... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Džaro napísal:Benzín ->Zvuk -> Vôňa etc.
Prečo potom všetky závoďáky sú benzínové a nie dízlové? Benzín rockz!
Drako, lenže on ma polovičnú spotrebu ako ty na 328. Takže tých 800 evri teoreticky ušetril na repas.
antonvrabel napísal:uz to nieje moc pravda posledne roky vyhravaju 24 Le Mans a ine zavody Diesle.co sa tyka repasu cerpadla tak za take ceny sa to pohybuje.je to nahlavu ale je to tak
bmw 33Ocd napísal:Niekto tu napisal ze benzin je lepsi na akceleraciu... Tak budem trosku oponovat ...ja mam diesel a z 0- 100 to dam za 5,8s... Takze ktory seriovy benzin co mate to da rychlejsie??jasne M ka ale inak toho vela nie je.. takze s tou akceleraciou sa podla mna niektori mylia..Benzin ma urcite lepsi zvuk nemusi sa zohrievat je to kazdeho volba co si kupi a s cim je spokojny ja jazdim na 7 litrov preto som spokojny....ale netvrdim ze benzin je zly len tu niekto pisal o akceleracii tak sa trosku zmylil...
dodoIPD napísal:
z 0-100kmh za 5.8 to je super , to asi idem predat M3ku a kupim si 330d . Moja E36 M3 ma z 0-100kmh 6sec.
Kazdopadne Benzin+Plyn > Diesel.
chefino napísal:
Nejdem nič tvrdiť, ale myslím, že tých 5.8 robí najmä sprevodovanie a okamžitý nástup kruťáku (od slova krutý)... V rýchlosti keď máš zakvaltovaný benzín si myslím, že E36 M3 3.0 > 330d. Benzín stráca, kým sa dostane do otáčok. A tuším to je X-ko, takže negumuje toľko na mieste.
BMino napísal:
sa trochu zobud, porovnavas toho casu dovolim si tvrdit svetovo spickovy sportovy model vhodny na preteky s autom na kazodenne vozenie, ci uz na rozky, do roboty alebo na dlhe cesty
to sa zrovnavat neda, neviem si predstavit jazdit dlhe cesty s M3, vsak by to zralo aj pumparov, ale zato si viem predstavit 330d na okruhu
a ked mas zakvaltovany benzin, ten diesel nemusis ani zakvaltovat
a co robi rych 5,8 je uplne jedno, podstatne je to, ze spravi