... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
mmracing.sk

alfi666

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:57

Bohuzial vsetci tu mate pravdu... ide to tu dolu vodou... :( je to urcite tym, ze je strasne vela nezmyselnych a opakujucich sa prispevkov ktore to vsetko zneprehladnuju.... :( Take by sa mali bez rozmyslania mazat... ked tomu cloveku nedojde, preco mu bol prispevok zmazany, tak po case ho mozno napadne pouzit hladanie... a ked nie, tak casom ho to omrzi stale hladat svoje vymazavane, opakujuce sa temy...

Ja tu tiez niesom dlho, ale som sa tu vela naucil a spoznal zopar fajn ludi, cize by bola skoda tu nato zanevriet...

Myslim, ze tomuto foru chyba 1 podstatna vec a to su moderatori... na taketo mnozstvo prispevkov je tu zalostne malo moderatorov a potom to tak vyzera :roll:

lupo co sa tyka 400+ps temy, tak bola podla mna cela odveci.. ;) ak si nahodou nieco z mojej strany bral ako offence, tak sorry,, urcite to nebolo tak myslene ;) ....neviem kedy sa ta tema zrusila a co sa tam stihlo prebrat, ale myslim, ze nemala zmysel ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:00

alfi666 napísal:
Bohuzial vsetci tu mate pravdu... ide to tu dolu vodou... :( je to urcite tym, ze je strasne vela nezmyselnych a opakujucich sa prispevkov ktore to vsetko zneprehladnuju.... :( Take by sa mali bez rozmyslania mazat... ked tomu cloveku nedojde, preco mu bol prispevok zmazany, tak po case ho mozno napadne pouzit hladanie... a ked nie, tak casom ho to omrzi stale hladat svoje vymazavane, opakujuce sa temy...

Ja tu tiez niesom dlho, ale som sa tu vela naucil a spoznal zopar fajn ludi, cize by bola skoda tu nato zanevriet...

Myslim, ze tomuto foru chyba 1 podstatna vec a to su moderatori... na taketo mnozstvo prispevkov je tu zalostne malo moderatorov a potom to tak vyzera :roll:

lupo co sa tyka 400+ps temy, tak bola podla mna cela odveci.. ;) ak si nahodou nieco z mojej strany bral ako offence, tak sorry,, urcite to nebolo tak myslene ;) ....neviem kedy sa ta tema zrusila a co sa tam stihlo prebrat, ale myslim, ze nemala zmysel ;)

s tymi moderatormi to mas pravdu, nadtym som rozmyslal uz aj ja a bude treba nejakych este pridat :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

kamelot
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:04

povodne som nechcel reagovat do tohto threadu, kedze ja tiez patrim do skupiny tolko spominanych "novacikov", ale nakoniec predsa, kedze som/bol som moderatorom viacerych for...

"spam" a offtopic je sucastou kazdeho vacsieho a dlhsie fungujuceho fora a to ci uz vo vacsej alebo mensej miere, ale je tam... aj ked zneprehladnuje forum, tak urcitym sposobom prispieva ku vytvaraniu komunity...

co sa tyka bmwklubu tak neviem porovnat s minulostou, ale ja som osobne velmi rad ze existuje a ze je tu kopa ochotnych ludi, ktori poradili/poradia s roznymi problemami a nejasnostami. takze dufam ze SVK BMWckari sa nepohadaju na tom, kto je ako dlho clenom, alebo podobnych malichernostiach :smile:
Obrázok
E46 330dT Orientalblau

fanda

...

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:28

Pridavam sa.....aj ked som mal uz v minulosti par neprijemnych zazitkov tak som nejak stale sem chodil a kukal co je nove a obcas prihodil nejaku vetu...ved som to bral ako miesto kde sa da normalne pobavit s tymi co sa vyznaju do aut..teda do BMW....

v poslednom nejakom mojom pokuse o diskusiu som sa presvedcil ze to absolutne nema zmysel..

toci sa to tu stale o tom istom..zakazdym ti isti ludia maju pridrble poznamky...kazdy ma auto ake si dokaze kupit....ja som nikdy nebol taky ze by som nepochvalil druheho ked som videl ako si ceni a vazi auto ktore ma aj ked to bolo stare otrepane auto ale vzdy sa tam naslo nieco co stalo za pochvalu a dotycnemu dobre pade par slov.....

tu si kazdu bucha do prs aky je znalec ..ako je to jeho auto naj a ako ostatni maju sunky alebo podobne picoviny....

a 95 percent tu drzitelov BMW odznaku maju e36 alebo e46 rok vyroby 99 a podobne motor tak 1.8 max 2.8 alebo ake sa tam robia ani neviem a strasny borci....

opakujem doteraz som to bral ako kazdeho vec ale uz stacilo a jebem tu na tych 95 percent ludi. Mam tu kamaratov s ktorymi sa budem stretavat a vsetko ako ma byt....ale bohuzial je to tak ze aj ked sa vratim k BMW tak sem ani nepachme alebo nedajboze sa k niecomu hlasit....a potom sa cudujte ze tu nenajdete majitela drahsich aut za par melonov..preco asi...aby sa hadali s mladasmi co videli m5 alebo m3 iba na obrazku alebo v Tv pri testovani?

A pre vsetkych co nepochopili o co mi islo v tom 400ps a viac....chcel som odtelit prave tych 95 percent borcov s 130-180ps a pardon aj nejake 220ps ...´´masinami´´od poriadnych aut :twisted:

Ludia ktori mi zdy poradili a boli ochotni vedia ktori to su sa tu nenajdu kritizovani...Diablo, Peppo.......atd......

lovu zdar

Mimo
Kraj: Trnavský

Re: ...

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:34

fanda napísal:
tu si kazdu bucha do prs aky je znalec ..ako je to jeho auto naj a ako ostatni maju sunky alebo podobne picoviny....
a 95 percent tu drzitelov BMW odznaku maju e36 alebo e46 rok vyroby 99 a podobne motor tak 1.8 max 2.8 alebo ake sa tam robia ani neviem a strasny borci....

v tomto s tebou úplne ale úplne že nesúhlasím :!: :? nemám pocit,že by tu vládla taká atmosféra... 95% je minimálne brutálne prehnané...

Ďuri320

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:42

Anál-itici proste už aj z tejto temy je hnoj 8) a tak to tu je so všetkým. presne aj pre toto Miky má v <> bmwkinderklub.sk načo prispievať do hnoja? telence si naserú samé :idea:

makk

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:44

nezabudaj ze nema kazdy peniaze na 400konove auto

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 23:44

Ja si teda nevsimam ze by sa tu niekto bil do prs aky je strasny borec (to robis nepriamo najviac ty fanda, ci opravnene alebo neopravnene, to uz necham na teba), akurat su tu proste vacsina prispevkov o nicom. Zlate E30tech forum, tam je sice tiez vela blbosti, ale minimalne 50% prispevkov su skutocne zaujimave veci co sa tykaju priamo baworov... Kebyze to tu funguje podobne len ohladom vsetkych modelov a nie len E30 tak by to bolo super.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Utorok, 25. Novembra 2008, 00:22

Tak kto nechce nech toto necita!!!

Ja tu tiez nie som dlho, ale myslim ze som sa za ten cas dost vela naucil, ci uz o BMW alebo inych rozoberanych veciach.

Nemozem sice povedat ze som bol na nejakych zrazoch, tak max na carate, no nie preto ze by som nechcel bohuzial ste to naplanovali vzdy tak ze som bez auta :wink:

A TERAZ TO HLAVNE!!!

Co tu vsetci skucite ako psy ze sa to tu zmenilo a ze to nie je ako byvalo, pozerate nejako casto telenovely ci co? Tolko sentimentu ako v tejto teme nie je hadam ani na svadbe!

Niekde skor som cital ze forum ma navstevnost asi 500 ludi denne, ja osobne som tu kazdy den. A citam hlavne citam. pisem len velmi malo, ale touto temou ste ma teda nas.....

Nie som clen klubu, ani ma tu asi skoro nik nepozna, ale to co tu riesite je MOC, to je proste vyvoj to musite prehryzt!!! Z 500 ludi ktorych stretnete na ulici sa vam tiez polovica nebude pacit, ayle kvoli tomu im vyrezete jazyk?

Tiez sa mi niekedy pretacaju panenky ked vidim tie prispevky. Ale to je hlavne praca moderatorov to triedit, ak ich je malo tak treba priberat ludi.

A riesit to odchodom? Ked tvoj sused je k.... tak sa zastrel!!!! Tak to je riesenie ako svina!

Zelo ZH

Utorok, 25. Novembra 2008, 00:45

Pežot napísal:
Neberem ti názor a aj súhlasím s tebou. Vždy trepnem pičovinu je to už raz tak, lebo ja patrím medzi tých čo napíšu na fórum čo ho zrovna napadne, ale tak ja väčšinou pôsobím v pokeci a tam to nieje až tak smrteľné, že by to niekoho poškodilo. Ale, že by som ja bol tým elementom, ktorý zajebáva celé fórum si nemyslím.
Keďže nemám BMW tak o tom toľko neviem ale neznamená, že som menejcenný alebo áno?? Pre niekoho to tak je pre niekoho to tak nieje a ten niekto mi pomôže aj keď nemám práve BMW (ten o kom hovorím vie ;) ). No ale tým som chcel povedať skôr to, že keď niečo viem tak sa snažím povedať to správne. Nie vždy sa mi to podarí a vyznie to skôr ako nemiestna poznámka (pre niekoho skôr hovadina od chalana, ktorý vie o BMW hovno, pretože žiadne nemá). Ja sa nehambím zato, že nemám BMW ale zato snáď môžem byť tu, alebo snáď tu nemám čo hľadať?? Áno mám napomenutia, mám BAN a je mi jasné začo. Už som sa poučil.

Ak má niekto nejaké výhrady voči mne nech sa páči, buď verejne alebo cez SS.

V pohode, nevyhanam ta odtialto, len ide o to co si si sam priznal, ze ku vsetkemu nieco napises.... nejdem ta riesit ako ukazkovy pripad, lebo je pa veci v ktorych s tebou v podstate suhlasim, ale ide aj o to, ze aj ked na pokeci ked napises milion prispevkov, tak niekto to musi precitat a premazat, cize si myslim ze by si par ludi mohlo vstupit do svedomia a prispeky ktore nikam nevedu a aj tak budu pravdepodobne vymazane, tak radsej ani nepisat... Aj moderatori su ludia, nikto ich za to ze to robia neplati a maju narok na svoj volny cas... nie len sediet za kompom a riesit sprostosti co sa tu popisu... a kedze tu nesedia stale a prispevkov o nicom je tu strasna hromada tak tak forum aj vyzera.... cize je na nas, uzivateloch fora, aby sme si vstupili do svedomia a trochu to moderatorom ulahcili... s velkou vacsinou z nich sa dobre poznam a viem ich pochopit ze je to zlozite, ked niekto pride kuknut na forum a najskor musi 2 hodiny mazat picoviny... a potom odpisovat na 500 SSiek typu, ten mi napisal to a ten hento.... oni su moderatori, nie sudcovia a ani poriadkova cata.... vela ludi co si nevedia dat s niekym rady tak obtazuju moderatorov, ale to nieje ich povinnost riesit sukromne spori, ale dohlidat na prehladnost fora... som sa rozkecal, ale ak si to co som napisal zoberie par ludi k srdcu tak to tu bude o dost lepsie a nikto nebude odchadzat.... nemyslim konkretne Pezota... vela inych by sa malo zamysliet :!: :!: :!: Dakujem :smile:
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

TiTAN
Administrátor

Utorok, 25. Novembra 2008, 01:00

Zelo ZH napísal:
V pohode, nevyhanam ta odtialto, len ide o to co si si sam priznal, ze ku vsetkemu nieco napises.... nejdem ta riesit ako ukazkovy pripad, lebo je pa veci v ktorych s tebou v podstate suhlasim, ale ide aj o to, ze aj ked na pokeci ked napises milion prispevkov, tak niekto to musi precitat a premazat, cize si myslim ze by si par ludi mohlo vstupit do svedomia a prispeky ktore nikam nevedu a aj tak budu pravdepodobne vymazane, tak radsej ani nepisat... Aj moderatori su ludia, nikto ich za to ze to robia neplati a maju narok na svoj volny cas... nie len sediet za kompom a riesit sprostosti co sa tu popisu... a kedze tu nesedia stale a prispevkov o nicom je tu strasna hromada tak tak forum aj vyzera.... cize je na nas, uzivateloch fora, aby sme si vstupili do svedomia a trochu to moderatorom ulahcili... s velkou vacsinou z nich sa dobre poznam a viem ich pochopit ze je to zlozite, ked niekto pride kuknut na forum a najskor musi 2 hodiny mazat picoviny... a potom odpisovat na 500 SSiek typu, ten mi napisal to a ten hento.... oni su moderatori, nie sudcovia a ani poriadkova cata.... vela ludi co si nevedia dat s niekym rady tak obtazuju moderatorov, ale to nieje ich povinnost riesit sukromne spori, ale dohlidat na prehladnost fora... som sa rozkecal, ale ak si to co som napisal zoberie par ludi k srdcu tak to tu bude o dost lepsie a nikto nebude odchadzat.... nemyslim konkretne Pezota... vela inych by sa malo zamysliet :!: :!: :!: Dakujem :smile:

tak pod toto sa mozem podpisat :wink:

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland

TiTAN
Administrátor

Utorok, 25. Novembra 2008, 01:01

jednoducho ide o to ze 100tny poriadok tu nebude nikdy, nic nieje dokonale, ale zasa je to cele o ludoch tj tych ktory sem chodia tj. nas resp. vas, problemy su nato aby sa riesili nie sa od nich utekalo aspon ja som toho nazoru :wink:

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Novembra 2008, 01:08

Neviem prečo to beriete tak tragicky!

Nezabudajte že je to forum, kto chce sa kamaratit len z desiatimi a viac nie lebo tých už pozná a viacerých už nechte tak nech si spravi vlastne forum pozve tam tých ludi a kludne si tam možu rozpravat o com chcu ale si môžu mailovat a hotovo. Kto nechápe o com je forum tak nech sem nechodí a ani to nemusi nikomu vesat na nos!

Chodim sem pravidelne každý den a musim sa priznat že už čítam uplne minimum co sa napise, fakt je tu vela nezmyslov ale co už, najdem si co ma zaujima a hotovo. Ja sem chodím hlavne preto aby by mi ludia co sa tomu rozumeju poradili a naopak ak niečo viem tak poradím aj ja.
A to že sa tu riesia furt tie iste veci dookola je uplne normálne, raz sa to musi vycerpat a tých ,,nedotknutých,, tem až tak vela neni.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

Zelo ZH

Utorok, 25. Novembra 2008, 01:10

heroe napísal:
Tak kto nechce nech toto necita!!!

Ja tu tiez nie som dlho, ale myslim ze som sa za ten cas dost vela naucil, ci uz o BMW alebo inych rozoberanych veciach.

Nemozem sice povedat ze som bol na nejakych zrazoch, tak max na carate, no nie preto ze by som nechcel bohuzial ste to naplanovali vzdy tak ze som bez auta :wink:

A TERAZ TO HLAVNE!!!

Co tu vsetci skucite ako psy ze sa to tu zmenilo a ze to nie je ako byvalo, pozerate nejako casto telenovely ci co? Tolko sentimentu ako v tejto teme nie je hadam ani na svadbe!

Niekde skor som cital ze forum ma navstevnost asi 500 ludi denne, ja osobne som tu kazdy den. A citam hlavne citam. pisem len velmi malo, ale touto temou ste ma teda nas.....

Nie som clen klubu, ani ma tu asi skoro nik nepozna, ale to co tu riesite je MOC, to je proste vyvoj to musite prehryzt!!! Z 500 ludi ktorych stretnete na ulici sa vam tiez polovica nebude pacit, ayle kvoli tomu im vyrezete jazyk?

Tiez sa mi niekedy pretacaju panenky ked vidim tie prispevky. Ale to je hlavne praca moderatorov to triedit, ak ich je malo tak treba priberat ludi.

A riesit to odchodom? Ked tvoj sused je k.... tak sa zastrel!!!! Tak to je riesenie ako svina!

nic v zlom, ale trochu si to prehnal.... Ako to vyriesil Oldman je podla mna OK... je to jeho vec.... tak neries to, co spravi ked bude mat kokota suseda... Je to starsi pan a ma toho za sebou uz dost... A co sa tyka tej zmeny charakteru tohto fora.... novy ludia si myslia ze je vsetko v pohode, ale vela tych skalnych je z toho trochu smutnych, kam sa to ubralo... mrzi ma ze oldman odisiel, ale je to jeho rozhodnutie... a myslim ze ak si tu ludia trochu nevstupia do svedomia tak sa k nemu prida viac ludi..... a po tomto koncim uz s touto temou... aj mna to trochu mrzi ako to tu vyzera, ale nezmenim to, lebo mi je jasne ze z toho co som tu napisal si k srdcu nevezme nikto nic.....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Utorok, 25. Novembra 2008, 06:43

tazko sa hladaju slova co na to napisat, ako sa hovori boj s hlupostou je nekonecny...cize len mazat prispevky ktore su zjavne slaboduche....a hned...pretoze aj ked do nich uz nikto neprispieva tak este tyzden svietia na danej strane a aj to kazi dojem tohto fora...

a na druhej strane temu ako bola s azmodanom , tj. flame war s majitelmi inych zaciek ako bmw by som nechal bezat kludne ak by bola bez osobnych invektiv...nech to tu nevyzera ako diktatura jednej strany :-)
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných