... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Zelo ZH napísal:sorac, sice Bmino nieje clenom klubu, ale pricinil sa tu a na zrazo o ovela viac veci ako kopa clenov.... napr ty.... ani neviem ako vyzeras a to si myslim ze mna tu vacsina tych dvolezitejsich ludi pozna..... Na zraze mino pomahal s organizaciou, ja tiez... a iny, aj neclenovia... ty si bol vtedy kde? nieje to len o tom zaplatit par stovak....
Zelo ZH napísal:sorac, sice Bmino nieje clenom klubu, ale pricinil sa tu a na zrazo o ovela viac veci ako kopa clenov.... napr ty.... ani neviem ako vyzeras a to si myslim ze mna tu vacsina tych dvolezitejsich ludi pozna..... Na zraze mino pomahal s organizaciou, ja tiez... a iny, aj neclenovia... ty si bol vtedy kde? nieje to len o tom zaplatit par stovak....
Mimo napísal::shock: a vieš že máš pravdu? ... pamätám si ako sa mi zo začiatku nepáčil český klub práve kvôli tomuto... kdežto "náš" klub bol ako píšeš malá rodinka.. len už sa nám akosi rozrástla a rodinka akosi nedrží pokope... fakt, je toto tu už ako na cz foreteraz som si to žial uvedomil...
Zelo ZH napísal:len sa na to skus pozriet inak..... jasne ze sa tam vecer vacsina ludi ozere, preto tam ideme, zabavit sa a ako je na slovensku zvikom zabavame sa aj alkoholom.... mylsim ze na letisku sme sa bavili inak.... je to o tom vsetkom okolo zrazu.... a clovek sa snazi aby na zraze vsetko fungovalo, robi co moze a potom na fore si neprecita, ze dakujeme organizatorom, ale ze ten kokot spravil to a ten rozbil to a ze celi zraz bol potom kvoli tonu nahovno..... jebat potom take zrazy.... hovorim konkretne o tohtorocnom zraze.... nakoniec ty co to pripravili pre vsetkych boli za kokotov.....