... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: Novinka portál

Utorok, 30. Augusta 2011, 22:08

Neda mi nenapisat do tejto uzasnej temy.
Uz ako viaceri povedali, az sa parkoviska budu projektovat umerne poctu aut (resp. NADDIMENZOVANE, pre pripad navstev na sidlisku apod.), budu sirsie a dlhsie (pre vacsie auta), tak potom sa mozme zacat bavit o niecom takom, co sa tu rozobera. Inak to absolutne nema zmysel
Neviem ako v inych mestach (ale asi to nebude bohvieco), ale v trnave je v centre mesta katastrofalna situacia. A na mestske platene parkovisko auto davat nemienim, bohuzial som student a kazdy den "zahodit" 1€ za parking (co je cena benzinu za dojazd do tt z dediny), tak to dakujem pekne. Preto parkujem ako parkujem (mozte si ma dojst odfotit, kludne si to odvovodnim).
Co sa tyka parkovania pri obchodnych retazcoch, obite auta dverami su normalna vec, dokial sa ludia nespamataju opat nevidim zmysel to riesit. A to ze niekomu nevadi ze parkuje na konci parkoviska kde nie su auta, ja v Tescu apod vacsinou robim velke nakupy (inak sa mu vyhybam) a absolutne netuzim po tom mat najebany cely vozik kopcom a pri mojom stasti si vytiahnut nejaky retardovany s dolamanymi koleckami a potom tam s tym pol hodinu bojovat kym sa dostanem k autu.

A k tomu servru kam mame posielat fotky. K comu to je ? Robit zle zbytocne druhym aby som si mastil ego ? Ludia s "prominentnymi" znackami si to vedia vybavit aj ked clovek na nich zavola zelenych, a robit zle obycajnym beznym ludom, pokial ani neviem aky bol dovod toho "zleho" zastavenia, no tak to fakt dik. Stacilo by pouzivat trocha rozumu a byt tolerantny, ale ovsem sme na SLOVENSKU, mozem snivat
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Utorok, 30. Augusta 2011, 22:15

Killo napísal:
absolutne netuzim po tom mat najebany cely vozik kopcom a pri mojom stasti si vytiahnut nejaky retardovany s dolamanymi koleckami a potom tam s tym pol hodinu bojovat kym sa dostanem k autu.

SI ZABEL :lol: ja tiez vzdy vytiahnem retardovany vozik ale niektorym stacia len retardovane ruky alebo rozum aby s vozikom alebo dverami oznackovali ine auta

inak vo vsetkom s tebou suhlasim :wink:
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Streda, 31. Augusta 2011, 08:52

viem, ze tema je o portali, ale pridavam sa do zoznamu ludi parkujucich cez 2 miesta pokial idem s BMW.. nervy mam jak svet ked mi pribudne nieco na fabii, s ktorou sa vozim dennodenne. clovek si na tie auta zaraba, dava pozor, nejebne ich v premavke a ked nejaky K*KOT nevie parkovat alebo otvarat dvere tak je to na poriadnu facku. 17 rokov mi prezilo auto bez oderkov z parkoviska a nemienim to teraz ja ako Xty majitel menit.

inak pocul som o pripade, ked si dotycny pan parkujuci vedla robil poriadok v aute, vybral detsku sedacku a polozil ju na znameho prednu kapotu (isofixami na lak).. ked sa ho opytal, ze co to ma znamenat dostal iba odpoved: "ved kam som to mal dat" ](*,)
F11 525d
E70 35d

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Streda, 31. Augusta 2011, 08:55

cretino napísal:
inak pocul som o pripade, ked si dotycny pan parkujuci vedla robil poriadok v aute, vybral detsku sedacku a polozil ju na znameho prednu kapotu (isofixami na lak).. ked sa ho opytal, ze co to ma znamenat dostal iba odpoved: "ved kam som to mal dat" ](*,)

by som sa opytal a komu mam dat zaplatit lak na kapote??
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Streda, 31. Augusta 2011, 10:04

ono ako vzdy, pravda je niekde uprostred, pani.

