... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MEJOGSI napísal:hmmm ,s braskom som dosiel na CARAT na jeho alpine a cakal som ,ze sa pozastavi hodne viacej ludi ako to bolo....ved alpina sa tiez nevidi kazdy den ,ale o auto ani tak velmi neslo. islo mi len ,ze tam pokecam s ludmi ake auta maju ,co a ako ,dalsie ich upravy ,sny a pod.no kecal som max. s piatimi ludmi ,ale nikoho neodsudzujem!neskatulkujem!
Helldiver napísal:Mejgosi: ja som vas tam vyckaval cely carat, strasne som sa tesil na tu M5. Ako vravis, nevyslo to, no, snad dajaky nabuduci zraz.
airbone napísal:no jo, necital som celu temu len zaciatok, tak sorry ak toto je ot.
BMWklub.sk je sice fasa, lenze...
Jo, riesia sa tu vacsinou temy ako pokec, fotky, video, vtipy, apd apd...
to je sice sranda a fasa, aj ked tieto temy necitam skoro vobec...
Co sa tyka odbornej stranky fora - technicke problemy, konkretne riesenia, nejaki odbornici ochotni poradit apd apd..... = MUKA.
nanajvys sa riesia primitivne problemy typu "ake gumy mam dat na auto", "naco je tlactiko s napisom XXX v mojom aute", "je lepsie 525TDS alebo skoda felicia 1.9D" apd apd....
Co sa tyka nejakych fundovanych odbornych rad - neobjavuju sa casto.
Chyba mi napriklad rubrika o diagnostike, kodovani a programovani roznych ECU a ine elektronicke zalezitosti...... a ine dalsie temy...... skor tu najdem pokec o fotkach vyzlecenych kuriev na nete...... hmmmm...
Tak aspon pokecame o novych videach, zrazoch a pokecoch.... No vyzera to tak, ze o fundovanu radu musime prosit na inych zahranicnych forach..... Co je smola... ale aj realita naseho maleho slovenska...
MEJOGSI napísal:hmmm ,s braskom som dosiel na CARAT na jeho alpine a cakal som ,ze sa pozastavi hodne viacej ludi ako to bolo....ved alpina sa tiez nevidi kazdy den ,ale o auto ani tak velmi neslo. islo mi len ,ze tam pokecam s ludmi ake auta maju ,co a ako ,dalsie ich upravy ,sny a pod.no kecal som max. s piatimi ludmi ,ale nikoho neodsudzujem!neskatulkujem!
pre mna neni problem pokecat s hocikym ,aj s tym co nema bawo ,no mne to bolo trapne prist a povedat caf ja som MARIO a tamto je braskov bawor a bla bla ,pripadalo mi to ako chvalenie sa s autom...
takze tym len chcem povedat ,ze take skatulkovanie sa mi moc nepaci ,ako jasne ze nebudem kecat s ludmi co posobia na mna divne ,no ako to bude vyzerat na zrazoch? same skupinky ,blbe pohlady a pod...
na take zrazy ja mozem kaslat z vysoka
zrazy su nato ,aby sa ludia zjednocovali a kecali ...myslim ja
Pežot napísal:S Goosom sme prestáli celý piatok na ceste a usmerňovali návštevníkov takže sme nemali čas poriadne pokecať s nikým, dokonca ani spolu sme nemali moc možností hovoriť![]()
jaro napísal:tieto skupinky si si zvolil ty,a čo ked ja si zvolim ine skupinky?takže ideme sa tu skupinkovat?nabuduce ked budeš na nejakom zraze tak kludne prid za mnou a povedz mi ahoj ja som balino a ty si kto?a problem je vyriešeny
balino napísal:neutočim na teba,neboj sa.aj ja chodim na zrazy,nemamstym problem.ty chodiš v Blave a okoli a ja zasa v našom regione.o tom to je.preto pozname každy ine skupinky ale preto by som to nedelil.myslim si že aj ja som prispel k chodu klubu a určite aj ty.poznam aj par blavakov ale rad spoznam aj tebaheh ale sa chytate slov sak ako inac slovak ako baran hned utocit ne aby porozmyslal co chcel autor s prispevkom povedatsom tu uz dlho a vidim co sa deje...uz aj vodca to vzdal...chcel som stym povedat co chodime na zrazy uz dlhsie a sme zaklad klubu aby sme sa dali dokopy a novacikovia sa knam pridaju ked uvidia vela ludi pod stanom pokope napriklad na Carate...a zadalsie nechcel som teraz riesit ze kto na koho nemal cas barabas,bmino a atd...to je mi jasne ze ste nemali cas a nemyslel som nikoho osobne...ale myslel som stym ludi co tu pisu jak divy ze idu na carat a tam sa ti ani nepredstavy a zistim ze to bol on az po akcii na fore...pritom som snim osobne hovoril...