... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Novinka portál

Pondelok, 29. Augusta 2011, 17:07

martinaradna napísal:
...ale keby vám tam prišiel na obed (predpokladám, že vtedy miesta dosť), a dal si to cez dve čiary, no je to zodpovedné?

u nas nie je miesto na parkovanie ani ráno, ani naobed, ani poobede, a k večeru už ľudia parkujú skoro aj na balkónoch ;)

martinaradna
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 29. Augusta 2011, 18:46

auto111 napísal:

Ked presuvate stranku preco na povodnej o tom nie je ziadna zmienka ?

vyckaj tyzden, potom stara domena bude smerovat prave sem :smile:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 29. Augusta 2011, 20:40

IMHO stranka celkom pobavi, ale to je tak vsetko..samozrejme ze abosultne sa tym zverejnenim nic nevyriesi, ale take vysoke ambicie admini tej stranky ani nemali ze? :)
portalov so zabavnym obsahom su tisice a o dost lepsie.. :)

@Bastard: to tvoje eMko zacinam dost zrat... :thumbup:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebuss
Auto: Efko

Utorok, 30. Augusta 2011, 18:36

zacnite fotit mna ... ja parkujem stale ako debil :D a mam v pici ked sa ponahlam do nejakeho obchodneho strediska tak sa netrepem cim blizsie ku dveram a neparkujem 5 minut aby som vosiel medzi dva auta ale radsej idem dalej a si to jebnem ako sa mi to hodi :D ci cez ciary ci na obrubnik chodnik... ano som bezohladny parkér :twisted: :twisted: :twisted:
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 30. Augusta 2011, 19:15

rebuss napísal:
zacnite fotit mna ... ja parkujem stale ako debil :D a mam v pici ked sa ponahlam do nejakeho obchodneho strediska tak sa netrepem cim blizsie ku dveram a neparkujem 5 minut aby som vosiel medzi dva auta ale radsej idem dalej a si to jebnem ako sa mi to hodi :D ci cez ciary ci na obrubnik chodnik... ano som bezohladny parkér :twisted: :twisted: :twisted:

Zavolam na teba statnych a skasiruju ta za 60Eur (klasicke zle parkovanie). A ked ta dobre vymaknem na invalidnom mieste tak to bude za 300 Eur. Moze byt ? :idea: :wink:

rebuss

Utorok, 30. Augusta 2011, 19:36

auto111 napísal:

Zavolam na teba statnych a skasiruju ta za 60Eur (klasicke zle parkovanie). A ked ta dobre vymaknem na invalidnom mieste tak to bude za 300 Eur. Moze byt ? :idea: :wink:

nestihnu lebo ja nechodim na "klasicke" nakupy ... ja sa v hypernove tescu kauflande atd. zdrzujem max 10 minut preto mam maximalne v piči ci si ma niekto bude fotit a zasielat na nejaku je*nutu stranku ... a na invalidoch resp. taxi a podobne chujoviny nestojim .... invalidi maju miesta pri vchodoch a ja parkujem kde je vela miesta :wink: najviac milujem ked nejaky kkti volaju mestku policiu ze stojim pravym kolesom na kusku "zelene" a v tom blate bez travy co stojim, tak stojim preto lebo sudruhovia stavali sidliska s predpokladom ze na jeden vchod bude jedno auto tak mozem jebat ... nech spravia parkovacie miesta a potom budem parkovat ako sa ma, inak mam v piči na lehatku :P
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

auto111

Utorok, 30. Augusta 2011, 19:42

sa trosku uvedom lebo sa fakt nastvem a krasne ta ofotim ako parkujes a dam statnym policajtom krabicu dokazov.

A je trosku rozdiel ked proste nemas kde parkovat na sidlisku (typicky v noci) tak zaparkujes jednym kolesom na trave a ine je umyselne zaparkovanie pred Tescom, Optimou na "hulvata".

Simpson

Utorok, 30. Augusta 2011, 19:53

chápem prečo tak rebuss parkuje, mňa tiež nebaví každú chvíľku dávať opravovať dvere po neprispôsobivých kokotoch čo proste nevedia :
1.parkovať
2. otvárať dvere tak aby nezrušili najbližšie tri autá okolo seba

rebuss

Utorok, 30. Augusta 2011, 19:54

nech sa paci ... zajtra kaufland spisska nova ves ... 1000 aut najebanych pri vchode a na prazdnom placi jedna cierna e60 cez dva miesta ... diky moc
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

rebuss

Utorok, 30. Augusta 2011, 19:54

Simpson napísal:
chápem prečo tak rebuss parkuje, mňa tiež nebaví každú chvíľku dávať opravovať dvere po neprispôsobivých kokotoch čo proste nevedia :
1.parkovať
2. otvárať dvere tak aby nezrušili najbližšie tri autá okolo seba

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: hlavna ta 2. !!!!!
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

Simpson

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:03

dodávam že len tento rok som dával dvakrát prestriekavať dvere, raz dokonca aj vyklepať (nehovorim o tom že raz som si našiel auto s totálne rozboreným náraznikom váľajúcim sa po zemi, samozrejme vinník nikde), nakoľko som v nich mal niekoľko kvalitných farebných odtlačkov...a jednoducho keď to spriemerujem že ročne zaplatím na takéto vysprávky 150€, a pokutu za parkovanie dostanem maximálne jednu dve do roka, tak ma to vyjde aj tak lacnejšie a nemám dojebané auto....
a možte si na mňa ukazovať koľko chcete, ja si proste chránim svoj majetok....
nie som prasa, ani hovedo za volantom, len proste mám k svojmu autu lepší vzťah ako niekto kto auto berie len ako vec....pre mňa moje auto aj niečo znamená, neviem prečo by teda nemohlo vyzerať adekvátne k tomu koľko starostlivosti mu venujem, a keď niekto závidí nech mi to povie do očí a nepokoškodzuje mi auto. A myslím že na BMWklube je viac ľudí ktorý majú k svojmu autu takýto vzťah... a len preto by som mal byť na nejakých stránkach ohováraný ako debil? :shock: :idea:

auto111

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:05

O ignorantoch co nevedia otvarat dvere mi nemusite hovorit ale ja parkujem na odlahlych castiach takych parkovisk ako clovek. Sokujuce co ? Ano cesta do obchodu mi trva asi o 2 min dlhsie.

EDIT:

Rebuss: Zajtra ta cakam v SNV na Kaufland parkovisku. Pekne sa rozhliadni ci ma najdes (mozno aj foto bude ale zalezi na Tebe). :wink:

rebuss

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:14

joj robis z komarmuta mamuta ... jasne ze aj ja parkujem ako sa ma ale zas ked parkujem narychlo alebo mi jednoducho nevyjde volant alebo vidim krabicu na parkovisku tak si to jebnem ako sa mi chce... a budem aj nadalej ja si nenecham auto rozjebat tym ze sa pekne natlacim na miesto vedla kosikov a nejaky degeš mi oskrie auto lebo nevie chodit s kosikom alebo parkovat s autom.

EDIT: od 14.00 do 14.30 by som tam mal byt ale len na max 10 minut lebo mi treba len par veci ... tak ze ma stihnes odfotit...
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

auto111

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:25

Uz ta chyta neistota vsak ? :D

Ale jasne vela z nas vie o co ide. Aspon u mna ked mam parkovat tak natesno mi nie je vsetko jedno ked idem naspat k autu ... Mozno poznas ten pocit.

rebuss

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:37

poznam a velmi dobre ... ako som sa vratil k autu a mal som pekny skrabanec urcite od kosika ... prirovnal som kosik, skrabanec bol presne v takej vyske [-(

neistota ma nechyta :D nehcem tu rozoberat parkovanie ale mam tu v snv taky mensi nocny bar, nemam sa ako dostat autom pretoze parkovisko je zo zadnej strany, tak som nuteny ist autom po 10m dlhom chodniku (ktory mimochodom patri majitelovi budovy) na chodnik sa dostanem cez metrovy pas travy. ani ti nerozpravam kolkokrat ludia na mna volali mestku policiu ze parkujem na mieste kde chodia ludia, par krat som zaplatil ale uz im nezaplatim nic !!! ja nebudem denne valat sudy, bednicky, krabice, folie od parkoviska ktore je vzdialene cca 70 metrov. ludom jednoducho vadi ze vsetci parkuju na parkovisku a hľa!!! velky frajer na BMW si ide cez chodnik a parkuje si pri prevadzke ... co tam po tom ze tam parkujem 10 minut kym vylozim tovar a hned idem odparkovat na parkovisko... jednoducho som chcel povedat ze clovek je niekedy nuteny parkovat ako KKT
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných