... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Áno je to veľa, stym sa nedá nič robiť. Podľa môjho názoru ale ide o technicky najvyspelejší telefón súčasnosti, má revolučnú true depth cameru, drahý OLED panel s 3D Touch, najvýkonnejší processor použitý v mobile vôbec a jeden s najlepších fotoaparátov s podporou rozšírenej reality. Naviac v prémiovom tele s leštenej oceli. Kombinuje veci dohromady ako žiadny iný mobil, každý má niečo ale žiadny všetko.Akoze chapem, ze ta zenska je nakomplet prijebana a proste neni v jej mentalne vybave aby doakzala ohodnotit zlozite technicke zariadenie ako smart phone nepochybne je, ale to video len potvrdzuje, ze Ajfon iks je len kokocki draha emoji machine...
PristineShip napísal:Jezis H. Kristus....
ano, Samsung predal Applu svoj top tier displej aby sa apple mohol chvalit, ze ma lepsi displej na telefone ako Note8....
ved co na tom, ze iphone x displej vytrtka zo seba len 625 nitov, cize zhruba tolko kolko aj lcd iphonu 8, a tamtungy maju aktualne nad 1000,
urcite apple dostalo displeje este lepsie ake budu buduci rok v S9 a Note9 a apple sa len rozhodol, ze tie displeje okripluje na uroven displejov v s6 edge
PristineShip napísal:Aneb typické reči Andriodakareagoval som na to,z e nemoze by logicky najvyspelejsi, ked nema najlepsi displej ale tvoje domnienky, ze apple TO TAK CHCEL su velmi zlate.
aj ta o tej vydrzi baterky, nastuduj si nieco o tom najprv aby si videl, ze prave cim kvalitnejsi displej tym menej energie potrebuje aby dosiahol taky efekt ako menej kvalitne panely.
a urcite preto zvysil jas displeja na apple watch S2 a S3 apple aby skratil zivotnost baterky :)
ach jaj...
Maco napísal:Ten jas displeja v reálnom živote nijako nepocítiš (aspoň ja som nepocitil) ale keď ti telefón ušetrí 3 minuty tvojho života tak to áno. Už chápeš o čo tu ide? Apple zaujímali vždy len reálne parametre a nie nezmyselne tabuľkové údaje ktorými sa zvykol oháňať Samsung. Ja neobhajujem jedno ani druhé, píšem len veci tak ako sú.Tak neviem teraz, ked ma mat epl horsi displej ale v podstate to tak chcel tak je to v poriadku a vobec nejde o daky zaujimavy parameter a vec s ktorou sa clovek stretne. Ale ked vyrenderuje video o 3min rychlejsie tak to bol najklucovejsi faktor rozhodovania.
//MPower napísal:Ze ty si brigadoval v OVB ?Podľa môjho názoru ale ide o technicky najvyspelejší telefón súčasnosti, má revolučnú true depth cameru, drahý OLED panel s 3D Touch, najvýkonnejší processor použitý v mobile vôbec a jeden s najlepších fotoaparátov s podporou rozšírenej reality. Naviac v prémiovom tele s leštenej oceli. Kombinuje veci dohromady ako žiadny iný mobil, každý má niečo ale žiadny všetko.