... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Utorok, 31. Októbra 2017, 00:13

voMacK napísal:
Akoze chapem, ze ta zenska je nakomplet prijebana a proste neni v jej mentalne vybave aby doakzala ohodnotit zlozite technicke zariadenie ako smart phone nepochybne je, ale to video len potvrdzuje, ze Ajfon iks je len kokocki draha emoji machine...
Áno je to veľa, stym sa nedá nič robiť. Podľa môjho názoru ale ide o technicky najvyspelejší telefón súčasnosti, má revolučnú true depth cameru, drahý OLED panel s 3D Touch, najvýkonnejší processor použitý v mobile vôbec a jeden s najlepších fotoaparátov s podporou rozšírenej reality. Naviac v prémiovom tele s leštenej oceli. Kombinuje veci dohromady ako žiadny iný mobil, každý má niečo ale žiadny všetko.
iPhone X je aj výrobne dosť nákladný oproti doterajším iPhonom. Pri tomto segmente sa už tak na cenu nepozerá . To máš to iste ako keď sa rozhoduješ či Ferrari alebo Lambo, tiež nepozeraš že jedno stojí o 60 000 viac ako druhé, porovnávaš len parametre. Čiže áno je drahý, ale ľudia čo ho chcú si to zaplatia. Ja by som v pohode dokázal ešte aspoň 2 roky fungovať s doterajším mobilom, nie je moc logické ho meniť keď je stále super ale to máš ako s autami či ženami :) Naozaj sa teším konečne na zmenu designu a nový koncept ovládania. Inak Apple sa sťažovať rozhodne nemôže o nezáujem :

„Jsme nadšeni z toho, že stále dostáváme objednávky na iPhone X, který je charakterizován jako budoucnost smartphonů. Vidíme, že poptávka je mimo grafy. Snažíme se, aby se tento revoluční nový produkt dostal do rukou každého zákazníka, který ho chce, co nejrychleji. Budeme i nadále přijímat objednávky online, přičemž iPhone X bude k dispozici v Apple Storech v pátek 3. listopadu od 08:00, stejně jako u našich obchodních partnerů a prodejců po celém světě,“

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 31. Októbra 2017, 06:47

Jezis H. Kristus....

ano, Samsung predal Applu svoj top tier displej aby sa apple mohol chvalit, ze ma lepsi displej na telefone ako Note8....

ved co na tom, ze iphone x displej vytrtka zo seba len 625 nitov, cize zhruba tolko kolko aj lcd iphonu 8, a tamtungy maju aktualne nad 1000,
urcite apple dostalo displeje este lepsie ake budu buduci rok v S9 a Note9 a apple sa len rozhodol, ze tie displeje okripluje na uroven displejov v s6 edge

Lipo69
Kraj: Žilinský

Utorok, 31. Októbra 2017, 07:23

o tom ze s8 a note 8 ma lepsi display sa tu dufam bavit nemusime,

ale co ma celkom prekvapilo ze teda ani ta pomyselna tisicka za mobil pre ludi nie je vela, co by som aj uz ocakaval, lebo to aky je zaujem ukazuje ze za svoj kazdodenny gadget su schopny dat aj ked ho budu pouzivat len 2-3 roky
a potom je tu samozrejme druha skupina ktory od telefonu nepotrebuju skoro nic a je im vela aj 300 Eur za to dat :)

btw samsung si dal patentovat snimac otlackov pod displayom, takze fingers crossed lebo pri S9 by som to rad videl, kedze snimac na chrbte sa preukazal ako nie najlepsi
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

mexican
Auto: modré géčko

Utorok, 31. Októbra 2017, 08:32

Ja som si na ten snímač na chrbte celkom zvykol. Jedine m to vadí keď je telefén na stole a musím ho zdvihnúť keď ho chcem odomknúť.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip

Utorok, 31. Októbra 2017, 10:04

ja mam kombinaciu face unlock a snimac takze aj ked zatlacim na home button na displeji dole tak sa 99 percent unlockne hned

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 31. Októbra 2017, 10:15

za tri roki49 ked bude ajfon startovat na 2199dolci tak tiez povie empauer ze je to adekvatna cena a vsetko je v poriadku lebo je to marketingovo najlepsie pod slnkom.

S tym odtlackom prstom by to bolo uplne super lebo dako sa mi na ten snimac vzadu nechce prechadzat. A to je pokrok a ne dake skenovanie ksichtu zbytocne komplikovane.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 11:35

PristineShip napísal:
Jezis H. Kristus....

ano, Samsung predal Applu svoj top tier displej aby sa apple mohol chvalit, ze ma lepsi displej na telefone ako Note8....

ved co na tom, ze iphone x displej vytrtka zo seba len 625 nitov, cize zhruba tolko kolko aj lcd iphonu 8, a tamtungy maju aktualne nad 1000,
urcite apple dostalo displeje este lepsie ake budu buduci rok v S9 a Note9 a apple sa len rozhodol, ze tie displeje okripluje na uroven displejov v s6 edge

To si na čo akože reagoval? Porovnaval tu niekto displeje Applu a Samsungu? Btw. a už si počul o tom že Samsung dal presne take OLED panely aké si Apple nešpecifikoval? Keby chcel Apple 1000 nitove tak mu ich Samsung dá, alebo mi chceš tvrdiť že by si Samsung nechal radšej ujsť miliardový kontrakt s Applom nie len tak s hrdinstva :D Tomu snáď ani najväčší Samsungaci neveria.. Apple údajne zvolil taký jas kvôli dlhšej výdrže batérii, ale viac čiarok viac Adidas ja viem.. Zaujímavé že na iP7 mám tuším “iba” 500 nitov a skoro nikdy nemám jas na plno lebo to svieti jak drble a nemal som pocit keď som mal v ruke Note 8 že svieti raz toľko ani zďaleka, preto mi je tento parameter úplne ukradnutý a Apple vedel presne prečo si objednal take displeje.

PristineShip

Utorok, 31. Októbra 2017, 12:53

reagoval som na to,z e nemoze by logicky najvyspelejsi, ked nema najlepsi displej ale tvoje domnienky, ze apple TO TAK CHCEL su velmi zlate.
aj ta o tej vydrzi baterky, nastuduj si nieco o tom najprv aby si videl, ze prave cim kvalitnejsi displej tym menej energie potrebuje aby dosiahol taky efekt ako menej kvalitne panely.

a urcite preto zvysil jas displeja na apple watch S2 a S3 apple aby skratil zivotnost baterky :)

ach jaj...

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 31. Októbra 2017, 12:56

Tak neviem teraz, ked ma mat epl horsi displej ale v podstate to tak chcel tak je to v poriadku a vobec nejde o daky zaujimavy parameter a vec s ktorou sa clovek stretne. Ale ked vyrenderuje video o 3min rychlejsie tak to bol najklucovejsi faktor rozhodovania.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:21

PristineShip napísal:
reagoval som na to,z e nemoze by logicky najvyspelejsi, ked nema najlepsi displej ale tvoje domnienky, ze apple TO TAK CHCEL su velmi zlate.
aj ta o tej vydrzi baterky, nastuduj si nieco o tom najprv aby si videl, ze prave cim kvalitnejsi displej tym menej energie potrebuje aby dosiahol taky efekt ako menej kvalitne panely.

a urcite preto zvysil jas displeja na apple watch S2 a S3 apple aby skratil zivotnost baterky :)

ach jaj...
Aneb typické reči Andriodaka :D Kedy pochopíš že Apple má u pici a vždicky mal kto má väčšie rozlíšenie displeja, kto má viac megapixelov a podobne veci? iPhone sa nikdy nehral na tieto nezmyselne tabuľkové paremetre... Keď ty mne ideš hovoriť aby som si niečo naštudoval a potom písal tak v prvom rade si naštuduj ty niečo o tom o čom ideš poučovať. Od kedy sa kvalita displeja udáva jeho maximálnym jasom? Lebo ty si zaslepený jedným údajom a už dovi dopo viac ta nezaujíma :) Už si videl odborne testy tých obrazoviek aké majú podanie farieb, rovnomernosť a podobne údaje keď už dopredu mudrujes že OLED na iPhone X je napicu oproti Samsungu? Či skade si to vestis? :D Ako Samsung tak aj iPhone majú naprosto špičkové panely a trepať v diskusiách že Samsung je vyspelejší na základe jasu mi príde detské :) Len si dávaj pozor aby ti s toľkého jasu oči nevypalilo :)

PS : To nie sú moje domnienky prečo si Apple zvolil displej s takým jasom, ale znalejsich ľudí ako ty aj ja :) Ja to len referujem. Ale ok nebudem sa stebou hádať o nezmysloch typu kto má väčší.
Naposledy upravil/-a //MPower v Utorok, 31. Októbra 2017, 13:34, upravené celkom 1 krát.

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:26

Maco napísal:
Tak neviem teraz, ked ma mat epl horsi displej ale v podstate to tak chcel tak je to v poriadku a vobec nejde o daky zaujimavy parameter a vec s ktorou sa clovek stretne. Ale ked vyrenderuje video o 3min rychlejsie tak to bol najklucovejsi faktor rozhodovania.
Ten jas displeja v reálnom živote nijako nepocítiš (aspoň ja som nepocitil) ale keď ti telefón ušetrí 3 minuty tvojho života tak to áno. Už chápeš o čo tu ide? Apple zaujímali vždy len reálne parametre a nie nezmyselne tabuľkové údaje ktorými sa zvykol oháňať Samsung. Ja neobhajujem jedno ani druhé, píšem len veci tak ako sú.

PristineShip

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:35

rofl dopice, formicky si si zabudol na pieskovisku?
tu nikto nie je androidak a iphonak, len ty. nikto iny. kazdy tu ma svoje preferencie a kazdy dokaze kriticky zhodnotit plusy a minusy svojho vyberu, ja sa tu velice rad pustam do takychto kokotnych debat aj s ludmi, co v zivote ios nedrzali v ruke a budu popierat, ze mid a low tier telefony su permanentne 2 roky pozadu za najnovsim aosp.
ale nikto nie je tak zaslepeny ako ty.

kde som ja tvrdil, ze jas displeja je jeho jediny paramater? ale je to dolezity paramater.
displej ktory je na X je rovnaky aky bol na predchadzajucich generaciahc samsungov, oni to nerobia jak bagetu na zakazku ze si nalozis sunku podla uvazenia,
jedine co si apple riesi vo vlastnej rezii je kalibracia.
ja som nepovedal, ze displej na X bude / je napicu, ja som len povedal, ze to nie je TOP displej na trhu a nie je to displej, ktory je na rovnakej urovni ako v S8 a Note8.
uz to kde si si ty vyhodnil svoje zdovodnenia je mi jedno.

vcera si nam ukazal svoje oblubene jutub zdroje znalejsich ludi ako ty, moc si nas ale nepresvedcil

jas displeja ti usetri X hodin vydrze na baterku, kdezto renderovanie videa sa tyka asi tak promile (ak by si nahodou takuo cudzie slovo nepoznal, promile je 1/1000) uzivatelov, nehovoriac o tom, ze na prudkom slnku mozes telefon aj pouzivat bez toho aby si na to zmuril jak korejsky ostrostrelec,

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:39

//MPower napísal:
Podľa môjho názoru ale ide o technicky najvyspelejší telefón súčasnosti, má revolučnú true depth cameru, drahý OLED panel s 3D Touch, najvýkonnejší processor použitý v mobile vôbec a jeden s najlepších fotoaparátov s podporou rozšírenej reality. Naviac v prémiovom tele s leštenej oceli. Kombinuje veci dohromady ako žiadny iný mobil, každý má niečo ale žiadny všetko.
Ze ty si brigadoval v OVB ? :D :D :D :D megalomanske pridavne mena v kazdej vete, treba podciarknut ten pokrok :D :D :D primitivny marketing 101 :D

Sa dosmejete ked sa vam ten vykrojeny displej zacne vypalovat :D
Btw ak Samsung v S9 pouzije podobne vykrojenie, koncim s telefonmi, nakupim si radsej 10 cinskych 200eurovych telefonov
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:51

Pristine,
Ja viem rovnako zhodnotiť + a - výberu svojho telefónu. Za zaujatého sa rozhodne nepovažujem, to len tu v smetánke som Apple ultra funboy čo ma neprekvapuje lebo tu je každý Apple ovca čo napíše niečo pozitívne na Apple :D Nikde nepíšem že iP X je každým parametrom TOP vo vesmíre, ale ako celkok tým čo všetko ponuka sa radí medzi TOP. Pokial sa budeme baviť iba o jase displeja tak potom áno máš pravdu tu je Samsung “vyspelejší” :) Len že reči že Samsung predáva Applu iba svoje zastarané displeje sú úplne mimo. Pravda je taká že Samsung predáva Applu displeje presne podľa jeho prísnych noriem a požiadaviek vyrábané na mieru za najmodernejších technológií akými si Samsung sám vyrába pre seba. Jeden aj druhý má TOP displeje súčasnosti. Samsung môže ťažiť s toho že prišiel skorej na trh s nimi.

PristineShip

Utorok, 31. Októbra 2017, 13:51

a ved to je feature, ze nevidis cast videa

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 219 neregistrovaných