... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Assas
Autor témy
Auto: BMW 320d M-Packet
Kraj: Trenčiansky

Re: [E46 320D M-Packet] Assaskou Cerveny Diablik

Piatok, 16. Októbra 2009, 06:42

Mno tusim to mam tak isto ako s tymi 18tkami ... je fakt ze to nemam uplne podla technicaku :P mal by som mat v zadu vacsie disky a ine gumy :P ale mam 4 rovnake :) lebo sa mi uz nechcelo aj na zimu kupovat dve a dve rozne pneu, staci ze s letnymi mam tuto ostaru :)

Svetla mam "tuningove svetla Angel Eyes" neboli taiwan forever :) dal som za ne nieco okolo 5 litrov (zaobe) prvykrat a po nehode mi ich komplet vymenila poistovna za 5% :) co sa tyka kvality :) povedzme si kvalita je aka je ... ale tak podla coho meriame kvalitu, je to nieco take ze kolko mas vadnych kusou z nejakeho poctu vyrobkou ... takze k tomuto, celkovo som objednal 4 kusy, z toho jedno sa rosilo jedno malo vadne naklapanie a dve boli uplne v poriadku (sluzia doteraz). CHybne naklapanie som posielal naspat obratom pislo druhe co bolo v poriadku.

Assas
Autor témy

Streda, 4. Novembra 2009, 18:26

Pani kluci, potrebujem radu. Poznate niekto sikovneho cloveka co mi zaklepe a vytiahne blatnik ?

Dlho som rozmyslal ze musim ist kupit nove tlmice, ale zystil som ze to nieje tlmicmi ale po tej oprave mi davali novy zadny blatnik a az teraz mi docvaklo ze ten stary bol vytiahnuty a zaklepany aby mi nebrusil blatnik pneumatiku (popravde som to doteraz ani nevedel, povedal mi to az kamos :D )

Takze nejaky zrucny karosar, co ma vytahovacku chut a cas na jeden cerveny blatnik :)

Uz mam objednane lestenie a vyspravovanie laku od dobancou od kamienkou, a nechcem to robit pred tym ako sa bude vytahovat ten latnik. Ak nahodou pri zaklepavani nejak povoli lak, nech mi to spravia naraz.

Inscene
Auto: beamer

Streda, 4. Novembra 2009, 19:22

ake mas pneu a kola ze ti to sucha?
e46 330i
e28 544i

Assas
Autor témy

Štvrtok, 5. Novembra 2009, 07:45

Mno letne 18vpredu a 18.5vzadu (alebo tak nejak :) vzadu su proste nejak vacsie :) ) na pneu 225x45vpredu a 255x35vzadu a Zimne mam 17 na pneu 225x45 (dufam ze som to nepoplietol) ale vraj tam mam podlozky :) ze by stacilo ich dat prec :) ale to zasek nescem :D

A co je hlavne, ked sa pozrem na auto z prava tak je iny blatnik ako zlava a ja som hold puntickar takze to scem mat rovnake a symetricke 8-[

Inscene

Štvrtok, 5. Novembra 2009, 09:54

Assas napísal:
Mno letne 18vpredu a 18.5vzadu (alebo tak nejak :) vzadu su proste nejak vacsie :) ) na pneu 225x45vpredu a 255x35vzadu a Zimne mam 17 na pneu 225x45 (dufam ze som to nepoplietol) ale vraj tam mam podlozky :) ze by stacilo ich dat prec :) ale to zasek nescem :D

A co je hlavne, ked sa pozrem na auto z prava tak je iny blatnik ako zlava a ja som hold puntickar takze to scem mat rovnake a symetricke 8-[

aké máš podložky? Ten istý rozmer kolies a pneu mám aj ja preto sa pýtam
e46 330i
e28 544i

Assas
Autor témy

Štvrtok, 5. Novembra 2009, 12:54

:) Tak toto neviem ako Ti zodpovedam :) Ako to zystim ? 8-[ Som totiz dost mimo tejto problematiky :) v podstate len tlmocim co mi vravel kamos co na to kukal :D

Inscene

Štvrtok, 5. Novembra 2009, 14:20

sak ta podlozka medzi kolesom a nabojom kolesa je to viditelne volnym okom ..sak kuknes vidis ..centi dva 5 10:D
e46 330i
e28 544i

Assas
Autor témy

Štvrtok, 5. Novembra 2009, 14:41

JE to vyditelne aj ked je nahodene koleso ? :) ak nezabudnem kuknem a ak uvidim zreferujem :)

Assas
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 08:20

Tak opat prebehly male zmeny.

Nahodenie chromu okolo budikou vysledok asi taketo nieco :)

Obrázok

Snazil som sa prist na to preco mi jedno ccfl prestava svietit, jedno uz jemne kmita/blika a druhe uz svieti len velmi slabo na fialovao : (foto je za dna nieje to dobre vydno neskor pridam vecerne foto, tam to bude jasne vydno )

Obrázok

Doma som si vsimol jednu velmi neprijemnu vec :( slzicka sa mi zatlacila do oka ked som to vydel.
Asi pred tyzdnom som bol s kamosmi sediet v jednej karcme a cestou odtial som velmi nepekne zachytil spodok, ten zvuk co zpod auta vysiel bol dost neprijemny ale uz som na to zabudol, doviezol som vtedy vsetkych domou a nasledok som si vsimol az teraz cez vyked ako som sa vratil z fusovania.
Popravde neviem ci mam plakat alebo sa tesit ze som este nedopadol mozno az tak zle ako by som mohol.
Trafil som ten zjazd tou gumennou vecickou ( :) velmi odborny vyraz) co je na zdvihak ked chcem zdvihnut auto
Obrázok
Tuto to zdeformovalo a vytrhlo z jej miesta a pretlacilo ju do ... podbehu ? asi sa to tak vola :)
Obrázok
vysledok :
Obrázok
Obrázok

Nemali ste uz niekto nieco podobne ? Poradit kde zohnat ten chybajuci srob (alebo co to je) a kde tu gumu ? Objednat to z BMW ? su aj alternativne lacnejsie riesenia ?

Dik za kazdu radu

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 7. Decembra 2009, 08:44

ani nehovor.. včera som ja išiel s autom a išiel som veľmi blízko krajnice..nevšimol som si že vedľa krajnice bola diera snáď 10-15 cm hlboká pozdĺž krajnice..
somozrejme že som do nej drbol a ten buchot .. hmm .. tiež som z toho nemal dobrý pocit, ale dúfam že sa nič nestalo...

a okolo tej gumičky je tuším aj nejaké obloženie.. to by tam asi trebalo nejak navariť.. treba sa spýtať nejakého klampiara.

Inscene

Pondelok, 7. Decembra 2009, 10:03

Assas napísal:
Tak opat prebehly male zmeny.

Nahodenie chromu okolo budikou vysledok asi taketo nieco :)

Snazil som sa prist na to preco mi jedno ccfl prestava svietit, jedno uz jemne kmita/blika a druhe uz svieti len velmi slabo na fialovao : (foto je za dna nieje to dobre vydno neskor pridam vecerne foto, tam to bude jasne vydno )

Doma som si vsimol jednu velmi neprijemnu vec :( slzicka sa mi zatlacila do oka ked som to vydel.
Asi pred tyzdnom som bol s kamosmi sediet v jednej karcme a cestou odtial som velmi nepekne zachytil spodok, ten zvuk co zpod auta vysiel bol dost neprijemny ale uz som na to zabudol, doviezol som vtedy vsetkych domou a nasledok som si vsimol az teraz cez vyked ako som sa vratil z fusovania.
Popravde neviem ci mam plakat alebo sa tesit ze som este nedopadol mozno az tak zle ako by som mohol.
Trafil som ten zjazd tou gumennou vecickou ( :) velmi odborny vyraz) co je na zdvihak ked chcem zdvihnut auto
Obrázok
Tuto to zdeformovalo a vytrhlo z jej miesta a pretlacilo ju do ... podbehu ? asi sa to tak vola :)

vysledok :

Nemali ste uz niekto nieco podobne ? Poradit kde zohnat ten chybajuci srob (alebo co to je) a kde tu gumu ? Objednat to z BMW ? su aj alternativne lacnejsie riesenia ?

Dik za kazdu radu

mas bmw a nemas na plast za par euro ? #-o

smiesne hlavne pri cene 7.7e
e46 330i
e28 544i

Assas
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 10:27

Inscene napísal:
mas bmw a nemas na plast za par euro ? #-o
smiesne hlavne pri cene 7.7e

Je smiesne sa do niekoho navazat, ked ho ani nepoznas.

Ja nemam predstavu kolko to stoji, ak to stoji 7.7 euro tak nieje problem, ale ak si vypytaju za kusok plastu 40 euro tak radsej budem hladat alternativu.

Presne preto sa pytam, ci ma niekto prehlad kolko to stoji. Niesom typ domaceho kutila co si vie vsetko zystit co jasne vydi aka je skoda a ake je riesenie. Preto som napisal sem, lebo viem ze na tomto fore sa (narozdiel od niektorych ...) nachadzaju aj ludia ktory ochotne pomozu a poradia, maju vychytavky a skusenosti. Pretoze ja si sice mozem najst nejake cislo co si objednam z katalogu, ale ako pisal "chico69" budem tam potrebovat este nieco poden, to som napriklad vobec netusil.

A je jedna vec, ci clovek na nieco ma a uplne ina vec, ci je clovek OCHOTNY niekomu zaplatit premrstenu cenu.

Takze ak mi chces pomoct/poradit nech sa paci, ale nesud ma prosim.

swandes
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 7. Decembra 2009, 11:10

Cau Assas . . . mam podobny problem,nizko spodok a doslova som ten diel odfrezoval :roll:

Mam to uz vybavene od jedneho znameho ma na dvore jedno bawo na suciastky cize beriem to odtial.
Cana umerna voci veku-stavu nejedna sa o new diel cize par ewri :wink:
Zac.tyzdna si idem po tu gum.zabavku.
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

Assas
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 12:14

Swandes 320D napísal:
Cau Assas . . . mam podobny problem,nizko spodok a doslova som ten diel odfrezoval :roll:

Mam to uz vybavene od jedneho znameho ma na dvore jedno bawo na suciastky cize beriem to odtial.
Cana umerna voci veku-stavu nejedna sa o new diel cize par ewri :wink:
Zac.tyzdna si idem po tu gum.zabavku.

A co vsetko teda potrebujes/potrebujem zohnat aby to bolo opravitelne do povodneho stavu ? Staci len ta guma alebo treba este nieco ?

A ked tam budes mozes sa opytat aj na mna :))) A on Ti to bude aj nahadzovat alebo si to len beries domou a tam to budes robit sam ?

Inscene

Pondelok, 7. Decembra 2009, 13:38

prepac ze som sa do teba 'naviezol '

po prve oprav si tie hrubky neda sa to citat ..neviem kolko mas rokov ale takyto prejav odpoveda o inteligenci daneho cloveka ..

pri 2 minutovom hladani a bmw fans ktoru by si mal mat zmaknutu od hora po spodok ak ta vazne bmw bavi ..

som to nasiel stoji to 7.70e co je podla mna priatelne.. tiez si nekupim zbytoce drahu vec ale taketo veci kupim radcej origo ako neviem z kade..

Obrázok

cislo 23

Support lifting platform

51 71 8 268 885

€7.70

vela stastia pri oprave auta ;)
e46 330i
e28 544i
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5