To ze svojmu autu hovorite menom a na jeho stav a zovnajsok dbate viac ako o frajerku Vas este neopravnuje zneprijemnovat zivot ostatnym ludom. Ak si niekto parkuje cez ciaru na odlahlom konci parkoviska, prosim, ale ak to niekto spravi na malom a pomerne plnom parkplatzi a este cim blizsie ku vchodu, je to hulvat . Nie vsetci su k*k*ti a tam kde sa postavi jedem "macho" s X6 cez ciaru by sa vosiel aj dalsi slusny vodic.

"nechcem riskovat svoj lak" - tak nejazdi autom do mesta medzi ludi! Kup si staru fabcu a BMW nechaj bezpecne v garazi. Jej cena bude nizsia ako nove Mkove disky na tvoje bawo :) Auto je uzitkovy predmet, spotrebny material. Iste, nebudem si ho zbytocne nicit, ale nerespektovat vseobecne zavedene pravidla a zneprijemnovat zivot ostatnym, aj slusnym vodicom, nie je riesenie.

Kolki z Vas sa ale aj oficialne ozvali, ze parkoviska su prilis uzke? V nedalekej dedine (v AT) kde byva kolega sa ludia stazovali, ze miesta pri obchode su uzke a nechceli tam preto chodit nakupovat. Vyhlasili v dedine bojkot obchodu a o mesiac zavolal majitel firmu, prestriekali ciary a bolo. Moze mu by jedno ze v jednom rade ma len 15 miest miesto 20, hlavne ze 5-10 je obsadenych zakaznikmi. Piste a apelujte na majitelov a prevadzkovatelov vo Vasom okoli, nech robia sirsie miesta, nakupujte a podporujte obchody pri ktorych sa da slusne parkovat a casom k zmene pride. Prirodzenym vyvojom...
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Streda, 31. Augusta 2011, 10:17

salat napísal:
ono ako vzdy, pravda je niekde uprostred, pani.

To ze svojmu autu hovorite menom a na jeho stav a zovnajsok dbate viac ako o frajerku Vas este neopravnuje zneprijemnovat zivot ostatnym ludom. Ak si niekto parkuje cez ciaru na odlahlom konci parkoviska, prosim, ale ak to niekto spravi na malom a pomerne plnom parkplatzi a este cim blizsie ku vchodu, je to hulvat . Nie vsetci su k*k*ti a tam kde sa postavi jedem "macho" s X6 cez ciaru by sa vosiel aj dalsi slusny vodic.

"nechcem riskovat svoj lak" - tak nejazdi autom do mesta medzi ludi! Kup si staru fabcu a BMW nechaj bezpecne v garazi. Jej cena bude nizsia ako nove Mkove disky na tvoje bawo :) Auto je uzitkovy predmet, spotrebny material. Iste, nebudem si ho zbytocne nicit, ale nerespektovat vseobecne zavedene pravidla a zneprijemnovat zivot ostatnym, aj slusnym vodicom, nie je riesenie.

Kolki z Vas sa ale aj oficialne ozvali, ze parkoviska su prilis uzke? V nedalekej dedine (v AT) kde byva kolega sa ludia stazovali, ze miesta pri obchode su uzke a nechceli tam preto chodit nakupovat. Vyhlasili v dedine bojkot obchodu a o mesiac zavolal majitel firmu, prestriekali ciary a bolo. Moze mu by jedno ze v jednom rade ma len 15 miest miesto 20, hlavne ze 5-10 je obsadenych zakaznikmi. Piste a apelujte na majitelov a prevadzkovatelov vo Vasom okoli, nech robia sirsie miesta, nakupujte a podporujte obchody pri ktorych sa da slusne parkovat a casom k zmene pride. Prirodzenym vyvojom...

tak tak =D>
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných