... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:47

TiTAN napísal:
no takto nejake zmeny nastanu od noveho roka hlavne co sa tyka o.z. tam uz nebude hocikto, tj. nebude to fungovat tak ze kto posle clenske je clenom o.z., na forum sa bude moct zaregistrovat hocikto nadalej, tiez si myslim ze nieje najlepsie riesenie sa nato vsetko vykaslat, treba som nejak postupne eliminovat ludi, resp. zavedenie hodnotenia uzivatelov by mozno nebol zly napad :wink:

super uz sa tesim na nove podmienky clenstva :? ale aj selekt fora ze cast pre len registrovanych kde by sa riesili zalezitosti takych co nemaju bawo alebo co ho maju kratko a potom dalsia cast fora kde by boli len clenovia a ich srandy okolo... da sa toto riesit rozne len si vybrat to najlepsie riesenie... urcite niesom za aby toto cele klaklo bo som sa tu dozvedel strasne vela veci ohladom tejto automobilky a som rad ze taketo nieco existuje

Pežot

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:58

Zelo ZH napísal:
Pezot, nic v zlom..... ale cakal som kedy sa prave ty ozves..... preva ty co tu mas asi najviac upozorneni a aj nejaky ten BAN patris na popredne priecky preco to tu takto vyzera.... ku vsetkemu pripomienka (z 98% totalne nemiestna) a tak...

Neberem ti názor a aj súhlasím s tebou. Vždy trepnem pičovinu je to už raz tak, lebo ja patrím medzi tých čo napíšu na fórum čo ho zrovna napadne, ale tak ja väčšinou pôsobím v pokeci a tam to nieje až tak smrteľné, že by to niekoho poškodilo. Ale, že by som ja bol tým elementom, ktorý zajebáva celé fórum si nemyslím.
Keďže nemám BMW tak o tom toľko neviem ale neznamená, že som menejcenný alebo áno?? Pre niekoho to tak je pre niekoho to tak nieje a ten niekto mi pomôže aj keď nemám práve BMW (ten o kom hovorím vie ;) ). No ale tým som chcel povedať skôr to, že keď niečo viem tak sa snažím povedať to správne. Nie vždy sa mi to podarí a vyznie to skôr ako nemiestna poznámka (pre niekoho skôr hovadina od chalana, ktorý vie o BMW hovno, pretože žiadne nemá). Ja sa nehambím zato, že nemám BMW ale zato snáď môžem byť tu, alebo snáď tu nemám čo hľadať?? Áno mám napomenutia, mám BAN a je mi jasné začo. Už som sa poučil.

Ak má niekto nejaké výhrady voči mne nech sa páči, buď verejne alebo cez SS.

Tubular
Kraj: Prešovský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 21:02

Ja nemam bmw a zatial ani vodicak, ale snazim sa pisat prispevky k danej teme a som tu preto, aby soms anieco dozvedel, ovela viacej citam ako pisem, lebo tejto znacke fandim uz dlhsi cas. V poslednej dobe sa to zvrtlo k samym hadkam, ktore nikam neviedli.
Uz to nie je to co byvalo, ked som poznal podla nickov velku cast uzivatelov, ked to bola este mala skupina ludi. Suhlasim s tym, ak tu niekto spomenul, ze to vyzera ako CZ BMWklub, co sa mi nepacilo prave koli tej rozlahlej komunite ludi, co znamenalo aj vyssi pocet napisanych nezmyslov a hadok...

Takisto si myslim, ako uz Helldiver spomenul, ze zrusenie pisania priepsvkov do pribehov nebol dobry napad. Je to tam sice prehladnejsie a bez OT (co je + ), ale neda sa tam pokecat o upravach a pod.
E46 3148Ci (1999)

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 21:06

ice.blade napísal:
super uz sa tesim na nove podmienky clenstva :? ale aj selekt fora ze cast pre len registrovanych kde by sa riesili zalezitosti takych co nemaju bawo alebo co ho maju kratko a potom dalsia cast fora kde by boli len clenovia a ich srandy okolo... da sa toto riesit rozne len si vybrat to najlepsie riesenie... urcite niesom za aby toto cele klaklo bo som sa tu dozvedel strasne vela veci ohladom tejto automobilky a som rad ze taketo nieco existuje

o to sa bat nemusis nic tu klakat nebude hehe :twisted:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 24. Novembra 2008, 21:19

TiTAN napísal:
o to sa bat nemusis nic tu klakat nebude hehe :twisted:

noo to som rad aj ja boo ajj ked tiez neakymi radami to tu nezasipavam ale aspon docitam rozumne veci...ktore mi pomohli pri praci na bawe coo by som inak pokazil pri neodbornej manipulacii.A ked mozem prispejem aspon niecim ked sa da :smile: ..a bola by tu toho velka skoda keby to skonci... :wink:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

Skypco

Pondelok, 24. Novembra 2008, 21:37

Je mi velmi luto ze musim citat taketo stranky, ale napriek tomu dufam
ze sa v tejto teme touto diskusiou nieco kladne vyriesi...

Priznam sa nikdy som sa nechcel prihlasovat do ziadneho klubu a uz vobec
nie do fora, ale kedze ani rgistracia do tohto klubu sa neda urobit
bez reg. do fora tak som to riskol a som tu. Myslim ze nelutujem aj napriek
tomu ze sa z BMW zaoberam aj pracovne uz 12 rokov, som sa tu dozvedel
vela zujimavych a musim povedat aj poucnych veci.

Pamatam si ze moje posledne navstevy tejto stranky boli okolo roku 2000
a to Vam poviem ze okrem zrazu v niakom bare na Exnarke (v BA) tam nic
zaujimave nebolo, takze ma to ani dlhe roky tymto smerom netahalo.
Ja to prave hodnotim velmi pozitivne a kedze to viem porovnat s velkym
odstupom cca 6 rokov, tak musim povedat ze takyto BMW klub som necakal
a ked tu niekto hovori o nejakych individuach na fore tak sa mi to zda
ako malicherne ved takych ludi kazdy streta denne a nie su len na nete...

barabas

Pondelok, 24. Novembra 2008, 21:48

miki nebud ako maly ber to s nadhladom, je ich tu dost, co uz...je to net:/
urcite sa este uvidime;)

BMino
Auto: modre

Pondelok, 24. Novembra 2008, 21:56

Skypco napísal:
Je mi velmi luto ze musim citat taketo stranky, ale napriek tomu dufam
ze sa v tejto teme touto diskusiou nieco kladne vyriesi...

Priznam sa nikdy som sa nechcel prihlasovat do ziadneho klubu a uz vobec
nie do fora, ale kedze ani rgistracia do tohto klubu sa neda urobit
bez reg. do fora tak som to riskol a som tu. Myslim ze nelutujem aj napriek
tomu ze sa z BMW zaoberam aj pracovne uz 12 rokov, som sa tu dozvedel
vela zujimavych a musim povedat aj poucnych veci.

Pamatam si ze moje posledne navstevy tejto stranky boli okolo roku 2000
a to Vam poviem ze okrem zrazu v niakom bare na Exnarke (v BA) tam nic
zaujimave nebolo, takze ma to ani dlhe roky tymto smerom netahalo.
Ja to prave hodnotim velmi pozitivne a kedze to viem porovnat s velkym
odstupom cca 6 rokov, tak musim povedat ze takyto BMW klub som necakal
a ked tu niekto hovori o nejakych individuach na fore tak sa mi to zda
ako malicherne ved takych ludi kazdy streta denne a nie su len na nete...

klub v roku 2000 este neexistoval to bol asi www.bmwclub.sk
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

100RM
Auto: e61 550i

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:05

Mne to takto nevadi (zatial). V podstate je to len stotina toho co sa deje na Ceskom klube. V Ceskom klube sa to ale viac toci okolo zrazov, je ich tam podstatne viac a ludia tak maju prilezitost viac sa spoznat. Je uplne bezne, ze pomaly kazdy mesiac-dva sa poriada nejaky vacsi zraz, na ktory pridu ludia kludne 300-400 km, pretoze v klube maju kamaratov a dobre sa zabavia. V podstate je to tak, ze na zrazy chodia stale ti isti ludia (a musim povedat ze to je vyborna particka), a to je to, co ten klub drzi pokope a preco ho mam rad, aj ked je tam kopec bordelu. Cesky klub ale od noveho roku takisto prejde razantnou zmenou.

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:14

pre nových ľudí tu na fóre sa táto téma asi ťažko číta čo chápem.
len chcem napísať,že mnohí z nových členov sú pre fórum prínosom. nebudem menovať :wink:
tu na klube som členom niečo vyše roka a vidím,že sa klub zmenil.ale čo je dôležitejšie, naučil som sa tu mnoho vecí, dostal mnoho rád,ktoré mi fakt pomohli ale hlavne som spoznal vela ľudí, ktorých si vážim a považujem ich aj za dobrých kamarátov. a TO sa mi na tomto klube páči najviac... :wink:
a dúfam,že príde ešte veľa nových členov, ktorí budú tak fajn...

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:22

ja sa len pridam ze mi toto forum pomohlo ako pri vybere auta tak aj pri zhanani suciastok, opravach a pod. a myslim si ze ludia ako asmodan by tu fakt nemali co robit a kecat o totalne nezmyselnych veciach, ktore nikomu nepomozu akurat vedia niektorych nasrat...

vandit26
Auto: Compact krpec

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:35

Mimo napísal:
pre nových ľudí tu na fóre sa táto téma asi ťažko číta čo chápem.
len chcem napísať,že mnohí z nových členov sú pre fórum prínosom. nebudem menovať :wink:
tu na klube som členom niečo vyše roka a vidím,že sa klub zmenil.ale čo je dôležitejšie, naučil som sa tu mnoho vecí, dostal mnoho rád,ktoré mi fakt pomohli ale hlavne som spoznal vela ľudí, ktorých si vážim a považujem ich aj za dobrých kamarátov. a TO sa mi na tomto klube páči najviac... :wink:
a dúfam,že príde ešte veľa nových členov, ktorí budú tak fajn...

tak ako hovoris.... za ten kratky cas, co som tu, som mal moznost stretnut sa s par ludmi z fora..nebol problem s nimi pokecat, radi navrhli riesenie ked som nieco potreboval a tym som sa dostal k dielom, za ktore by som v bawarii vysolil tazke peniaze... proste verim, ze to bude fajn, aj ked uplne idealna komunita sa da dosiahnut len tazko :o
http://www.skyfin.sk - zakladanie s.r.o., corporate identity, Prestashop - tvorba e-shopov

jariq
Administrátor
Auto: BMW m2comp

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:48

no ono to muselo prejst cele svojim vyvojom ,aby sme sa dopracovali az sem , presne tento isty problem nastal aj na ceskom klube , kde sa relativne sam vyriesil . Ja viem ze na zaciatku to bolo vsetko uplne super tie stretka a zrazy, kopec zazitkov , ktore nam uz nikto nezoberie ale sa uz ani nikdy nezopakuju je to jednoducho nezvratny vyvoj , ono prave toto forum bolo super nato aby sa vytvorila aka taka komunita ludi , ktory si rozumeju a nemaju problem sa stretnut a potarat o hocicom . Bez internetu a tohoto fora by sa tito ludia v zivote nestretli , preto nevidim dovod sa stavat k tomu nejak radikalne . Internet je slobodne medium a to ci tu budu chodit ludia ktory sa na zaciatku tu spoznali nie je podla mna podstatne . Podstatne je ze je tu vysoka navstevnost, ze forum zije , ze kazdy si tu najde to svoje . Netreba nic rusit tak ako veci spontanne vznikli tak mozu kludne aj skoncit je to vsetko len na ludoch ci tu budu chodit alebo nie . Obcianske zdruzenie je uz ina zalezitost, venovali sme mu vela energie niekto viac niekto menej a ked nam to uz prestavalo robit radost , resp zacalo nam to byt naobtiaz samozrejme koli ludom tak sme sa rozhodli urobit Oz ako uzavretu sklupinu ludi , ktorej fungovanie bude do konca roka upresnene , bude mat vytvorenu vlastnu stranku kde bude vsetko po kope a osoba ktora bude vystupovat navonok za oz bude nadalej DIABLO , forum ostane tak ako je , zrusia sa rozne vip a neviem ake sekcie a Titan bude nadalej admin a bude si organizovat fungovanie fora a platenu sekciu . Clenske ako bolo doteraz sa zrusi a bude sa dat prispiet na fungovanie fora a hosting . Fungovanie Oz si vyfinancujeme sami , resp ludia ktory budeme v nom zdruzeny .
BMW 530d F10 , space grau mettalic
ex BMW 330ci M-paket II , black sapphire mettalic
ex BMW 325 TDS boston grun mettalic
[Technicky Dokonaly Stroj]
Obrázok

Ďuri320

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:50

proste hlavná myšlienka je že Kokoti sú všade na celom svete :idea:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 24. Novembra 2008, 22:52

ja toto cele forum vratane azmodana beriem s rezervou, je to proste tak ze sem pribudaju novi ludia. Je to aj dobre, mozno desat percent z nich budu super clenovia klubu, a tych 90 nech si tu vypisuje. No ja chcem mat ku kazdemu tak trochu clensky pristup, stretnuti bolo menej ale to hlavne preto, ze som z juhu a tu je to vsetko take poslabsie:(
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných