... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Re: Novinka portál

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:42

auto111 : si riesis nejaky komplex ze takto buzerujes slusnych na fore? ci co? nechapem tvoje reakcie, nikeedy nemas sancu zaparkovat spravne ani keby si velmi chcel, a potom ta niekto ze odfoti a hodi niekam na stranku :( ta to kde sme
Nissan GTR

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:50

spawner napísal:
auto111 : si riesis nejaky komplex ze takto buzerujes slusnych na fore? ci co? nechapem tvoje reakcie

Nie, riesit takeho parkovacie problemy idu aj bez toho aby BMWckari parkovali ako prasata. Potom clovek aby sa vobec hanbil ze vlastni BMW.

Netvrdim ze ide o klubakov co takto parkuju na BMW.

Budme vzorom pre ostatnych. :idea:
Naposledy upravil/-a auto111 v Utorok, 30. Augusta 2011, 20:56, upravené celkom 1 krát.

Jannci
Auto: MB

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:55

auto111 napísal:

Nie, riesit takeho parkovacie problemy idu aj bez toho aby BMWckari parkovali ako prasata. Potom clovek aby sa vobec hanbil ze vlastni BMW.

vies co, parkujem ako prasa. preco nerobia parkovacie miesta sirsie? preco ked zaparkujem medzi ciary, tak na 80% parkovisk stojim na ciarach a zadok mi trci? preco su ludia jebnuti, ako naposledy, sedim v aute, vedla mna zastavi mini dodavka a odtial ide zenska a hovori: jezis, tento je ako blizko. a sofer na to, jebniho kokotka na BMW. jak som na neho zrukol, ani neviem kade utiekol. Preco sa mam chovat ako clovek a znasat nasledky? preco by mi mali chuji ohrkavat auto, a ja si kazdy rok mam platit celolak na aute? pytam sa preco? preco ma musi nejaky kokot riesit, ze stojim cez dve miesta? tak ked ty parkujes dalej, co ta trapi, ze stojim cez dve miesta? aj tak na tom mieste by si neprakoval. Skor ci neskor odfotis niekoho nespravneho, ale potom ta to bude mrziet, ked das nasledne trestne oznamenie, aj povies konkretne, o ake auto islo, a pripad sa zahadne nedoriesi. Nezabudaj, si na slovensku

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 30. Augusta 2011, 20:57

rebuss chce tymto povedat [a ja s nim suhlasim], ze niekedy je potrebne veci chapat v sirsom kontexte...a nie ze JEB! velke cierne beee em weee parkuje na kkt tak ho hned dam na net...
mna niekedy okolnosti tiez nutia parkovat vseljak....ale clovek si nevyberie.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

voMacK

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:04

btw ked sa nahodou na tej stranke objavim tak to budem mat viete kde..
nebudem si trhat zily preto, ze nejaky onanista ma postol na svoju stranku s mizernou navstevnostou aby si zvysil kredit :)
podotykam ze 99% pripadov parkujem ako slusny clovek a nerobi mi problem si do supermarketu zajst cez cele parkovisko
-- P.R.

auto111

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:06

Jannci napísal:

vies co, parkujem ako prasa. preco nerobia parkovacie miesta sirsie? preco ked zaparkujem medzi ciary, tak na 80% parkovisk stojim na ciarach a zadok mi trci? preco su ludia jebnuti, ako naposledy, sedim v aute, vedla mna zastavi mini dodavka a odtial ide zenska a hovori: jezis, tento je ako blizko. a sofer na to, jebniho kokotka na BMW. jak som na neho zrukol, ani neviem kade utiekol. Preco sa mam chovat ako clovek a znasat nasledky? preco by mi mali chuji ohrkavat auto, a ja si kazdy rok mam platit celolak na aute? pytam sa preco? preco ma musi nejaky kokot riesit, ze stojim cez dve miesta? tak ked ty parkujes dalej, co ta trapi, ze stojim cez dve miesta? aj tak na tom mieste by si neprakoval. Skor ci neskor odfotis niekoho nespravneho, ale potom ta to bude mrziet, ked das nasledne trestne oznamenie, aj povies konkretne, o ake auto islo, a pripad sa zahadne nedoriesi. Nezabudaj, si na slovensku

Co ti ja mam na toto napisat? Mne buchli auto 7-krat (pritom nejazdim extra casto).

Napriklad:
2-krat priamo susedia. 1-krat sused ktory byva oproti co vedel ze auto je moje lebo si pozeral kde buchol ale prijst minimalne ospravedlnit sa neprisiel. Potom jedna vodicka co si udajne nevsimla ked mi prehla dvere a usla. Teraz mi jeden vedla parkujuci 2 krat jeb0l ale "nevsimol" si.

Jannci

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:08

voMacK napísal:
btw ked sa nahodou na tej stranke objavim tak to budem mat viete kde..
nebudem si trhat zily preto, ze nejaky onanista ma postol na svoju stranku s mizernou navstevnostou aby si zvysil kredit :)
podotykam ze 99% pripadov parkujem ako slusny clovek a nerobi mi problem si do supermarketu zajst cez cele parkovisko

voMacK - tu nejde vobec o parkovanie, tu ide o to, ze niekto na mna striehne, tak ako policajti, ked meraju niekde skryty za krickom, kde to nema vyznam, alebo ked ti kontroluju veci tak, len aby mohli nieco skasirovat. Toto je uplne to iste, a na to som ja velmi alergicky, lebo pre mna osobne je to ako forma vypalnictva

Jannci

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:11

auto111 napísal:

Co ti ja mam na toto napisat? Mne buchli auto 7-krat (pritom nejazdim extra casto).

Napriklad:
2-krat priamo susedia. 1-krat sused ktory byva oproti co vedel ze auto je moje lebo si pozeral kde buchol ale prijst minimalne ospravedlnit sa neprisiel. Potom jedna vodicka co si udajne nevsimla ked mi prehla dvere a usla. Teraz mi jeden vedla parkujuci 2 krat jeb0l ale "nevsimol" si.

a urcite si riesil 7x celolak. ked ti je jedno, ze ti takto ohrkavaju auto, tak OK. ja to riesim preventivne

Simpson

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:11

myslím že táto negativita nie je zameraná len proti BMW....ja tiež momentálne BMW nevlastním, a na opli neni jeden týždeň aby som nemal odtlačok na dverách..... proste demencia niektorých jedincov nemá hraníc.Neviem ako ich vychovali keď si nevážia a nerešpektujú majetok cudzích
PS:Aby ste si nemysleli že som nejaký 60ročný zatrpklý dôchodca ktorému prekážajú aj autá na parkovisku pred kauflandom a jediným oprávneným účastníkom cestnej premávky je sanitka, mám 20 a aj tak nechápem koľkokrát aj o dve dekády starších že si to proste dovolia siahnuť na cudzí majetok #-o

auto111

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:16

Jannci napísal:

a urcite si riesil 7x celolak. ked ti je jedno, ze ti takto ohrkavaju auto, tak OK. ja to riesim preventivne

Napisem to takto ze nestiham lakovat. Ja to tiez riesim preventivne len trochu inak. A zdoraznim ze mi to jedno urcite nie je.
Ja sa nad tymito "jedincami" nerozculujem. Aj tu zensku co si nevsimla ked mi prehla dvere som pri osobnom kontakte vyriesil kludne (lebo polisi ju nasli).

Inak uvazoval som nad riesenim parkovacieho problemu inovativnym sposobom:

Kupit terenne / SUV (pokial mozno vyssie). A namontovat ten bocny prah (stupacky pod dvere). Tieto prahy su vacsinou vo vyske kde buchnu dvere divokeho otvaraca dveri (tie prahy su z masivnych rurok z nerezu resp. pochromovane a tam dole pripadne mensie poskodenia nevidiet).

Viem, trochu uleteny napad. 8)

Jannci

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:27

auto111 napísal:

Napisem to takto ze nestiham lakovat. Ja to tiez riesim preventivne len trochu inak. A zdoraznim ze mi to jedno urcite nie je.
Ja sa nad tymito "jedincami" nerozculujem. Aj tu zensku co si nevsimla ked mi prehla dvere som pri osobnom kontakte vyriesil kludne (lebo polisi ju nasli).

Inak uvazoval som nad riesenim parkovacieho problemu inovativnym sposobom:

Kupit terenne / SUV (pokial mozno vyssie). A namontovat ten bocny prah (stupacky pod dvere). Tieto prahy su vacsinou vo vyske kde buchnu dvere divokeho otvaraca dveri (tie prahy su z masivnych rurok z nerezu resp. pochromovane a tam dole pripadne mensie poskodenia nevidiet).

Viem, trochu uleteny napad. 8)

Lenze napr. ja SUV nechcem. mne na parkovisku niekto trafil naraznik. celkovo ta oprava stoji cez 1200 eciek. Vies kolko pokut som za to mohol zaplatit? takisto aj s lakom, vies kolko stoji celolak?

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:30

dalsia tema co je uplne o <>! tiez jazdim autom a tiez radsej parkujem tak aby sa vedla mna nikto v okruhu 1 metra nepostavil lebo viem ze v BA je pravidlo: cim blizsie k autam parkujes tym rychlejsie ho mozes dat lakovat, ako tu spominali viaceri, mozem yebat slusne spravanie ked sa ini slusne nespravaju ale tvaria sa ze ano

a tim c*rakom co sliedia s fotakom v ruke na zle parkujucich prajem aby si auto nikdy nemohli dovolit kupit a jazdili az do smrti MHD

auto111

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:35

Jannci napísal:
Lenze napr. ja SUV nechcem. mne na parkovisku niekto trafil naraznik. celkovo ta oprava stoji cez 1200 eciek. Vies kolko pokut som za to mohol zaplatit? takisto aj s lakom, vies kolko stoji celolak?

Ano viem kolko stoji celolak, uz som investoval.

rebuss
Auto: Efko

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:45

ked ti niekto jebne do stupaciek autom tak skoda moze byt vacsia ako ked ti otrie dvere kosikom ... a na X5 mas tie stupacky plastove len na vrchu je hlinik ... robil som ich tak viem ze vydrzia tak akurat ked ti niekto do nich "tukne" dverami.

inak ostatni, plne s vami suhlasim, u nas za zle parkovanie beru 10 eur takze chuj do toho ( nikdy som nevidel aby policajti brali pokuty za zle parkovanie pri obchodnych domoch) lepsie ako riesit prestreky, servis, poistky a podobne veci ... nech sa debili najprv naucia robit parkoviska aj pre ine auta ako auta typu honda jazz, daewo tico a pod ... niekde pride hummer a kazdy na neho pozera co to za kkta, ze jak parkuje ... a kde ma parkovat ???!!!!
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

voMacK

Utorok, 30. Augusta 2011, 21:54

sa nam to tu utesene rozbehlo :mrgreen:
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných