... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
vilkoxs
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:14

Helldiver napísal:
A podla coho by sa to rozdelilo?

sak podla toho kto si zaplati a ako clen klubu tu vystupuje sam do toho mozem hovno povedat lebo tam nepartim ale podla mna by sa to tak malo zriadit ze specialna sekcia iba pre clenov a potom viacej moderatorov a upravit trosku ako sa tu ludi amozu spravat a hned vymazavat konta bany davat bez upozornovania proste bez obav a uvidite ze po 2 mesiacoch by ich to preslo :wink:

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:21

No podla zaplatenia par korun clenskeho mi to prijde ako uplna blbost, to uz je omnoho lepsi ten bminov napad a s tym aj suhlasim.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

vilkoxs
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:23

Helldiver napísal:
No podla zaplatenia par korun clenskeho mi to prijde ako uplna blbost, to uz je omnoho lepsi ten bminov napad a s tym aj suhlasim.

oka tvoj nazor ale podla mna mi ukaz jedneho clena BMW klubu ktory pise hovadiny a chcel by si ho vyhodit?

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:24

:roll: hmm no už pár mesiacov si tiež všímam,že to speje akosi iným smerom než by si starí členovia želali. ale čo narobíš? ludia pribúdajú, však je nás tu denne 500 :!: :shock: rozoberajú sa buď hlúposti alebo veci 100x riešené :? čím viac ludí, tým väčší bordel tak to je a asi aj bude. skrátka starý klub bol o niečom inom. a priznám sa aj zo mňa už to nadšenie opadlo. už ani na nejaké stretká moc chuť nemám. i keď sa potom prehovorím a som väčšinou rád :D veci sa menia, musíme to brať tak...

TS98
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:25

jaa som rad ze tu mozem byt, bmw sice nevlastnim a niesom ani clenom klubu no k tejto znacke ma nieco taha a to ma s Vami spaja. O niektorych veciach viem o niektorych nie, no viac citam ako prispievam teda snazim sa, kedze moje prispevky asi velky prinos nemaju :oops: no ked mozem pomozem.

Jannci
Auto: MB

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:26

hej ako pise BMino. este by sa mohla urobit kazdemu uzivatelovi "karma" Len si neviem predstavit ten zaciatok uzivatela. mal by pristup vsade, ci len do neakeho fora? resp. mam vstup do fora 3er a kupim 5er, a budem mat problem a nebudem moct pisat do 5er fora? co potom?

lupo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:32

BMino napísal:
na zaklade rozhodnutia vedenia a neskor mozno aj hlasovania uz clenov danej casti

ale vsak to uz je. existuje clenska sekcia, kde maju pristup len clenovia bmwklubu. bmino, inak ani ty nie si clenom pokial spravne kukam ;-)

ja si ale nemyslim, ze to nieco pomoze. debilov treba hned mazat a hotovo - vid TKS, tam sa to rozbujnelo a teraz maju admini co robit to ukocirovat.
955 CT-S

BMino
Auto: modre

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:40

lupo napísal:
ale vsak to uz je. existuje clenska sekcia, kde maju pristup len clenovia bmwklubu. bmino, inak ani ty nie si clenom pokial spravne kukam ;-)

ja si ale nemyslim, ze to nieco pomoze. debilov treba hned mazat a hotovo - vid TKS, tam sa to rozbujnelo a teraz maju admini co robit to ukocirovat.

no hej lupo ale moje podklady na registraci pozuil Speedy na rozpalenie grilu :D a nejako si hovorim ze na druhy den to vytlacim a vzdy to odlozim :oops:
ale do clenskej sekcie sa dostanes tak, ze zaplatis celnske, takze tam ma tiez v podstate pristup ktokolvek
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:41

moje meno tu nefiguruje nejako dlho ,ale do BMW som sa zamiloval.chodil som tu velmi rad ,mal som tu aj svoje auto (uz zmazane ,nepotrebujem nejakym tupcom ukazovat co mam atd...)v nasich pribehoch ,no mam coraz vacsie nervy na to ako to tu ide dole vodou :cry:

ale toto je moja :!: jedina moznost ako byt s ludmi ,ktori maju radi BMWecka ,nakolko som v UK a o klubovych zrazoch mozem len snivat!

ale nebudem kvoli par dementom riesit moj odchod z tohto bmwklubu ,skor si myslim ,ze ty NORMALNI by tu mali ostat a nejako to vyriesit..... :roll:

o com to bude ak vsetci fajn ludia ,ktori mi pomohli ,a nielen mne odidu z tohto klubu?! budeme sa stretavat na par zrazoch? komunikovat cez sms a icq? toto nieje riesenie!

kua vzchopte sa!!!!!!!!!!!!!!

ja tu ostavam aj keby som tu mal byt jeden z poslednych......nebudem utekat odtialto! utekal som pred zubarom ,ale nie pred BMW!
///e34

vandit26
Auto: Compact krpec
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:44

na tomto fore niesom sice dlho, lebo som si len nedavno zabezpecil BMW... no tento thread sa mi velmi tazko cita... :(
bol som dlhy cas moderatorom na jednom hudobnom fore a viem o tom nieco, ked sme to zakladali ako kamarati, dobri znami atd.... postupne sa zacali naberat novi clenovia a islo to dole vodou...

Budem velmi rad, ked sa vam moderatorom to tu podari vyriesit, resp precistit lebo by som velmi nerad videl ako toto forum ide do...prec :o
http://www.skyfin.sk - zakladanie s.r.o., corporate identity, Prestashop - tvorba e-shopov

Mimo

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:51

:roll: podla mňa to nie je len o čistení... za bordel na fore aj niekto môže. ja mám pocit,že tu chýba už akási "kultúra" bmwklubu

Zelo ZH

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:53

lupo napísal:

sorac, sice Bmino nieje clenom klubu, ale pricinil sa tu a na zrazo o ovela viac veci ako kopa clenov.... napr ty.... ani neviem ako vyzeras a to si myslim ze mna tu vacsina tych dvolezitejsich ludi pozna..... Na zraze mino pomahal s organizaciou, ja tiez... a iny, aj neclenovia... ty si bol vtedy kde? nieje to len o tom zaplatit par stovak....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

BMino
Auto: modre

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:54

Mimo napísal:
:roll: podla mňa to nie je len o čistení... za bordel na fore aj niekto môže. ja mám pocit,že tu chýba už akási "kultúra" bmwklubu

skor sa vytratila familiarnost, v minulosti kazdy vedel co si ku komu moze dovolit a ako kto co mysli, dnes je to uz prec,cosi napises a hned sa do teba ktosi pusti
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Jannci
Auto: MB

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:55

Mimo napísal:

vies, ja ked som robil na jednom projekte v taliansku, tak zakaznim bol strasne zavedavy a casom sa zacal vypytovat somariny. Tak som mu povedal, ze za odpoved na blbu otazku berem krabicku cigaret, tak prestal otravovat. LENZE tu sa asi neda pokutavat, takze jedine nereagovat na sproste otazky. Bohuzial, je tu dost ludi, ktori sa radi hadaju. Nechcem povedat, ze su doma pod papucu, a tu sa potom realizuju, ale niekedy to tak fakt vyzera

Mimo

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:56

no, asi tak... niečo na tom bude...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Kto je prítomný