... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
alfi666 napísal:Bohuzial vsetci tu mate pravdu... ide to tu dolu vodou...je to urcite tym, ze je strasne vela nezmyselnych a opakujucich sa prispevkov ktore to vsetko zneprehladnuju....
Take by sa mali bez rozmyslania mazat... ked tomu cloveku nedojde, preco mu bol prispevok zmazany, tak po case ho mozno napadne pouzit hladanie... a ked nie, tak casom ho to omrzi stale hladat svoje vymazavane, opakujuce sa temy...
Ja tu tiez niesom dlho, ale som sa tu vela naucil a spoznal zopar fajn ludi, cize by bola skoda tu nato zanevriet...
Myslim, ze tomuto foru chyba 1 podstatna vec a to su moderatori... na taketo mnozstvo prispevkov je tu zalostne malo moderatorov a potom to tak vyzera![]()
lupo co sa tyka 400+ps temy, tak bola podla mna cela odveci..ak si nahodou nieco z mojej strany bral ako offence, tak sorry,, urcite to nebolo tak myslene
....neviem kedy sa ta tema zrusila a co sa tam stihlo prebrat, ale myslim, ze nemala zmysel
fanda napísal:tu si kazdu bucha do prs aky je znalec ..ako je to jeho auto naj a ako ostatni maju sunky alebo podobne picoviny....
a 95 percent tu drzitelov BMW odznaku maju e36 alebo e46 rok vyroby 99 a podobne motor tak 1.8 max 2.8 alebo ake sa tam robia ani neviem a strasny borci....
Pežot napísal:Neberem ti názor a aj súhlasím s tebou. Vždy trepnem pičovinu je to už raz tak, lebo ja patrím medzi tých čo napíšu na fórum čo ho zrovna napadne, ale tak ja väčšinou pôsobím v pokeci a tam to nieje až tak smrteľné, že by to niekoho poškodilo. Ale, že by som ja bol tým elementom, ktorý zajebáva celé fórum si nemyslím.
Keďže nemám BMW tak o tom toľko neviem ale neznamená, že som menejcenný alebo áno?? Pre niekoho to tak je pre niekoho to tak nieje a ten niekto mi pomôže aj keď nemám práve BMW (ten o kom hovorím vie). No ale tým som chcel povedať skôr to, že keď niečo viem tak sa snažím povedať to správne. Nie vždy sa mi to podarí a vyznie to skôr ako nemiestna poznámka (pre niekoho skôr hovadina od chalana, ktorý vie o BMW hovno, pretože žiadne nemá). Ja sa nehambím zato, že nemám BMW ale zato snáď môžem byť tu, alebo snáď tu nemám čo hľadať?? Áno mám napomenutia, mám BAN a je mi jasné začo. Už som sa poučil.
Ak má niekto nejaké výhrady voči mne nech sa páči, buď verejne alebo cez SS.
Zelo ZH napísal:V pohode, nevyhanam ta odtialto, len ide o to co si si sam priznal, ze ku vsetkemu nieco napises.... nejdem ta riesit ako ukazkovy pripad, lebo je pa veci v ktorych s tebou v podstate suhlasim, ale ide aj o to, ze aj ked na pokeci ked napises milion prispevkov, tak niekto to musi precitat a premazat, cize si myslim ze by si par ludi mohlo vstupit do svedomia a prispeky ktore nikam nevedu a aj tak budu pravdepodobne vymazane, tak radsej ani nepisat... Aj moderatori su ludia, nikto ich za to ze to robia neplati a maju narok na svoj volny cas... nie len sediet za kompom a riesit sprostosti co sa tu popisu... a kedze tu nesedia stale a prispevkov o nicom je tu strasna hromada tak tak forum aj vyzera.... cize je na nas, uzivateloch fora, aby sme si vstupili do svedomia a trochu to moderatorom ulahcili... s velkou vacsinou z nich sa dobre poznam a viem ich pochopit ze je to zlozite, ked niekto pride kuknut na forum a najskor musi 2 hodiny mazat picoviny... a potom odpisovat na 500 SSiek typu, ten mi napisal to a ten hento.... oni su moderatori, nie sudcovia a ani poriadkova cata.... vela ludi co si nevedia dat s niekym rady tak obtazuju moderatorov, ale to nieje ich povinnost riesit sukromne spori, ale dohlidat na prehladnost fora... som sa rozkecal, ale ak si to co som napisal zoberie par ludi k srdcu tak to tu bude o dost lepsie a nikto nebude odchadzat.... nemyslim konkretne Pezota... vela inych by sa malo zamysliet![]()
![]()
Dakujem
heroe napísal:Tak kto nechce nech toto necita!!!
Ja tu tiez nie som dlho, ale myslim ze som sa za ten cas dost vela naucil, ci uz o BMW alebo inych rozoberanych veciach.
Nemozem sice povedat ze som bol na nejakych zrazoch, tak max na carate, no nie preto ze by som nechcel bohuzial ste to naplanovali vzdy tak ze som bez auta![]()
A TERAZ TO HLAVNE!!!
Co tu vsetci skucite ako psy ze sa to tu zmenilo a ze to nie je ako byvalo, pozerate nejako casto telenovely ci co? Tolko sentimentu ako v tejto teme nie je hadam ani na svadbe!
Niekde skor som cital ze forum ma navstevnost asi 500 ludi denne, ja osobne som tu kazdy den. A citam hlavne citam. pisem len velmi malo, ale touto temou ste ma teda nas.....
Nie som clen klubu, ani ma tu asi skoro nik nepozna, ale to co tu riesite je MOC, to je proste vyvoj to musite prehryzt!!! Z 500 ludi ktorych stretnete na ulici sa vam tiez polovica nebude pacit, ayle kvoli tomu im vyrezete jazyk?
Tiez sa mi niekedy pretacaju panenky ked vidim tie prispevky. Ale to je hlavne praca moderatorov to triedit, ak ich je malo tak treba priberat ludi.
A riesit to odchodom? Ked tvoj sused je k.... tak sa zastrel!!!! Tak to je riesenie ako svina!