... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 19:56

Zelo ZH napísal:
sorac, sice Bmino nieje clenom klubu, ale pricinil sa tu a na zrazo o ovela viac veci ako kopa clenov.... napr ty.... ani neviem ako vyzeras a to si myslim ze mna tu vacsina tych dvolezitejsich ludi pozna..... Na zraze mino pomahal s organizaciou, ja tiez... a iny, aj neclenovia... ty si bol vtedy kde? nieje to len o tom zaplatit par stovak....

dik Zelo :D
presne toto sa tu uz vytratilo ten dobry duch, jeden druheho sme sa zastavali a poznali sa vsetci, taka velka mala rodina
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

lupo

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:01

Zelo ZH napísal:
sorac, sice Bmino nieje clenom klubu, ale pricinil sa tu a na zrazo o ovela viac veci ako kopa clenov.... napr ty.... ani neviem ako vyzeras a to si myslim ze mna tu vacsina tych dvolezitejsich ludi pozna..... Na zraze mino pomahal s organizaciou, ja tiez... a iny, aj neclenovia... ty si bol vtedy kde? nieje to len o tom zaplatit par stovak....

ja viem, ze to nie je o plateni par stovak... na ine som chcel poukazat. myslim, ze tu poznam dost ludi (vratane bmina, preto ten smajl ak si si nevsimol ;-) ), problem je skor v tom, ze som akosi (mozno aj po mojich zivotnych skusenostiach) stratil zaujem chodit na zrazy... vzdy sa totiz zvrhnu na infantilnu polodementnu zabavu, ktora mi pripomina skor zraz -nastrocnych fetakov ako zraz majitelov bmw (resp. tuning zraz...)
Naposledy upravil/-a lupo v Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:03, upravené celkom 1 krát.
955 CT-S

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:02

:shock: a vieš že máš pravdu? ... pamätám si ako sa mi zo začiatku nepáčil český klub práve kvôli tomuto... kdežto "náš" klub bol ako píšeš malá rodinka.. len už sa nám akosi rozrástla a rodinka akosi nedrží pokope... fakt, je toto tu už ako na cz fore :( teraz som si to žial uvedomil...

BMino
Auto: modre

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:04

Mimo napísal:
:shock: a vieš že máš pravdu? ... pamätám si ako sa mi zo začiatku nepáčil český klub práve kvôli tomuto... kdežto "náš" klub bol ako píšeš malá rodinka.. len už sa nám akosi rozrástla a rodinka akosi nedrží pokope... fakt, je toto tu už ako na cz fore :( teraz som si to žial uvedomil...

len nech toto necita Radek :lol:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Zelo ZH

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:05

len sa na to skus pozriet inak..... jasne ze sa tam vecer vacsina ludi ozere, preto tam ideme, zabavit sa a ako je na slovensku zvikom zabavame sa aj alkoholom.... mylsim ze na letisku sme sa bavili inak.... je to o tom vsetkom okolo zrazu.... a clovek sa snazi aby na zraze vsetko fungovalo, robi co moze a potom na fore si neprecita, ze dakujeme organizatorom, ale ze ten kokot spravil to a ten rozbil to a ze celi zraz bol potom kvoli tonu nahovno..... jebat potom take zrazy.... hovorim konkretne o tohtorocnom zraze.... nakoniec ty co to pripravili pre vsetkych boli za kokotov.....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:09

kazde verejne pristupne forum tymto trpi....

bohuzial.

lupo

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:11

Zelo ZH napísal:
len sa na to skus pozriet inak..... jasne ze sa tam vecer vacsina ludi ozere, preto tam ideme, zabavit sa a ako je na slovensku zvikom zabavame sa aj alkoholom.... mylsim ze na letisku sme sa bavili inak.... je to o tom vsetkom okolo zrazu.... a clovek sa snazi aby na zraze vsetko fungovalo, robi co moze a potom na fore si neprecita, ze dakujeme organizatorom, ale ze ten kokot spravil to a ten rozbil to a ze celi zraz bol potom kvoli tonu nahovno..... jebat potom take zrazy.... hovorim konkretne o tohtorocnom zraze.... nakoniec ty co to pripravili pre vsetkych boli za kokotov.....

prave preto som na naslednej zabave radsej nebol. len na letisku aj to len na chvilku... asi som z toho vyrastol. velmi velmi velmi sa mi naopak pacila spanilka + spolocne jedenie, to malo styl, malo to hlavu a patu a jednoducho to bolo take sudrzne, bmwacke... neviem ako to popisat.

to je ale kazdeho individualny pocit z akcie, niekto ide na zraz vyslovene len preto, aby sa najebal jak dement a potom robil bordel.
955 CT-S

snoo
Kraj: Košický

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:22

co takto locknut registraciu kohokolvek na forum? a premazat to tu a pretriedit burinu ? :wink: kusok razantne, ale kusok by sa to tu ustalilo.
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Tubular
Kraj: Prešovský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:22

Pre toto som tiez prestal pravidelne navstevovat toto forum. Pribudali tu nezmysluplne prispevky casto mimo temy. :

/Reakcia na Mikiho prvy post.
E46 3148Ci (1999)

Bolgi
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:31

A ako chcete vyriesit to delenie? Kto nema BMW tak sa sem nebude moct registrovat? Nepytam sa preto aby som rypal ale preto ze ma to zaujima, lebo ani ja nemam svoje BMW, takze zrazy idu mimo mna, ale myslim si moja ucast na fore neskodi... Takze ako teda? :smile:
Good cars will get you from point A to point B and great cars into trouble !

arny

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:32

Kazdopadne zrazy co boli us nebudu, a to ma sere , aj mini zrazi v BA us niesu co bolo ty ktorich sa to tykalo vedia a novy co dosli a robia skupinky ties asi vedia ,tak to( je! , bude! ) lebo (BOLO) us nebude . Preco niekto co tu je pol roka ma 3000 prispevkov a niekto je tu od zaciatku a ma ledva 600 PRECO
EX E36 318is ,EX E34 525i ,EX E30 320i ,EX E32 735i :)
E30 335i

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:37

k tym ministretkam , keby tam nechodili ty novy som zvedavy kto by tam
bol .. nic v zlom ale neviem ci to je zimou ale ty co tam kedysi chodili tam uz nechodia a sme tam my "ty novy" . Chodime von , na diskoteky , bavit sa pokecat do MCDonaldu a myslim ze nam je celkom fajn . Bohuzial nie vsetci novy vedia o BMW ako niektory starsi clenovia to vsak neznamena ze musia byt menejcenny :P

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:41

no takto nejake zmeny nastanu od noveho roka hlavne co sa tyka o.z. tam uz nebude hocikto, tj. nebude to fungovat tak ze kto posle clenske je clenom o.z., na forum sa bude moct zaregistrovat hocikto nadalej, tiez si myslim ze nieje najlepsie riesenie sa nato vsetko vykaslat, treba som nejak postupne eliminovat ludi, resp. zavedenie hodnotenia uzivatelov by mozno nebol zly napad :wink:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

arny

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:41

nepovedal som ze je niekto menejcenny , a nemam namysli len OMW zraz ale vseobecne
EX E36 318is ,EX E34 525i ,EX E30 320i ,EX E32 735i :)
E30 335i

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Pondelok, 24. Novembra 2008, 20:46

este co sa tyka Diabla jeho povodny napad bol ten toto forum cele zavriet a v podstate zrusit, nechat ho len na citanie a chcel vytvorit nove kde by bolo len par vyvolenych ludi o ktorych vieme ze su normalny, s tymto som nesuhlasil ja a jarik, lebo my sme toto forum a domenu zalozili, tak sme sa dohodli na kompromise ze forum ostane budem ho ma na starosti ja a jarik a Diablo bude mat na starosti cisto len o.z. a stranku o.z. ktora bude mat aj svoje forum :wink:, Diablov navrh ma svoje + ale aj -, toto bol kompromis na ktorom sme sa dohodli kedze sme nechceli (ja + jarik) aby toto forum zaniklo, lebo je tu hlavne pre ludi ktory potrebuju pomoct
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných