... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
germancars napísal:ako raz povedal jeden klasik porovnavat diesel a benzin je ako porovnavat hovna s jahodami, jasne ze jahody sa zjedia skor a chutia lepsie a hovno smrdi a vydrzi dlhsie... jediny dovod ku kupe diesla je spotreba nic ine...
Diablo napísal:To som fakt zvedavý, kto dal do hlasovania skoda 1,2 HTP. Však také dačo by som si nedal ani do kosačky.Veď už z názvu výplíva že:
Hovno To Potiahne
Patkola1 napísal:Benzín, diesel osral to pes hlavne že má človek strčiť riť keď leje, len neh sa to nedrbká.
Ja mám naftu som spokojný, v robote som mal 745i k dispozícii, motor super ale v zime kombinovaná 14 litrov.Len pri naštartovaní ta V8 zožerie Liter ale na Slovensku sú chlapci asi silno za vodou keď každý jazdí na V8 a Mkách!!!Derie gumy na každom kroku.Moje skúsenosti sú ale také že videl som veľa aut zaparkovaných pred domom lebo nemali na benzín.Alebo na opravu.
MIlujem ako tu každý píše o hraní a zábave ale fakt to musia byť len chlapci povolaním SYN!Lebo aby som kupoval stále nové gumy 18ky a tankoval ako fas to teda je na hlavu postavené.Keď si zajazdiť tak ísť dakam do brna na okruh a požičať si šporťák a ísť na limity.Žijeme na Slovensku tak sa podľa toho správajmeJa som rád že mám BMW a nech je to benzín alebo diesel kukám na spotrebu a šetrím to.Neviem či nájdem zase prachy na niečo čo treba opraviť.A strašne sa mi páčia chlapci čo šéfujú s V8 a na pumpe tankujú s ružovým papierikom!
M3 lover napísal:V závislosti na type používaných pohonných hmôt sa vo všeobecnosti ľudia delia na 3 skupiny:
1. Tí čo sú ďaleko za vodou a neriešia také nepodstatné veci ako spotreba a servis. Väčšina skončí u benzínu - min. V8. Majú svoj charakteristický agresívny štýl jazdy, kickdowny na každom semafore, myšičky, stredné prsty. Nájdu sa tu však aj pravý fajnšmekri ktorý si dokážu jazdu vychutnať na okruhu alebo len tak počúvať pozvoľna pufkajúci motor.
2. Tí, čo robia denne 16-ky, bývajú v starom domčeku po prababke ale na oplátku si dovolia pekne veľké auto prémiovej značky v ktorom skôr či neskôr skončia všetky ich dostupne financie. Istým spôsobom ide o záľubu hraničiacu s istým druhom fanatizmu. Štýl jazdy je priamo úmerný stavu financií na vkladnej knižke. Niečo medzi bodom 1 a 3.
3. Tí, pre ktorých neznamená auto všetko a primárne sa zameriavajú na prepravu z bodu A do bodu B. Občasná svižná jazda po okreskách je dostačujúci zdroj adrenalínu. Podstatou je ekonomika a zdravý rozum. Títo ľudia obľubujú poväčšine diesle, prípadne malé benzíny.
![]()
LOCK
M3 lover napísal:V závislosti na type používaných pohonných hmôt sa vo všeobecnosti ľudia delia na 3 skupiny:
1. Tí čo sú ďaleko za vodou a neriešia také nepodstatné veci ako spotreba a servis. Väčšina skončí u benzínu - min. V8. Majú svoj charakteristický agresívny štýl jazdy, kickdowny na každom semafore, myšičky, stredné prsty. Nájdu sa tu však aj pravý fajnšmekri ktorý si dokážu jazdu vychutnať na okruhu alebo len tak počúvať pozvoľna pufkajúci motor.
2. Tí, čo robia denne 16-ky, bývajú v starom domčeku po prababke ale na oplátku si dovolia pekne veľké auto prémiovej značky v ktorom skôr či neskôr skončia všetky ich dostupne financie. Istým spôsobom ide o záľubu hraničiacu s istým druhom fanatizmu. Štýl jazdy je priamo úmerný stavu financií na vkladnej knižke. Niečo medzi bodom 1 a 3.
3. Tí, pre ktorých neznamená auto všetko a primárne sa zameriavajú na prepravu z bodu A do bodu B. Občasná svižná jazda po okreskách je dostačujúci zdroj adrenalínu. Podstatou je ekonomika a zdravý rozum. Títo ľudia obľubujú poväčšine diesle, prípadne malé benzíny.
![]()
LOCK