... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Assas
Autor témy
Auto: BMW 320d M-Packet
Kraj: Trenčiansky

[E46 320D] Assaskou Cerveny Diablik

Piatok, 11. Septembra 2009, 20:18

Povodne som chcel pribeh zalozit az sa mi vrati auto zo servisu, ale vzhladom na to ze to malo byt pred dvoma tyzdnami a este tam stale je ...

Trochu technickych udajou, nasiel som na nete nejaky popis tak to sem supnem :)

⇓ Základní údaje o tomto vozu
Název modelu: BMW 3 (E46) 320d 110kW
Kategorie: Sedan
Datum uvedení na trh: 1998 (moj je rocnik 2003)
Řada: BMW 3
Vyráběn: 1998 - 2005

⇓ Karoserie, podvozek a další fyzické parametry vozidla
Rozměry (v x š x d): 4471 x 1739 x 1415 mm
Rozvor náprav: 2725 mm
Rozchod kol vpředu: 1471 mm
Rozchod kol vzadu: 1483 mm
Počet dveří: 4
Počet míst: 5
Pohotovostní hmotnost: 1490 kg
Užitečná hmotnost: 425 kg
Hmotnost bržděného přívěsu: 1600 kg
Objem zavazadlového prostoru (min./max.): 440 litrů

⇓ Motor, pohonná soustava vozu
Druh motoru: řadový
Umístění motoru: vpředu podélně
Příprava směsi: vznětový motor s přímým vstřikem
Přeplňování: turbodmychadlo s variabilní geometrií lopatek
Zdvihový objem: 1995 ccm
Počet válců: 4
Počet ventilů: 16
Poháněná náprava: zadní
Převodovka: Manuální nebo automatická
Počet rychlostních stupňů (manuál): 5 (ja mam 6stupnovu :-k)
Počet rychlostních stupňů (automat): 5

⇓ Jízdní výkon vozidla
Točivý moment: 330 Nm při 2000 otáčkách
Výkon motoru: 110 kW / 150 koní při 4000 otáčkách
Max. rychlost: 216 km/h (moje ma 225 km/h 8) )
Zrychlení z 0 na 100 km/h: 8.9 s

⇓ Pohonné hmoty, spotřeba paliva
Druh paliva: nafta
Objem nádrže: 63 litrů
Spotřeba kombinovaně: 5.6 litrů na 100 kilometrů (mojim stylom jazdy som skor okolo 6.5 8-[ )

⇓ Standardní výbava, bezpečnost
Vybavení interiéru: Autorádio, Posilovač řízení, Nastavitelný volant, Palubní počítač, Centrální zamykání, Loketní opěrka, Imobilizér, Otáčkoměr, Výškově nastavitelná přední sedadla (Este mam predne ona v elektrike plus tempomat a je kompletne v Mpacketovej uprave, uz od vyroby vsetko okrem motora 8-[ )
Vybavení exteriéru: Elektrická zrcátka, Zadní mlhovky (aj predne sa mi tam nachadzaju)
Klimatizace: manuální (u mna automat)
Asistenti: ABS, ASR
Počet airbagů: 4 (ja tusim mam 6 ale nastastie som ich este vizualne neratal :D )
Brzdy přední: kotoučové s vnitřním chlazením
Brzdy zadní: kotoučové s vnitřním chlazením
Sériový rozměr pneu: 205/55 R 16 V (tak tu sa vselku malicko rozchadzame :) vpredu 225/40 R18 vzadu 255/35 R18)

UZ spravene upravy:

- vymena prednych svetiel za imagove AE sosovky plus xenony (HID prestavba ako inak 8-[ )
- Kupene zimne disky (17") (ja viem ze to nieje uprava ale nechcel som tu mat iba jednu polozku :D a kupil som si hlavicky na ventily v cervenej farbe, ale tie mi samozrejme ukradli do tyzdna :roll: )

Tak nejake velmi stare foto, nove dodam po tom ako mojho milasika znovu uvidim doma [-o< :

Obrázok

Obrázok

Toto nieje z mojej svadby, ale som popularny na vozenie k oltaru 8) aspon mam vzdy iste kolace \:D/

Obrázok

Obrázok

A nejaky ten nudny obkec, asi sa rozpisem tak komu sa nechce moc citat litanie kludne to preskocte :D (moj pravopis je na mizernej urovni, tak ma prosim nelincujte 8-[ )

