... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Martin46 napísal:no a fanda: tak to si ma sklamal ked hodnotis ludi podla toho ake auto si mozu kupit. Nie je to spravny pristup. Preco chces ludi oddelovat podla toho kolko koni osedlavaju?
-no mozno mas nejake nove bawo ale ak neberies ostatnych z klubu za ''clenov bmw rodiny'' alebo ich beries ako podradny material tak prave ty tu nemas co robit.
Ja mam E46 tak som k***t alebo co?? Neviem ci si mal v 20 rokoch nieco ine... No a nepohrdam ludmi co maju e 30, ale ked vidim ze ich maju v krasnom stave a staraju sa o ne tak su pre mna este lepsimi majitelmi bmw ako TY
patres napísal:Nie som tu na fore dlho,mozno ani nie pol roka.Doposial som bol spokojny,nastal nejaky problem,ochotne, minimalne zopar ludi mi vzdy poradilo a problem bol vyrieseny.Ale to co som si precital v tejto teme ma prinajmensom zaskocilo.
Odist,nechat zacatu pracu tak,vykaslat sa na vsetko je to najlahsie.Zalozit nove forum?Nie je problem,sak naco sa budem snazit starat o to co funguje,ide,o com ludia vedia,kde chodia,kde mozu na chvilu vypnut.Som zhrozeny ako sa niektory ludia vyjadrili a ako sa stavaju k tomuto problemu.
Tak ako sa BMW odlisuje na ulici od inych znaciek ,tak by sa malo aj BMW forum odlisovat od inych.Ako sa chceme odlisovat od inych ,ako chceme napredovat ,ako sa chceme zlepsovat ked zrazu chce polovica ludi odist,nekomunikovat,proste doslova srat na to.Dobre ,serme na to,spravme si kazdy vlastne forum,prihlasujme si tam koho len my chceme.To uz len bude vizitka.Nechcete nahodou robit osobne pohovory na to aby niekto mohol stupit do klubu,pripadne na forum?Viem ze JA ako "obycajny" USER nevidim co je za vsetkym,kolko casu zaberie sprava a pod.Je to cena za to ze to forum rastie ,dostava sa do povedomia ludi,a ma perspektivu rast dalej.
Momentalne som sklamany z toho co sa tu deje a doslova ma presla chut tu nieco riesit ,pisat atd.
Neviem co by som este dodal ,len tolko ,ze si zelam aby z tohto fora nikto neodchadzal len kvoli tomu ze sa tu objavuje viac nezmyselnych tem ako tych ktore maju zmysel.
Samozrejme, je to kazdeho osobna vec.
To je vsetko.
RALF napísal:mozem saq spytat ze ako bude potom fungovat zahlasenie sa do bmwklubu??? budem musiet splnit nejake podmienky? vtipny, ambiciozny, min. iq 125, min. 120hp alebo ako, momentalne ked je to za poplatok mi financie chybaju a pri pomysleni ze nebudem raz v klube ma picha v boku, hm?