... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Assas
Autor témy
Auto: BMW 320d M-Packet
Kraj: Trenčiansky

Re: [E46 320D M-Packet] Assaskou Cerveny Diablik

Pondelok, 7. Decembra 2009, 14:22

Dik za radu, ten diel si kludne objednam, 8 e pre mna samozrejme problem nieje, len ma zaujma ci je to naozaj to jedine co mi treba.

Co sa tyka hrubic, uz asi iny nebudem, proste mi gramatika nikdy nesla a nikdy nepojde. Som typ cloveka co potrebuje logiku k tomu aby nieco pochopil a v gramatike som ju nenasiel (netvrdim ze tam nieje ale mne unika). Matika, statika, fyzika, mechanika, toto vsetko mam v malicku a nerobi mi to problem, pretoze sa vsetko da odvodzovat a logicky dosiahnut.

Nezhodneme sa v tom ze gramatika je zrkadlo ludskej inteligencie, asi by si sa divil kolko "uznavanych geniou" mezvlada gramatiku (tym nemyslim seba 8-[ ) Mnoho ludi tu na fore je poburene gramatikou niekoho ineho, je skoda ze takymto sposobom skatulkuju ludi, som proste technicky typ a na gramatiku nikdy nebudem, napriek tomu Vas sklamem, niesom ziadny buran, nebyvam v jaskyni a nezivim sa korienkami :)

BMW som si kupil ako auto, proste premiestnovadlo z bodu A do bodu B, ze to bolo zrovna BMW bola nahoda ze sa mi proste pacilo, doteraz som nemal cas sa autku nejako venovat, teraz som konecne zakotvil na dlhsie na slovensku a mozem sa aj autu nieco venovat. Niesom ziadny BMW fanatik a preto naozaj nemam zmaknute BMW FANS ci co si to spominal :) Vobec sa za to nehambim a dufam ze ma tu za to nikto nebude odsudzovat, rad sa niecomu priucim, ale osobne davam prednost osobnej skusenosti ako sprtaniu teorie z nejakej knizky/stranky. Som rad ze ludia su ochotny radit aj laikom ako ja, mozno ze casom ked sa nieco priucim zas ja budem vediet niekomu pomoct/poradit a dufam ze o tom toto forum je.

Ak Ta to tak strasne zaujma mam 28 rokou :roll:

Inscene
Auto: beamer

Pondelok, 7. Decembra 2009, 14:55

asas ja nehovorim ze musis byt bmw fanatik ta stranka je na to ked chces nieco vidiet teda z coho to je a co to asi stoji a tak pozrem .. velmi napomocna stranka.. vies si aj porovnat ked nieco kupujes co co stoji a ci sa to oplati kupovat z bavarie alebo radcej popozerat v obchode niekde..

ta gramatika no ..tak prepac mna to irituje nevadia mi drobne chyby ale hrubky neskutocne co biju do oci ..

chcel som ta pochvalit ze si sa snazil a napisal si to celkom pekne a nakonci si to zabil tym

mam 27 rokou..

prepac ale taketo chyby mi pridu ako keby to pise dedincan ( nechcem sa nikoho dotknut byvanie na dedine je krasne )
ktoremu trci slama z treniek ..

tak prva lekcia muzsky rod V zensky rod U

ten rok cize aj rokov a nie rokou ..
e46 330i
e28 544i

Inscene

Pondelok, 7. Decembra 2009, 14:59

inak objednaj si aj jednu klipsnu na uchytenie prahu lebo si to odjebkal.ako vidno na fotke ;)
e46 330i
e28 544i

Assas
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 15:08

To je presne to, mne do oci nebije vobec nic z toho co som napisal :)

Ani U a V mi nic nehovori ... znie to rovnako a logicky nevidim preco by malo jedno byt s U a druhe s V, pokial je to o tom ze sa musim nieco nasprtat a potom to pouzit ... :) to pre mna fungovat nebude :) proste moja hlava tak nefunguje, a tolko casu aby som rozmyslal nad kazdym slovom co pisem 5 minut naozaj nemam :)
Je mi naozaj luto ze to v Tebe vyvolava take emocie, ale hold iny uz nebudem :)

:) Idem teda skusit najst to cislo klipsne na BMWfans :)

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 7. Decembra 2009, 15:23

na obhajobu assasa aj mne unikaju pismenka konkretnejsie z a s... hlavne v predlozkach :) inak vseobecne tento spojovaci material co su cudliky, umelohmotne drziaky a taketo kraviny sa neoplatia nikde zhanat... uz len z toho dovodu ze ked to predajca da dole z auta to moze mechanicky poskodit a uz to ani vizualne nieje to prave :)

Assas
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 15:38

Tak este s "kym/s cim ; z koho/ z coho" este ako tak zvladam, ale nejak si proste neviem odvodit preco prave muzsky rod ma byt V a zensky U ... preco nie naopak ? :) niekto si povedal aaa dame to takto a teraz sa tym vsetci riadte ... :) Proste to nedostanem pod kozu kym to nepochopim logicky :)

Jasne ze ked je cena normalna nemam problem si vziat origo, len sa mi nechce koli tomu ist 50 km do najblyzsej BMW predajne :) takze preto som sa pytal ci to nejde zohnat niekde na dobierku.

Co sa tyka vyzoru, zas na tom aby konkretne tento diel vyzeral super originalne ... ono je to aj tak pod autom a az to naozaj niekto uvidi a zysti ze to nieje origo, pre mna to bude znamenat ze mam auto na streche a teda uz mi to bude aj tak jedno :D

For Inscene :
:( A inak luskam sa tym BMW fans a nejak tam to cislo toho dielu neviem najst :( nasiel som si svoj typ auta a kukal som v kategorii "Vehicle Trim" (nasiel som tam tu gumennu srandu co si mi sem vlozil ale tu klipsnu som neobjavil)

Inscene

Pondelok, 7. Decembra 2009, 16:29

najdem ti cakaj

cislo 3 stoji to 12centov ;)
Obrázok
e46 330i
e28 544i

ice.blade

Pondelok, 7. Decembra 2009, 16:36

http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... +8+174+185

part number: 51 11 8 174 185 da sa kupit cierny alebo sedy

tento sposob uchytenia sa pouziva na dost miestach... predny, zadny naraznik, prahy... stoji par centov... mam ich asi 50 doma pre kazdy pripad :D

Assas
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 19:15

Dik chlapy, teraz uz len to objednat a spravit si cestu bud do ziliny alebo TN :)

Arnost
Auto: krhla kachle x2

Pondelok, 7. Decembra 2009, 20:37

tak, tak, len pekne udržuj v takom peknom stave ako je :wink:

Kesko

Pondelok, 7. Decembra 2009, 20:39

Assas napísal:
Dik chlapy, teraz uz len to objednat a spravit si cestu bud do ziliny alebo TN :)

Možem ti to objednat chodim okolo denno denne..
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

Assas
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 21:13

Netreba :) staci ak vies telefon na nich objednam to telefonicky a doveze mi to kolega :) ... :)) teda dufam :)

Kesko

Utorok, 8. Decembra 2009, 18:19

Assas napísal:
Netreba :) staci ak vies telefon na nich objednam to telefonicky a doveze mi to kolega :) ... :)) teda dufam :)

Ing. Ján Jánsky
Náhradné diely BMW

Tel/Fax: 032 649 6933
Mobil: 0905 516 873
e-mail: jjansky@tob-bmw.sk
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

Assas
Autor témy

Sobota, 16. Januára 2010, 13:21

Tak opat mi auto stoji v servise :(

Moje blaznenie na prilis uzkych sectach si vybralo svoju dan. (Tak mi treba ](*,) ) Detaily asi netreba moc neudrziavana zasnezena zladovatela cesta spojena s ludskou blbostou sposobila stred praveho predneho kolesa s obrubnikom pri ceste.
Nasledok ohnute rameno na prednej naprave a poskodny disk, pridam nejake foto:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Pre porovnanie prave a lave koleso :) schvalne kto uhadne ktore ma ohnute rameno na naprave :D

Obrázok

Nasleskom toho mi vyplo komplet systemy a jazda domou bola velmi vesela

Obrázok

Auto bolo pojazdne akurat bez el. systemou a pri plnom pravom som uz brusil blatnik, predpokladana oprava bola cca 700 evri aj s novym diskom , finalna suma bola skoro 1100 evri. Platim sice len spoluucast, kedze to zas cerpam cez havarijku, ale uz sa naozaj netesim na to kolko budem platit najblyzsiu rocnu poistku na auto ... v poistovni ma asi mocradi nemaju 8-[

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW

Sobota, 16. Januára 2010, 13:43

#-o škoda ho.. no raz sa to stalo skoro aj mne .. v zime je to auto nevypočitatelné na lade .. treba sa blázniť tam kde sa dá ..
malá blbosť a hneď je postarané o starosti a o eurá ..
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: MCbucik, SpiKee a 14 neregistrovaných