem,nizko spodok a doslova som ten diel odfrezoval![]()
Mam to uz vybavene od jedneho znameho ma na dvore jedno bawo na suciastky cize beriem to odtial.
Cana umerna voci veku-stavu nejedna sa o new diel cize par ewri![]()
Zac.tyzdna si idem po tu gum.zabavku.