... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:absolutne netuzim po tom mat najebany cely vozik kopcom a pri mojom stasti si vytiahnut nejaky retardovany s dolamanymi koleckami a potom tam s tym pol hodinu bojovat kym sa dostanem k autu.
cretino napísal:inak pocul som o pripade, ked si dotycny pan parkujuci vedla robil poriadok v aute, vybral detsku sedacku a polozil ju na znameho prednu kapotu (isofixami na lak).. ked sa ho opytal, ze co to ma znamenat dostal iba odpoved: "ved kam som to mal dat"
salat napísal:ono ako vzdy, pravda je niekde uprostred, pani.
To ze svojmu autu hovorite menom a na jeho stav a zovnajsok dbate viac ako o frajerku Vas este neopravnuje zneprijemnovat zivot ostatnym ludom. Ak si niekto parkuje cez ciaru na odlahlom konci parkoviska, prosim, ale ak to niekto spravi na malom a pomerne plnom parkplatzi a este cim blizsie ku vchodu, je to hulvat . Nie vsetci su k*k*ti a tam kde sa postavi jedem "macho" s X6 cez ciaru by sa vosiel aj dalsi slusny vodic.
"nechcem riskovat svoj lak" - tak nejazdi autom do mesta medzi ludi! Kup si staru fabcu a BMW nechaj bezpecne v garazi. Jej cena bude nizsia ako nove Mkove disky na tvoje bawo :) Auto je uzitkovy predmet, spotrebny material. Iste, nebudem si ho zbytocne nicit, ale nerespektovat vseobecne zavedene pravidla a zneprijemnovat zivot ostatnym, aj slusnym vodicom, nie je riesenie.
Kolki z Vas sa ale aj oficialne ozvali, ze parkoviska su prilis uzke? V nedalekej dedine (v AT) kde byva kolega sa ludia stazovali, ze miesta pri obchode su uzke a nechceli tam preto chodit nakupovat. Vyhlasili v dedine bojkot obchodu a o mesiac zavolal majitel firmu, prestriekali ciary a bolo. Moze mu by jedno ze v jednom rade ma len 15 miest miesto 20, hlavne ze 5-10 je obsadenych zakaznikmi. Piste a apelujte na majitelov a prevadzkovatelov vo Vasom okoli, nech robia sirsie miesta, nakupujte a podporujte obchody pri ktorych sa da slusne parkovat a casom k zmene pride. Prirodzenym vyvojom...