... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TiTAN napísal:no takto nejake zmeny nastanu od noveho roka hlavne co sa tyka o.z. tam uz nebude hocikto, tj. nebude to fungovat tak ze kto posle clenske je clenom o.z., na forum sa bude moct zaregistrovat hocikto nadalej, tiez si myslim ze nieje najlepsie riesenie sa nato vsetko vykaslat, treba som nejak postupne eliminovat ludi, resp. zavedenie hodnotenia uzivatelov by mozno nebol zly napad
Zelo ZH napísal:Pezot, nic v zlom..... ale cakal som kedy sa prave ty ozves..... preva ty co tu mas asi najviac upozorneni a aj nejaky ten BAN patris na popredne priecky preco to tu takto vyzera.... ku vsetkemu pripomienka (z 98% totalne nemiestna) a tak...
ice.blade napísal:super uz sa tesim na nove podmienky clenstvaale aj selekt fora ze cast pre len registrovanych kde by sa riesili zalezitosti takych co nemaju bawo alebo co ho maju kratko a potom dalsia cast fora kde by boli len clenovia a ich srandy okolo... da sa toto riesit rozne len si vybrat to najlepsie riesenie... urcite niesom za aby toto cele klaklo bo som sa tu dozvedel strasne vela veci ohladom tejto automobilky a som rad ze taketo nieco existuje
TiTAN napísal:o to sa bat nemusis nic tu klakat nebude hehe
Skypco napísal:Je mi velmi luto ze musim citat taketo stranky, ale napriek tomu dufam
ze sa v tejto teme touto diskusiou nieco kladne vyriesi...
Priznam sa nikdy som sa nechcel prihlasovat do ziadneho klubu a uz vobec
nie do fora, ale kedze ani rgistracia do tohto klubu sa neda urobit
bez reg. do fora tak som to riskol a som tu. Myslim ze nelutujem aj napriek
tomu ze sa z BMW zaoberam aj pracovne uz 12 rokov, som sa tu dozvedel
vela zujimavych a musim povedat aj poucnych veci.
Pamatam si ze moje posledne navstevy tejto stranky boli okolo roku 2000
a to Vam poviem ze okrem zrazu v niakom bare na Exnarke (v BA) tam nic
zaujimave nebolo, takze ma to ani dlhe roky tymto smerom netahalo.
Ja to prave hodnotim velmi pozitivne a kedze to viem porovnat s velkym
odstupom cca 6 rokov, tak musim povedat ze takyto BMW klub som necakal
a ked tu niekto hovori o nejakych individuach na fore tak sa mi to zda
ako malicherne ved takych ludi kazdy streta denne a nie su len na nete...
Mimo napísal:pre nových ľudí tu na fóre sa táto téma asi ťažko číta čo chápem.
len chcem napísať,že mnohí z nových členov sú pre fórum prínosom. nebudem menovať![]()
tu na klube som členom niečo vyše roka a vidím,že sa klub zmenil.ale čo je dôležitejšie, naučil som sa tu mnoho vecí, dostal mnoho rád,ktoré mi fakt pomohli ale hlavne som spoznal vela ľudí, ktorých si vážim a považujem ich aj za dobrých kamarátov. a TO sa mi na tomto klube páči najviac...![]()
a dúfam,že príde ešte veľa nových členov, ktorí budú tak fajn...