... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Re: [E46]Assaskou Ceveny Diablik - 320D M-Packet

Sobota, 12. Septembra 2009, 08:27

Fuu som to docital, oci sa mi este teraz krutia ( u nas je jarmok,tak preto ), ale krasne auticko, dufam, ze ta cuza s poistovne to poroby aby si na zraz bol tu. :D =D>
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

Assas
Autor témy
Auto: BMW 320d M-Packet
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 14. Septembra 2009, 09:44

TAK BIROKRACIA NAM KRASNE POKRACUJE, ANEB AKO SA KOMUNALNA POISTOVNA SPRAVA KU KLIENTOM !

Takze Vas par co docitali moj pribeh az do konca, viete ze v piatok som nic neporiesil a nie prave v najlepsej nalade isiel vykendovat :? Prave som skoncil s telefonovanim :-s Najskor mojej oblubenkyni, pani liklidatorke, ktora mi po nadiktovani cisla mojej poistne udalosti opat nic nevedela povedat ](*,) , ale zobrala si moje cislo (uz asi 5ty krat ... #-o ) a ze sa ide pozriet, uz neviem kam a ze sa mi hned ozve. Ubehlo asi polhodinu kym sa mi ozvala :-s ... to bolo asi hoooodne daleko ... a oznamuje mi ze vsetko uz je pripravene =D> , ALE CAKA SA ESTE NA SPRAVU OD POLICAJTOU [-X Tak sa tak neisto pytam ze kolko to asi bude trvat . To som nemal robit pretoze po tom ako mi povedala ze policajti na to maju 30 dni som onemel ... :-# asi 20 sekund sme mlcali ... potom mi hovori, ze si mozem skusit to posurit, vraj za nejaky kolok a vydaju to aj mne ... zmohol som sa na dovidenia a polozil ... :evil:

Mno sedel som v nemom uzase asi dalsiu minutu, potom som asi dalsich 5 minut pi*oval a nadaval spolu s kolegovcami tu v kancli na adresu zmienovanej poistovne, pani liklidatorky a kocurkova vladnucemu tejto krajine [-(

Ked som vypustil dost pary a citil som sa na dalsie birokraticke masinerie (tentokrat policajne), tak som si na nete nasiel trencanskych policajtou a zavolal som tam. Prvy pokus bol vcelku neuspesny #-o tete dispecerke som nadiktoval co chcem a ta ma so slovami PREPOJIM VAS poslala ako spravny horuci zemiak dalej. Dalsia tetusa uz bola asi aj trocha znala problematiky a hed som jej zopakoval, ze potrebujem protokol o nehode, tak mi diktovala cislo kam mam zavolat 8-[ no co hovorim si aspon sa uz priblyzujem a v duchu si ratam eurace kolko ma to asi tak vyde ... Volam na cislo co mi dala cicusa, zdvyha chlap, ktory mi po oznameni ze chcem protokol o nehode dava otazku kde a kedy sa to stalo. Odpoved 16.7.2009 (vydite ten datum ? ano odvtedy som bez auta !!! ](*,) ) na dialnici v PB. Tu ma panko policajtko zastavuje s povzdychom, aha dialnica tak to musite volat inde a uz diktoval cislo =; tak dufal som, ze som nezvolil maly format papieru kam si znacim telefonne cisla (mal som pred sebou A4 8-[ ). Vytacam dalsie cislo kde sa mi opat ozyva nejaka tetusa, ktora po oznameni toho co chcem, zmatene vravi ze oni nic take nerobia :-s vcelku zufalo sa jej teda pytam ci vie kam si mam zavolat a teta mi dava dalsie telefonne cislo ](*,) Tak som sa rozlucil a uz bez nejakych iluzii vytacam dalsie z rady telefonnych cisel, ktore sa mi na papiery utesene objavuju. Ozyva sa muzsky hlas, ktoremu oznamujem co chcem a hned sa pytam ci volam spravne, nech predydem dalsim vybavovackam a pripadne skocim hned na dalsie cislo [-o< Ale na moje prekvapenie mi ujo zriadenec tvrdi ze ano volate spravne, pyta si datum a miesto , tak opat diktujem (uz ma z toho ze som to dokola stale opakoval vcelku bolela huba :lol: ), este otazka ci to bola nehoda alebo skodova udalost, odpovedam skodova udalost, tak ujo chvylu tuka [-o< a vravi "Dobre". Jeho DOBRE ma zmiatlo a pytam sa teda ci mi to moze nejako poslat a on "Nemozete si preto prist ?" Tak hovorim ze ano a pytam sa kam mam prist, kde ma zaklincoval ze "Na dialnicu" #-o To ma dostalo, fakt som nevedel ci si zomna robi prdel, tak sa pre istotu pytam, ze kam na dialnicu (mal som velku chut sa spytat na kolkom kilometri bude stopovat :twisted: ) zopakoval mi "Ano na dialnicu" ](*,) , nechal som to tak a pytam sa co na to potrebujem, on ze ci ja som bol ucastnik? Jo to som bohuzial bol a teda vravi, ze mi staci obciansky (aspon ze nescel nijaka trapne kolky, alebo eurace \:D/ ). Stale som mal pocit ze si zomna ten clovek striela, ale kedze som nejak stale nevedel co mysli pod pojmom kam na "DIALNICU" mam prist vratil som sa este k tej casti znova a konecne z neho vypadlo, ze na startovisko dialnicnej policie pri trencine za slovnaftkou #-o Dohodol som sa s nim ze tam pridem okolo obeda tak som zvedavy, co mi da a co mi povie teda poistovacka na to ze, som to zyskal za jeden den to co ona zyskava uz tyzden ... :bmwball:

Naozaj sa zacinam obavat ze zraz 19steho nestihnem :|
Pokracovanie po obede ked sa vratim 8)

Stefo1248
Auto: paraolimpiada

Pondelok, 14. Septembra 2009, 10:12

kurvy su to:) :evil:
a tebe hlavne držím palce nech to na obed dopadne dobre [-o<
a ak nestihneš tak prid aj bez auta..ale učast je nutná :)
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

swandes
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 14. Septembra 2009, 10:15

Wow!!! tak co sa uz tu deje !!! idem si oci vyocit! :shock:
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

Pežot

Pondelok, 14. Septembra 2009, 10:49

Toto je fakt prijebaný štát :roll:

Ale tak poisťovne všetko iba naťahujú [-X

Assas
Autor témy

Pondelok, 14. Septembra 2009, 12:18

Tak som spat z policie 8) ... vcelku to slo dobre, aj ked ako inak dohodli sme sa ze pridem okolo jedenastej a po mojom prichode (a identifikacie spravnej budovy a vchodu metodou ententyky 8-[ ) som sa deozvedel ze prislusny organ je prave na obede a ze si musim pockat #-o Hold co mi ostavalo, znova sa tam valit uz nebudem, tak som cakal ale polhodku kym sa organ nenaobedoval a nevratil do kanclu. Nastastie hned vo dverach si odomna zobral udaje a za 10 min bol naspat aj s papierom, ktory mi podal a so zelanim pekneho dna sme sa rozysli =D> Napriek vsetkemu musim skonstatovat ze ma Organ prijemne prekvapil :-k

Co ma vsak neprekvapilo je, ze cca o jednej hodine ked som volal pani liklidatorke, aby som jej oznamil ze to co ona uz tyzden "usilovne zhana" a este 30 dni by na to cakala, som ja zohnal do par hodin [-( Tuto radost mi zatial uprela, pretoze je asi cela poistovna vcetne spojovateliek naraz na obede a nikto mi to neberie ](*,) ... Skusim za polhodky a napisem vysledok ... som zvedavy co si vymysli teraz ...

Pežot

Pondelok, 14. Septembra 2009, 12:20

Akože :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tu sa človek svojho nedovolá #-o

Assas
Autor témy

Pondelok, 14. Septembra 2009, 12:58

Kokos, takyto zatazovy test nervou to si nevymyslis ..... ](*,) Tak pred 20 min som sa konecne dovolal, tetuse som oznamil ze policajtou mam, ci to chce faxom alebo mailom. Nakoniec sme zvolili mail, odfotil som orezal otocil ulozil ako jpg poslal na mail. [-(

Volam zaby som sa uistil ci to dostala a zystil ci uz mi moze ten kryci list vystavit a na cisle kde uz tyzden volam denodenne mi zrazu nabehne ton neexistujuceho cisla :-k ... ze halali ..... asi ma naskutku je*ne ... :-&

Pežot

Pondelok, 14. Septembra 2009, 13:21

:shock:

Tak toto je fakt prijebané :shock: [-X

Assas
Autor témy

Pondelok, 14. Septembra 2009, 13:29

Ty voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Uz ani neviem co dodat ... tak som sa dovolal (cica mi medzitym poslala aj mail) a teda ze uz mam vsetko v poriadku, ALE este musia presetrit a vyratat, ci nahodou nebola oprava NEEKONOMICKA ??? !!! #-o #-o #-o #-o #-o #-o

Co to sakra je ???? bola obhliadka, doobhliadka, maju fakturu, kde su normovane BMW ceny, co to sakra melu ....

Takze vraj v stredu rano by to malo byt hotove a vyriesene ... Dalsie den v prdeli a to mi akoze chcu povedat, ze ak usudia ze oprava bola neekonomicka, tak si ju budem musiet zaplatit sam alebo co ... uz ma to fakt zacina SR*T .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ak mi servis nauctuje parkovne dam si to poistovni preplatit ....
Naposledy upravil/-a Assas v Pondelok, 14. Septembra 2009, 14:35, upravené celkom 1 krát.

Pežot

Pondelok, 14. Septembra 2009, 13:41

Jak u kokotov na dvorku ](*,)

Assas
Autor témy

Streda, 16. Septembra 2009, 12:45

Tak pokracujeme, dnes som si dal nacas a volal som tetuse z poistovne az teraz po jednej. Dufal som ze uz si nema co vymysliet a vsetky vyhovorky uz vycerpala, naviac datum zrazu sa blyzi a ja stale nemam auto, co povodne malo byt 4teho uz doma na dvore [-o<

Prvykrat ma cica potesila, po tom ako som jej dal cislo poistnej udalosti mi dala informaciu ze ANO UZ JE TO ZLIKLIDOVANE =D> =D> =D> =D> Usmev s ami rozsiril od ucha k uchu, ale aby to zas nebolo tak jednoduche, nezabudla dodat, UZ TAM CHYBA LEN PODPIS A TEN BY TAM MAL DNES BYT ... ](*,) ](*,) ](*,) Prislubila mi ze mi posle mail sucasne s mailom pre servis tak teraz cakam a dufam ze to naozaj bude dnes #-o Uz som si dohodol kamosa co pojde somou pre auto a idem volat servisu nech ma tam ocakavaju pred piatou ...

Pevne verim ze ma cica opat nesklame a ja sa dnes uz budem vozit v mojom autku :bmwball:

Cosmo
Auto: E53

Streda, 16. Septembra 2009, 12:58

Klobuk dole pred nervami! Dufam ze ti to vyjde dnes. Tiez cakam uz dlhsiu dobu dolezity mail a je to napor na nervy. Ale do zrazu by to malo byt, je este len streda. Nahod potom foto 8)

Assas
Autor témy

Streda, 16. Septembra 2009, 13:02

Tak dnes to nebude, v servise su len do stvrtej a to uz nestihal koli praci. Ale pevne verim ze cica to dnes posle a ja si skocim po auto hned zajtra rano. O 7:30 uz budem stepovat pred predajnou to je jasne 8-[

Edit:
Tak uz je to potvrdene, cica prave poslala fax do predajne zajtra rano idem pon :-"

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan

Streda, 16. Septembra 2009, 13:54

No chvala bohu, ze to je uz hotove aj s tou debilnou poistovnou a dufam, ze zajtra uz budes behat na BAWu.
Tak sa na teba tesime na zraze. \:D/ =D>
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných