... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Mimo napísal:ten strasny zvuk ti ide z tvojho vyfukustarec,moja reč... fakt neviem či tie nízke otáčky motoru škodia alebo nie ale mne sa ten zvuk nepáči...
Mimo napísal:to nikto > auto? motor?
neowell... kámo 50ka na 5ke?to ako čo 10km/h to ďalšia rýchlosť?
pri 50ke akurát preraďujem na 4
TomNR napísal:to, ze vykon ma az v nebi neznamena, ze na spodku nema ziadny a to mam motor, ktory na spodku nejde, vsetko je o sile zvyku, nemusim odchadzat z krizovatiek prvy (ak myslis na toto ten tvoj pozitok)... zjavne si nikdy nejazdil ani na slabych vozoch (<90 koni), lebo takto by si nehovoril... a s tymto preradovanim ti zajazdim uplne jemne...
BlackMW napísal:MIMO: presne tak a motor vobec neklepe mozem ti to nazivo predviest ak chcesna udrzovanie rychlosti staci aj mne 5ka pri 50ke..
ked som prvy na krizovatke v meste tak chodim 1-2-5, niekedy aj 1-5
samozrejme iba so zohriatym olejom..
olej sa zohrieva neskor ako voda, ked pride rucicka vody do stredu,
treba este nejake 2-3 km pockat kym sa zohreje aj olej..
heroe napísal::lol:![]()
![]()
nie nie, ten pozitok som myslel z jazdenim pod 1500 otacok, to je prostee malo nech mam akykolvek benzin, nezalezi ci 2.8 alebo 1.6 ten motor sa trapi viac ako keby ste mali 4000
druha vec je ze nejazdil na slabych autach? pri hmotnosti 1300 kg, je 102 konikov nutne minimum, aj ked mne to vyhovuje (ale uz moc dlho nebude). A to prvy na krizovatke byt teda nemusim.