Dik za radu, ten diel si kludne objednam, 8 e pre mna samozrejme problem nieje, len ma zaujma ci je to naozaj to jedine co mi treba.
Co sa tyka hrubic, uz asi iny nebudem, proste mi gramatika nikdy nesla a nikdy nepojde. Som typ cloveka co potrebuje logiku k tomu aby nieco pochopil a v gramatike som ju nenasiel (netvrdim ze tam nieje ale mne unika). Matika, statika, fyzika, mechanika, toto vsetko mam v malicku a nerobi mi to problem, pretoze sa vsetko da odvodzovat a logicky dosiahnut.
Nezhodneme sa v tom ze gramatika je zrkadlo ludskej inteligencie, asi by si sa divil kolko "uznavanych geniou" mezvlada gramatiku (tym nemyslim seba

) Mnoho ludi tu na fore je poburene gramatikou niekoho ineho, je skoda ze takymto sposobom skatulkuju ludi, som proste technicky typ a na gramatiku nikdy nebudem, napriek tomu Vas sklamem, niesom ziadny buran, nebyvam v jaskyni a nezivim sa korienkami :)
BMW som si kupil ako auto, proste premiestnovadlo z bodu A do bodu B, ze to bolo zrovna BMW bola nahoda ze sa mi proste pacilo, doteraz som nemal cas sa autku nejako venovat, teraz som konecne zakotvil na dlhsie na slovensku a mozem sa aj autu nieco venovat. Niesom ziadny BMW fanatik a preto naozaj nemam zmaknute BMW FANS ci co si to spominal :) Vobec sa za to nehambim a dufam ze ma tu za to nikto nebude odsudzovat, rad sa niecomu priucim, ale osobne davam prednost osobnej skusenosti ako sprtaniu teorie z nejakej knizky/stranky. Som rad ze ludia su ochotny radit aj laikom ako ja, mozno ze casom ked sa nieco priucim zas ja budem vediet niekomu pomoct/poradit a dufam ze o tom toto forum je.
Ak Ta to tak strasne zaujma mam 28 rokou