Autko uz mam rok aj nieco a musim uznat ze som s nim nadmieru spokojny 8) . Povodne som potrebovl iba nejake vozitko na pendlovanie BRNO-PUCHOV, kde som toho casu pracoval. Rozmyslal som najskor nad kombikom, ale od toho som potom ustupil, kombikou si uzijem dost az budem mat rodinu :-" . Takze hladal som urcite diesel s co najmensou spotrebou a aby to nebol uplny vrak. Audiny som hned zamietol, tie starsie sa mi proste nepacili, strasne rozcapene zobaky to ma - taky kacer rapavy #-o Do uvahy prichadzalo volvo, toto autko celkom mozem pacilo sa mi vzhladova, ma dobre referencie motoricky aj konfort aj spotreba bola fajna, uz uz som sa nan chcel ist pozriet ked tu co mi kolega neukaze ... Kukam na zmensene obrazky, nieco cervene... celkom to ujde zvacsim si nahlad, padla mi sanka ... :shock: Ako E46-tky som nikdy moc nemusel, ale v tomto M-paketovkom kabatiku je to uzasna potecha oka. Hold na nic som necakal zdvihol telefon volal a cica na mna vybafla ze maju onho zaujem este dvaja ale ze si ma zapise. V piatok som bol naklusany v predajni, kde som zystil ze na danom autku sa prave vozi niekto co ma on zaujem ... cakal som ako na trnoch kym sa vratil. Typek vystupil, z jazdy bol evidentne nadseny, obchadzal auto okolo (ja v tesnom zavese :twisted: ) potom sa chvylu nieco dohadovali a ujo odkracal. Prisla rada na mna, obkukaval som ho asi 20 min zhora zdola zlava zprava zvnutra zvonku :bmwball: Nakoniec som sadol dopredu ... Uff dovtedy som jazdil na samych benzinovych krpakoch,mazda 121, opel corza a opel astra (tatkove auta na ktorych som sa vlacil) takze toto bolo pre mna nieco uplne ine. HLavne ergonomia interieru ma dostala, natocenie palubovky na mna (aj ked uz nie take vyrazne ako u predioslych typou) ma dostalo.
Nastartoval som spojka plyn ... a chciplo mi to ](*,) Hold trosku som sa asi cervenal 8-[ spojka tam zaberala uplne inde ako na vsetkom ostatnom co som jazdil. Ale na druhy pokus uz to slo, prekvapivo rychlo som sa do toho dostal a ani som sa nenazdal a uz sme si to sinuli 160 ... ale vyraz tej cicuse vedla mna mi naznacil ze to je dost velka rychlost aj na dialnicu nieto este na normalnu cestu =; Vratili sme sa do predajne a hned som zacal jednat cenu, zmluvy adt. Hned som tam nechal zalohu a podarilo sa mi vsetkych ostatnych nerozhodnych predbehnut ... hold minul som trochu viac ako som povodne planoval dat do auta ale nelutujem toho :mrgreen:

Jedina investicia po kupe bola kupa pneumatik, tie co tam boli uz pripominali skor zavodne specialy ako cestne gumy :) Okrem toho som bol dvakrat na garancke a inak absolutne ziaden nutny zasah.

Ked som auto kupil malo nabehaych slabych 45tkm, uplna krasa a pocas mojho posobenia v Brne som najazdil cca 30tkm bez jedineho problemu :-({|= ... Teda beriem spat, jeden problemik sa vyskytol, typek co to mal predomou sa pokusal tuningovat vyfuk a nie prave kvalitne tam navaril neorigo vyfuk, ktory mi asi po polroku odpadol, hold zasiel som za kamosom do servisu za 20 min zvarene naspat a pohodka :)

