... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Piatok, 27. Októbra 2017, 19:57

ono vsecko srandicky srandicky, problemom tu je to, ze eMPaaver pouzival Droida este niekedy v casoch kedy boli bohovia malicherni a kruti (a 3GSko od Eplu nevedelo ani MMSky posielat :D ) a porovnava to s terajsim Eplom.
Vid jeho prispevok o tom, ako by appky nemali fungovat, ked im nedovolis vsetky pristupy - zrovna toto potvrednie pristupov/povoleni sa uz granularizovalo na mega pouzitelnu uroven (dnes odskusane s instagramom - feed zobrazuje, ale zakazal som pristup k fotaku, mikrofonu a polohe, takze priamo apkou si vtaka neodfotim a neposlem do RPcky).
Takze akakolvek debata s nim je vopred odsudena na fanboiovske dohadovanie sa, lebo on sa zasekol na svojom svetanazore a inu platformu nema preco skusat... Takze by sa to tu mohlo pomaly uzavret, posledny nech zhasne :)

PS.: ked chcete byt sexi, objednajte si takyto sexi karbonovy kryt, extra tenky :>
https://www.ipitaka.com/collections/mag ... r-iphone-x

asi prvy kryt, ktory by som na S8+ celkom aj vyskusal, konecne nieco co ten telefon nevrati do 2015 (aj origo kryty od samsungu su strasne)
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Októbra 2017, 20:20

pyranes napísal:
Mpower porad mam ip6 a prestala ist wifi normalne je preciarknuta a v nastaveniach sa neda odfajknut na zap...
Dal som reset a to home button a power button... Telefon sa zapol ale ked kliknem na nastavenia vidim len bielu obrazovku... Nemam tam ponuku ala bola ziadny text.. Da sa to este zachranit?
Podľa mna dá. Napíš PM :)

//MPower

Piatok, 27. Októbra 2017, 20:21

Lipo69 napísal:
a ja ze co dneska v eurovei ta rada pred m zone, este aj DJ tam bol woohoo 8)

Nákupné šialenstvo sa spúšťa :) Ja som kurva zvedaví že či ho 3.11 dostanem.

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 27. Októbra 2017, 21:55

dostanes, maju ich popicu, apple najprv vyhajpoval paniku, ze bude ¨extremely limited¨ dostupnost, takze ludia kupovali osmicku a teraz pred par dnami zrazu nenapko sprava, ze ¨bude ich dost¨ lebo udajne dodavatelia prekonali ocakavania a blabla
mne dnes volal ten pojebany telekom automat 3x, to ma na tom sere ze furt volaju z toho cisla 333 188 a je jedno ci vola automat alebo operator, a ked volali kazdu hodinu tak reku necham ten automat vykecat nech to aspon prestane, ale to uz mi neponukal automat predlzenie zmluvy na pevnu linku ale nejaky pajac mi volal, ze ak chcem X tak mi jeden odlozi

ak chces byt najvacsi kapo v dedine tak si ho predobjednaj v alze s vyzdihnutim na pobocke a budes ho mat pravdepodobne uz 2.11, vacsinu predobjednavok na tovar mi dodali o den skor na predajnu, minuly rok s7 edge o dva, aby dodrzali termin dodania pre ludi co si to dali poslat kurierom/postou tak posielaju skor a zjavne v depe nerobia rozdiel ci to ide na predajnu alebo ku koncakovi.

100RM
Auto: e61 550i

Sobota, 28. Októbra 2017, 06:03

MZone v Eurovei otváral po rekonštrukcii a mal nejaké akciové ceny, tak asi aj preto

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Sobota, 28. Októbra 2017, 10:28

storm: a maju tam aj Xko uz vylozene? :-O rad by som si ho omakal..

s tym ze ich maju pokokot neviem ci suhlasim, lebo alza:
https://www.alza.sk/novy-smartphone-kazdy-rok-art16516.htm

spravila skrt cez rozpocet, takze budem si musiet pockat asi, kym to otvoria aj pre novych.. skoda ze som minuly rok uz nezobral 7plus na tu akciu..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

PristineShip

Sobota, 28. Októbra 2017, 11:17

program ¨ojeb kazdy rok¨ je oddeleny od bezneho predaja, ved s apozri, ze osmiciek maju dost, 8 plus maju len 64 ale zvysok je na ceste,
takisot makbuky mali nedostupne v ojeboch na 2 roky, ale volnopredajnych bolo dost

100RM

Sobota, 28. Októbra 2017, 11:42

Myslím že Xko na omakavanie hneď tak nebude :-)

Hugino
Auto: E61&E70

Sobota, 28. Októbra 2017, 12:07

A vy ste už fasovali? :mrgreen:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

//MPower

Sobota, 28. Októbra 2017, 13:56

Pristine v Alze som objednal, dokonca ako B2B zákazník a napísal som obchodníčke ktorá mi robila cenovú ponuku že chcem byt uprednostnený dpc :) Ale moc sa nespolieham že sa mi ujde ale bodaj by si mal pravdu. Že vraj Apple stihol vyrobiť pre cely svet len 3 milióny ks čo by bolo nič a do našej malej krajiny by prišlo tým pádom len zopár desiatok ks, Apple už hlási vypredané a dobu dodania 5 -6 týždňov. Nechám sa prekvapiť :)

PS: Xko je asi prvý tel na ktorý si dám havarijnú :D Oprava rozbitej zadnej časti že bude stať cca ako nový iPhone 7.. Displej tiež že bude drahý, nezvyknem rozbíjať telefóny ale neviem či sa radšej nepoistit pri tých cenách oprav.

PristineShip

Sobota, 28. Októbra 2017, 14:10

a kolko ze ti dala zlavu ako buziktobuzik zakaznikovi

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Sobota, 28. Októbra 2017, 14:17

mate tu niekto airpods?
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

//MPower

Sobota, 28. Októbra 2017, 18:55

Ja nie ale kamoš a je s nimi velmi spokojný. Pokial máš rád EarPody a sedia ti tak AirPody budeš milovať. Počkaj si ale na tú verziu s bezdrôtovým nabíjaním, čoskoro bude v predaji.

100RM

Sobota, 28. Októbra 2017, 20:53

Hugino napísal:
A vy ste už fasovali? :mrgreen:

Ešte nie, z nemecka to bude nejakú chvíľu trvať. Ale tak zase zadarmo... Kľudne si počkám

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Sobota, 28. Októbra 2017, 23:26

Ahojte chalani! Vidím, že podaktorí sa tu vyznáte do Iphonu viac než dobre. :-) Potreboval by som poradiť. Manželke včera odišiel iphone. Je to Iphone 6S. Kupovaný pred pol rokom. Z ničoho nič asi za 3 hodiny úplne odišiel display. Neboli sme doma ale u kamoša, tak keď som videl že je problém, hneď som išiel do auta a zálohoval som si aspoň fotky cez pc do mojho telefónu. Keď sme došli domov tak na mojom PC už iphone sa vôbec nepripojil.Keď si otvorím itunes, tak telefón Itunes vidí, ale itunes mi píše, že telefón je zamknutý heslom, tak že ho neviem ani zálohovať ani sa odhlásiť z Icloud ani vypnúť nájsť moj Iphone. Tak reku že nevadí však si zobereme na reklamáciu, však fotky máme zálohované a nič viac tam neni ajtak čo by sme z toho potrebovali. Dneska sme boli v O2 ta a tam mi típek hovorí že ani mi nezobere Iphone na reklamáciu, lebo nie som odhlásený z icloudu, a mám zapnutý find my iphone. Mal som chuť j..núť im jablko o hlavu tak jak je. Je na to nejaké riešenie aby som mohol iphone vyresetovať, alebo nejako sa do toho dostať? Som úplne bezradný a na...tý na apple. Ako že toto je jednoduchosť? Já väčšinou kupujem samsungy aj teraz mám S7 edge, a som s tým nadmieru spokojný, manželka pred tým mala Note 4, bezchybný telefón , som jej hovoril, aby si počkala na Note 8 ale ona chcela jabko lebo že ružovozlatý a aký krásny je. Tak asi aj posledný produkt čo sme si kúpili od Apple. Ale inak je to šikovný malý telefón ale toto ma úplne dorazilo a neviem čo mám robiť a jak to dať na reklamáciu. Nemal niekto podobný problém? Sorry že som sa tak rozpísal, ale som na...tý jak pes.
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 213 neregistrovaných