Este tam bolo jedno ale za to chudacik autko nemohlo :( to som jedneho krasneho rana sedel v brne doma ked mi zazvoni niekto zdola ci som majitel cerveneho BMW ... hned to krasne rano nebolo tak krasne, stary ford zakusnuty v zadnom spojleri mi ho celkom pokazil ... cica si pomylila brzdu s plynom a miesto aby si zpozamna cuvla ... ALe hold nemohol som sa ani poriadne rozculit, cica bola tak v 7mom az 8mom mesiaci, tak som sa snazil byt mily. Aspon mala tolko chochmesu ze ma zavolala. Opravu hradila jej zakonka takze teoreticky to ostalo bez nasledkou, ale prakticky to dopadlo tak ze auto bolo v BMW servise v BRNE a tam mi to s prepacenim tak skur*ili a ze tam som si pokrycal #-o :evil: ... zadna lista, podla faktury nova vyzerala velmi podobne sko moja povodna, nehovoriac o tom ze dobre nedosadala a ceresnicka na torte bol zadny blatnik ktory tam siel neporuseny a spat som ho dostal pretlaceny a zatrety cervenou farbou, ktora mi ostala na prste ](*,) ... Uplne ma dosta ten typek co mi tvrdil ze to som tam mal a ze tu farbu mi tam dal ich technik zo solidarity ... Uz uplne vydim ako mi servis co je ohodnoteny ako najdrahsi v cechach (a mnou aj ako najhorsi) spravi nieco zadarmo zo solidarity [-X a nehovoriac o tom ze ak by mi to spravil zo solidarity robi to v lakovni a farba mi neostane na prste Ten kolik to proste zmrvil pri nahadzovani a aby nemusel prebrat zodpovednost to zatrel farbou z najblyzsej cervenej pixle. Ale bohzial jedina fotodokumentacia bola ta od nich (ja som nafotil len to co bolo poskodene tou cicou, necakal som ze poskodia nieco ine) a poviem Vam ze tak neostre a nejasne fotky som uz dlho nevydel, nedalo sa z nich nic urcit takze som sa opravy nedovolal :-k

Takze som mal na pravej strane nedoliehajucu listu a poskodeny blatnik, nic extra ale bol som vytoceny #-o . A niekedy v priebehu ako som bol v brne mi niekto opravil pravy spetak, asi mi ho niekto "nacuval" a natlacil naspat, a odvtedy mal velku volu cca 2cm som s nim mohol kyvat dopredu-dozadu, ale inak vsetko fungovalo, tak som to neriesil.

A nejake foto co som spravil ja, smutno mi je este teraz ked si na to spominam ...

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Pokial sa mi podari najst este niekde tie foto co robili oni postnem ich dodatocne ...
Naposledy upravil/-a Assas v Streda, 7. Októbra 2009, 07:20, upravené celkom 2 krát.

Assas
Autor témy

Re: [E46]Assaskou Ceveny Diablik - 320D M-Packet

Piatok, 11. Septembra 2009, 20:23

Ale k tomu preco mam teraz auto v servise.

Clovek moze robit a jazdit ako chce, niektore veci proste neovplivni ... Takze v skratke : Cesta z PB do PU, nieco po tretej rano, letna burka, silnejsi vetrik, takmer prazdne dialnice. Usek s povolenou rychlostou 100km/h, na tempomate nastavene 100km/h - vydim sa pred sebou priblyzovat kamion s osobakom, preradujem sa do rychleho pruhu a skludom anglicana sa ich chystam obyst ... Co ale cert nechcel, osobak vlecuci sa za nakladiakom sa rozhodne ze ho tiez chce obehnut, ale evidentne si hovori je noc, naco blinkre a ktoze uz by sa tu o takejo hodine premaval, do spetaku sa divat je zbytocna namaha ...
Strhol som riadenie do praveho pruhu v poslednej chvyli aby som to doneho nevpalil priamo zozadu a neopravil si interier vybuchom airbagou, minuli sme sa cca o 10 cm max ... bohuzial ale voda vietor a prudke pohyby sa nemaju moc v laske, takze ma zacalo tocit a mal som co robit aby to dopadlo ako to dopadlo. Otocka o 180 a bohzial dobrzdili ma az zvodidla o pravu stranu auta.
Dobrak v osobaku si bud vobec nevsimol, alebo "radsej" nevsimol a padil si to spokojne dalej s pocitom dobre obehnuteho kamionu ...

Ja som si hold privolal Policajtou, nechcel som nic zanedbat, nerad by som opravu platil zo svojho ked si platim havarijku. Trencania tam boli cca do 20 min, pofotili okukali trochu ma typek ponatahoval ze reku pokuta 500ecok #-o ... prekrutil som oci a zahral to na poziciu sily, nemalo zmysel sa hadat mohol som len dufat ze sa zlutuju. Im som vsunul verziu ze som dostal smyk, tlacit im do hlavy kaleraby, ze mi niekto vbehol do cesty a usiel, ked si ani napamatam ake auto to bolo nieto este spz ... chvylu ma este natahoval a ked si u kolegu overil ze zvodidla niesu poskodene oznamil mi ze som vdaka tomu usetril 500 e \:D/ zapisal to ako skodovu udalost a nefasol som ani pokutu. (Som velmi rad ze medzi nami su aj policajti, co to maju v hlave v poriadku a dufam ze ich je omoc viac ako tych menej zdatnych v tomto smere =D> )

Takze hned po nehode volam poistovaka, dohodli sme obhliadku (kedze auto bolo pojazdne nebol problem prist za nim do PB) obhliadol spisal a poslal ma ze mozem auto zaviest do servisu (toto bolo cca pred dvoma mesiacmi). Volal som do Ziliny do BMW (po tom ako som tu cital na nich tolko dobreho som sa rozhodol pre nich a aj vzhladom na to ze som tam bol chvylu pred havariou na garancke a bol som velmo spokojny aj s vykonom a milo prekvapeny cenou) Tu som ale zystil ze hold su akurat dovolenky, chapal som to sam som sa chystal, takze najblyzsi termin cca o mesiac ](*,) ale povedal som ze si pockam, ze to chcem dat k nim. Poslal som mu foto a servisak mi povedal ze ma uprednosti, ze vzdy to tak robia ked je viac poskodene auto, uprednostia to pred normalne pojazdne auta, takze spokojnost. Po cca mesiaci som teda pristavil auto v Ziline, chlapik chodi kuka, povedal mi co bude treba asi menit a kukol na svetlo (tie som si menil z origo na imagove AE sosovky), bola tam taka malicka odreninka na kryte, nemyslel som ze sa tym budu vobec zapodievat, ale vravi ze kryt bude musiet ist novy a ze vhladom na to ze to nieje origo svetlo musim si to objednat tam kde som ho kupoval ... hold volam predajcovi ze potrebujem kryt na prave predne svetlo, naco mi vravy ze bohuzial nema nahradne diely predava len ako komplet. Rozlucil som sa a hovorim servisakovi ze ma iba komplet ze napredava nahradne diely. Servisak na to ze hold bude treba objednat cele to sa musi vymenit, ale ze mam pockat az co doobhliadka ked to odstroja.
Po ceste spat sa zastavujem u tety poistovacky v kancelarii v PB a pytam si postup, co mam spravit aby to slo cez kryci list. Teta mi podava zlozku s komentarom, toto len vypiste a potom pridite az s fakturou zo servisu. Hovorim si parada to je lahsie ako som si myslel spokojne odchadzam domou , vypisal som zlozku v domneni ze ako dobre som obysiel ... Na duhy den mi vola servisak, ze uz je po doobhliadke a ze to svetlo mam objednat a ze si mam objednat aj obe prave pneumatiky 8-[ , nebol som nijak proti a k tomu mi hovori ze budem mat nove oba prave disky :shock:, to som fakt necakal, tajne som dufal ze to bude len jeden, ale ze oba ... Neskor mi hovoril ako k tomu doslo, po odstrojeni zystili ze zadny pravy mam buchnuty asi od nejakej jamy, ale ze to bolo uz pred tou nehodou, ale uhral to na doobhliadkara ze treba novy aj ten =D> , takze teraz mam nove dva disky a stare mam doma :) aspon budem mat plnohodnotnu rezervu a nie len dojazdovku, plus objednal som 4 nove pneu a stare mi ostali na santenie \:D/ (samozrejme ich dam vyreparovat a vyrovnat) Uplne najlepsie na tom je ze pravu stranu som mal orajbanu od obrubnikou a s tou nehodou to nic nemalo 8-[ hold, moje prve vacsie auto a chvylu mi trvalo si zvyknut na odhad k obrubnikom ...
Servis ma uzasne informoval o vsetkom co sa deje, ked som bol doniest nove svetlo a pneu ukazovali mi ako strasne bola odflaknuta rbota z brna, uistil ma ze ta lista co tam bola mala byt urcite vymenena a rozhodne nebola v Brne menena.

Az potialto by to bolo vsetko super, servis ohlasil meskanie zo stvrtku 3.9 na piatok4.9, co som ani necakal ze to bude tak skoro, v stvrtok vecer mi zafaxoval fakturu a v piatok som sa plny ocakavania vydal za tetou poistovackou ...

Nejake fotecky tej neprijemnej udalosti :

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

A odtialto zacina parodia toho preco je uz sice auto tyzden v servise hotove a pripravene na prebratie a ja ho stale nemam ... Tetusa ma s usmevom usadila, ja jej podavam zlozku a fakturu a tete zmrzol usmev, ze ale zlozku ste mi uz mali davno doniest, ja to teraz musim poslat do BB za liklidatorkou, to bude najskor v pondelok ... a bolo po nadseni ... Zavolal som do servisu aby fakturu poslali priamo tete liklidatorke do BB a spolu sme si ponadavali na birokratou ... V pondelok som zavolal, v nadeji postupu mojej veci, omyl, po tom ako som obvolal asi 5 cisel som sa dovolal tete co ma prepla na inu tetu a ta ma prepla na inu, ktora ma konecne prepla na tetu co mi dala telefonne cislo mojej liklidatorky ](*,) ... TAk tam volam a samozrejme mi to zdvihla nejaka uplne ina, ktora mi ale zahlasila ze maju len zafaxovanu fakturu zo servisu, ale zlozka tam este nieje :evil: ale vraj si mam zavolat po tretej, ci to uz neprislo. Tri patnast tam volam ... nic, v danej poistovni po tretej hodnie prestavaju dvihat telefony uplne vsetci, takze som sa nikam nedovolal, hold som to zabalil a nechal na Utorok. V utorok volam cca o jedenastej, uz som sa konecne dovolal cicuse co ma nastarosti moju Poistnu Udalost, ktora mi ale s kludom anglicana oznamila ze zlozku este nema, ze mam skusit dalsi den. Streda znova cca jedenast hodin, zdviha opat moja liklidatorka, ktora si hrala uplne kludne svoju vcerajsiu pesnicu a pridala k tomu nieco taketo : "VIETE, SLOVENSKA POSTA A TOTO JE VELKA FIRMA KYM SA TU POSTA PREROZDELI" :shock: ... moj klud sa tu prelomil a v ramci poslednej sebakontroly som jej dokazal neurazlivo, ale dostatocne ostro pripomenut, ze mi snad nechce nahovorit, ze od piatku sa to z PB k nej nedostalo do stredy. Tu sa znatelen prelomila aj jej predobednajsia pohoda a dusovala sa mi ze hned ako to pride to posuri :^o ... Pleskol som telefonom (tak ako sa len da ked mate mobil :lol: ) a siel na obed. Cestou z obeda ma prekvapil telefon od drahej poistovacej zamestnankyne ze vraj uz prisla moja zlozka (pomyslel som si "no konecne si si prezrela postu z pondelka ...", ale zdrzal som sa aby to preniklo nahlas von =; ) a pyta sa ma, ci to bolo vysetrovane policiou (to uz som sa velmi drzal, vzhladom na to ze to v tej zlozke je presne napisane aj ktora policia tam bola), vravim ano boli tam trenciansky policajti, mate to v tej zlozke a na to ma uz uplne zabila otazkou ci mam protokol o nehode :evil: ... Predpokladam ze sa mi hlava zvacsila o polovicu ako som drzal to co som jej chcel povedat, ale zmohol som sa len na to ze som jej vysvetlil ze vodic protokol nedostane a pokial to poistovna chce musi si to na prislusnom ispektorate vyziadat ... potom ako som polozil telefon som vypustil paru a zduse si zanadaval na com sa moj kolega naramne bavil ... ](*,) Stvrtok, som plny ocakavania co si teta vymysli a hla teta sa v praci nenachadza, ozyva sa muzsky hlas, nadiktoval som teda jemu cislo udalosti nech mi pove, ci uz mam kryci list vystaveny a mozem si ist po auto ... ujo zretelne tukal do klavesnice ... ale cca po 20 sekundach bezradne zahlasil ze este asi nie, ale ze mam nechat cislo na seba a meno ze sa mi teta ozve hned ako pride ... neozvala :evil: Piatok (mimochodom dnes, inak uz stracam nadej ze do 19steho do zrazu budem mat auto) voalm na uz ulozene cislo v mobile, ozyva sa teda a klincuje ma dalsou uzasnou hlaskou, este cakame na suhlas lizingovky ... [-o< WTF to uz sme fakt v kocurkove ??? Ved suhlas lizingovky predsa potrebujem, keby som v servise zaplatil opravu z vlastneho a poistovna vyplaca na moj ucet a nie ked poistovna plati cez kryci list priamo servisu ... [-X nedokazal som reagovat, teta sa mi dusovala ze vacsinou to posielaju obratom, ale ze ma moze prepojit na tetu co s tou lizingukou ma skusenosti, inymi slovami ma prepojila na lamparen ... po prepoeni som to nechal zvonit asi 5 min kym ma nezrusil telefon ... :? Chvylu som sapohraval s myslinkou zavolat lizingovke a opytat sa ci ich vobec poistovna oslovila ohladom niecoho takeho (pri tej udalosti v brne mi toto iste co teraz cica liklidatorka ziada poslali obratom na mail v pdf a elektronickym podpisom) ... ale v ramci ochrany svojho zdravia som to zavrhol a pre tento tyzden rezignoval ... :-s Som zvedavy na pondelok ... 8-[
Naposledy upravil/-a Assas v Sobota, 12. Septembra 2009, 08:40, upravené celkom 3 krát.

jony
Auto: E70
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 11. Septembra 2009, 20:43

no boa to je deprimujuci pribeh...
u nas je neskutocna birokracia,držím palce s jednaním s poistovnami...
BB-ZV KLUB

Assas
Autor témy

Piatok, 11. Septembra 2009, 20:45

Heh tak sa to predsa len scelo niekomu citat ? :D

Neviem ako to budem zvladat bud tyzden ... asi uz budem hodne neprijemny ... keby mam volnych 7000ecok tak si to auto zoberem zo servisu a nech sa natahuju ale hold zrovna teraz sa mi tato suma nikde nepovaluje :)

Pežot

Piatok, 11. Septembra 2009, 20:46

Ámen tma, teraz som to dočítal [-o<

Wilo
Auto: E36 320i Coupé
Kraj: Žilinský

Piatok, 11. Septembra 2009, 21:10

Tiež som to celé dočítal :lol: Hotový básnik =D>
A inak pekná E46 a škoda tej nehody :roll:
Nech ti služi :wink:
BMW E36 320i Coupé , BMW E46 316i M-Packet , Škoda 130GL -EX- , (oOO (||||)(||||) OOo)
>>>>>>> bmw.ipz.sk <<<<<<<

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Piatok, 11. Septembra 2009, 21:15

uff, viem ako sa asi citis, je to fest na prd ked mas nove auto a takto ho "pokrstis" ...tiez mam podobnu skusenost, akurat mna to vyslo lacnejsie (mala skoda) ale nasrat to vie poriadne to ti verim.

Drzim palce nech co najskor mas auto doma a uz bez nehody =)

Tie kolieska su velmo pekne, tiez nad podobnými uvazujem.

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

Stefo1248
Auto: paraolimpiada

Piatok, 11. Septembra 2009, 22:31

fuha tak tomuto sa hovorí príbeh:)čitanie na celí večer.D
ale autíčko je to krasne.držim palce a dufam že sa uvidíme na zraze!
len tak dalej.
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

Assas
Autor témy

Piatok, 11. Septembra 2009, 22:38

No ak sa do zrazu dostanem k uz davno opravenenmu autu tak rcite :) uz mam par veci co chcem na aute prerobit ... Len auto mi chyba :D

Stefo1248

Piatok, 11. Septembra 2009, 22:42

držim palce ! =D>
Audi TT Quattro 260ps

Stefo1248

Piatok, 11. Septembra 2009, 22:42

pofot ho aj od vnutra.
Audi TT Quattro 260ps

Assas
Autor témy

Piatok, 11. Septembra 2009, 22:44

:) Ani nevies ako rad by som :D

Stefo1248

Piatok, 11. Septembra 2009, 22:45

teda ked pride domov:D :D a stare foto interieru nemaš? :mrgreen:
Audi TT Quattro 260ps

Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Prešovský

Sobota, 12. Septembra 2009, 00:24

Gratulacia k peknemu auticku :mrgreen: Skoro ako moje...Pribeh si precitam neskor,lebo je vela hodin :-"
BMW E46 - 320d - červená

Assas
Autor témy

Sobota, 12. Septembra 2009, 08:06

Mal som tusim kdesi jednu foto interieru :P ale musim kutrat na 5tich diskoch :D ak najdem postnem :)

edit: Tak nasiel som tu jednu foto co mam, ale je to bohuzial iba zaber na palubovku :) ale tak aspon nieco :) najblyzsie sa tam chystam supnut kruzky, a stale vaham nad tymi plazovymi budikmi, chcem nieco ako ma stefo, ale asi si pockam kym bude kombinacia s ciernou cez den :)

Obrázok
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 26 neregistrovaných